2x2 mozijegyet elcserélek pár vonalkódra! Mert sajnos nem tudunk elmenni,közbejött vmi.
Örömmel értesítünk, hogy partnereddel belépőt nyertél A híres Ron Burgundy legendája című film DVD-vetítésére.
A vetítés helyszíne, és időpontja:
Palace Cinemas MOM Park
XII. ker. Budapest, Alkotás út 53.
Április 11-én, 20:30 órától.
Ezeket keresem cserébe:
Pall Mall kód, CHERRY QUEEN, Vénusz, Linco
DOUWE EGBERTS sms-es, Törley, Nescafé
FARM FRITES kód, FRISKIES vk.3 cicás,3 kutyás.
Ha,közülük,van vmid,és elcserélnéd 2 jegyre,lécci írjál.
A mozizáshoz szükséges adatokat,mailban megbeszéljük!
Van egy áprilisi Cosmopolitan és egy tavaszi Beau Monde.
Pár vonalkódot gondoltam érte

Elcserélem vonalkódokra,címkékre stb. az alábbi nyereményt:
Noiret Biliárd és Darts Szalonban (VI. ker. Dessewffy u. 8-10., Tel.:331-6103 ) 1 óra ingyen játék, melyért 2005. április 20-ig van lehetőséged jelentkezni.
A részletekért(adatok miatt),keress meg emilben!
Keresek :
Pall Mall kód, CHERRY QUEEN, Vénusz, Linco
DOUWE EGBERTS sms-es, Törley, Nescafé
FARM FRITES kód, FRISKIES vk.3 cicás,3 kutyás.
Multis hűtőmágnest keresek. Cserébe csak plüss macim van. De megvételre is nagyon érdekel.
OK! Este megnézem.

Szia Paint!
Irtam a freemailedre.
április 19-ig felhasználható a Fáraók után, a kpot művészet kincsei kiállításra a Szépművészeti Múzeumba szólókét jegyet elcserélném.
gabi, írtam neked. Jelezd már itt is ha válaszoltál mert akkor este megnézem, mert a munkahelyen nem jön be a freemail.
Shrek sapka (gyerek méret) polár, két fülecskével cserére vár, PIck pontok, Nescafé Classic/Brassero, Cherry Queen vk, Mizo embléma érdekel cserébe.
Cserére kínálok:
- Nutrikid gyermek poló, Alexander (Nagy Sándor a hódító) poló, Argo poló, Állítsátok meg Terézanyut! poló, Secta Sound System DVD, AXN távcső tokban, kendővel, nagyon sok, jobbnál jobb baseball-sapkák (nem is sorlom fel, de aki szereti a baseball-sapkákat, az tutira talál köztük megfelelőt), Aviátor filmzene, Che Guevera filmzene, Best of Britney CD, Asian Dub Foundation CD, Shrek 2 karóra (főleg gyereknek)
Brigio!
Irj nekem mail társas ügyben! Köszi!
Honfoglalás társast keresnék, aki esetleg többet nyert és elcserélné várom levelét, esetleg meg is venném.
cserére:
-női retro polo
-omega koncertjeg préis 5 szombathely
-savaria mozis jegy
-AEGON mobiltartó
-Tátrai-Szűcs Latin Duo koncertjegy szombathely
-avon börápoló család krémek
OMEGA Koncertre jegy elado vagy csere a koncert holnap szombathelyen ha érdekel irj.
Evelyn
Megtennéd,hogy válaszolsz?E-mailemet láttam átvetted!
Van: Hihetetlen család dupla DVD, A Bourne rejtény DVD, Grammy Díjasok 2005 CD illetve 1 hónapos fittness bérlet ami több helyen is felhasználható. (Pl. Debrecen, Nyíregyháza, Szombathely, Győr, Budapest, Hódmezővásárhely)
Ajánlatokat emailban várom.
KISDARAGE!
Írtam mailt!Lécci cseréld velem a Coccolinos tollat!Mailomra válaszolj!LÉCCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!
gyipke@freemail.hu
Evelyn!
Sajnos nincs szerencséd,pont egy 03.17.-im van,szívesen elküldtem volna, én már úgyse tudom felhasználni,de majd máskor!
segítsetek!1 db. gillette blokkot szeretnék!3.16.-a előttit.sok vk vagy nyereménytárgyak közül lehet válsztani!Írjátok meg mit szeretnétek!köszi!
további cseréim:
-savaria moziba(tudomásom szerint csak szombathelyen van) mozijegy
-aegon telefontrtó(műanyag)
-kraftos cd tarto cipzáras-
-catorade kulacs
-néhány egérpad
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások