Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 415 / 762 oldal |
Delikát kódokat gyűjtök ,szeretnénk játszóteret a környékre . Akinek van feleslegben ,szívesen fogadom . Küldök érte borítékot és valami játszós csomagolást ,kódot... Köszi !!.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nekem is van Nestlé újságból gyermek belépő a Főv. Állatkertbe márc. 31-ig . Válaszborítékért odaadnám.
" alt="
">
" alt="
">Jelica igen Objective Vermögensberatung. Ha ismered, kíváncsi vagyok az eddigi tapasztalataidra. Kérlek írd meg nekem emailben. Nekem tetszik, hogy segíthetek másoknak a pénzügyeik rendbe tételében, de sajnos nem fizet valami jól. Pl. pár napja rendbe tettem valakinek a hitelét, és még évi 110 ezer forintot is sikerült neki megspórolnom ráadásnak, és összesen kaptam 8 ezret fizetésként.
" alt="
">
Miközben a hitelügyintézők a 3-4% vagy még több százalékot is bezsebelik, diploma nélkül...
" alt="
">
De másokat megkopasztani nem az én világom
" alt="
">
Miközben a hitelügyintézők a 3-4% vagy még több százalékot is bezsebelik, diploma nélkül...
" alt="
">
De másokat megkopasztani nem az én világom
Ha Szolnok és környékén építkezéshez betontörmelékre szüksége van valkinek (nagy mennyiségben) írjon,több m3-t tudok adni.
-Balu- ez OVB? Vagy melyik cég? Köszi!
Postaköltségégért felajánlom az alábbi kazattákat, mind eredeti!!!:
Jazz+Az: Kalózok filmzene, dedikált
Jazz+Az: Egynek jó
Sugar & Spice: Popsztárok
Berry: Egyedül
Juventus Olimpia 2000
Jackpot 2000 2 db válogatás
Erica C+Robby D: Mr. Hóember
Ez + Mi: Jazz+Az remixek
800.- ajánlva!
Jazz+Az: Kalózok filmzene, dedikált
Jazz+Az: Egynek jó
Sugar & Spice: Popsztárok
Berry: Egyedül
Juventus Olimpia 2000
Jackpot 2000 2 db válogatás
Erica C+Robby D: Mr. Hóember
Ez + Mi: Jazz+Az remixek
800.- ajánlva!
Nekem is van Nestlé újságból gyermek belépő a Főv. Állatkertbe márc. 31-ig . Válaszborítékért odaadnám.
A holnapi, Millenáris parkban megrendezésre kerülő Viva la vita fesztiválra van jegyem. Olyan jelentkezzen, aki mindenféleképpen menne, hisz nem tudok semmi bővebbet a jegyről, a nanával nyertem. Nem tudom, hogy 1, vagy 2, azt sem igazán, hogy hol kell átvenni, gondolom a helyszínen kell mondani az adatokat, de elég zsákbamacska, nem akarom, hogy bárki is hoppon maradjon!!!
" alt="
">A tálcán Győri Édes Dörmi felirat (nem tappancs, levél, ill. macifej) és 2 db 75gr és 1 db 125 gr Delikát vonalkód.
De már elkeltek, első érdeklődővel e-mail-ben megállapodtam.
Legközelebb jobban ügyelek a pontos információk megadására.
De már elkeltek, első érdeklődővel e-mail-ben megállapodtam.
Legközelebb jobban ügyelek a pontos információk megadására.
Hiányos info.
Milyen ábra van a tálcán?
Hány gr Delikát8?
Milyen ábra van a tálcán?
Hány gr Delikát8?
Van
- 6 db Győri Édes Dörmi-s tálca
- 3 db Delikát 8 vonalkód
- 1 db sulipont
- 1 db Knorr instant-os Sudoku
Egyben küldeném el, postán.
- 6 db Győri Édes Dörmi-s tálca
- 3 db Delikát 8 vonalkód
- 1 db sulipont
- 1 db Knorr instant-os Sudoku
Egyben küldeném el, postán.
1 db Dörmi maci
2db gyerek belépő Fővárosi állatkertbe, márc 31.-ig
2db gyerek belépő Fővárosi állatkertbe, márc 31.-ig
Közgazdász diploma után, egy olyan pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem el dolgozni ami segít az ebereknek eligazodni a pénzügyekben, költségeket takarítani, segít céljaik elérésében, az összes pénzintézettel kapcsolatban áll, és az összes szolgáltatás kört felöleli, valamint segít állami támogatásokban, és adókedvezményekben is.
Ez a szolgáltatás teljesen díjtalan, pl. még hitelfelvételnél sem kérünk X%-ot mint egy hitelügyintéző, aki jól megkopasztja az embereket.
Ezáltal felajánlok egy díjtalan elemzést, valamint tanácsadást, amit Budapesten lehet igénybe venni.
Nagyon hasznos tud lenni egy ilyen beszélgetés nem jár kötelezettségekkel, ha tudunk költségeket csökkenteni, megtakarítani, megfelelően befektetni a pénzét, hitelt szerezni személyre szabottan stb. akkor mi is vihessük végbe, mert a mi cégünk, azt az összeget kapja meg, amit a saját tanácsadójának ad, tehát akivel találkozol ha bemész egy bankba.
Akit érdekel kérem jelezze emailben, és küldje el elérhetőségét, nekem lesz munkám, ti meg nagyon jól jártok, mert sok pénzt nyerhettek egy ilyen tanácsadással.
Ez a szolgáltatás teljesen díjtalan, pl. még hitelfelvételnél sem kérünk X%-ot mint egy hitelügyintéző, aki jól megkopasztja az embereket.
Ezáltal felajánlok egy díjtalan elemzést, valamint tanácsadást, amit Budapesten lehet igénybe venni.
Nagyon hasznos tud lenni egy ilyen beszélgetés nem jár kötelezettségekkel, ha tudunk költségeket csökkenteni, megtakarítani, megfelelően befektetni a pénzét, hitelt szerezni személyre szabottan stb. akkor mi is vihessük végbe, mert a mi cégünk, azt az összeget kapja meg, amit a saját tanácsadójának ad, tehát akivel találkozol ha bemész egy bankba.
Akit érdekel kérem jelezze emailben, és küldje el elérhetőségét, nekem lesz munkám, ti meg nagyon jól jártok, mert sok pénzt nyerhettek egy ilyen tanácsadással.
500 Ft-os, Hanifa webáruházban levásárolható kupont felajánlok!!
Nagyon hálás lennék azoknak, akik a feleslegessé vált Delikát vonalkódjukat felajánlanák! Óvodafelújítás lesz nálunk és az udvarunkra szeretnénk megnyerni a játszóteret! Nagy összefogással gyűjtjük, de nagyon sokat segítene egy kis támogatás
" alt="
">
" alt="
">Nagy szükségem lenne Sulipontokra és Delikát-8 vk-okra........
Nekem is van Nestlé újságból gyermek belépő a Főv. Állatkertbe márc. 31-ig vagy olyannak, akivel szoktam, vagy fogk cserélni vagy válaszborítékért!
Nestlé újságból gyermek belépő a Főv. Állatkertbe márc. 31-ig.
Válaszboritékért.
Válaszboritékért.
Gyermekbelépő a Bpi állatkertbe 1 db. Akit érdekel írjon nevet címet hova küldhetem. Sajnos csak márc 31-ig jó.