Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 416 / 1759 oldal |
Finish pohár szett
Volt már szó a Horalky "értékes ajándékcsomagról", aminek természetesen, mint minden nyereménynek örülök (de akkor is szóróanyag, nem ajándékcsomag, na mindegy!
" alt="
"> Nekem ma érkezett meg, nem póló, nem dzseki: hátizsákféle, dobálós játék, és valami sárga hosszúkás bigyó, ami nem tudom, hogy mi, de lehet, hogy ezt fel kell fújni és nagy hangot kiadni vele egy csarnok lelátóján? kettő van belőle, gondolom tapsolni kell vele..... Gőzöm nincs mi ez......
" alt="
">
" alt="
"> Nekem ma érkezett meg, nem póló, nem dzseki: hátizsákféle, dobálós játék, és valami sárga hosszúkás bigyó, ami nem tudom, hogy mi, de lehet, hogy ezt fel kell fújni és nagy hangot kiadni vele egy csarnok lelátóján? kettő van belőle, gondolom tapsolni kell vele..... Gőzöm nincs mi ez......
" alt="
">Palmolive jégkockakészítők, és Rexona csomag.
Rexona csomag (Sprinter futár)
Rama promos levél az új "játékról", a most játszó vk-ok képével.
Ha a wny-en adod el, akkor igen. De nekem még mindig sikerült 80% körüli áron elpasszolnom (xbox.iPad, stb..)
Sőt,ha bontatlan,akkor is csak fél ár!
Ridita
A legszerencsésebb dolog az, ha a nyertes örül az ajándéknak és meg is tudja tartani.
De...
Ha egy műszaki cikket kibontasz és még ki is próbálod, azt soha többé nem tudod újként eladni, legfeljebb használtként.
Az új termék bontatlan csomagolásban van.
A legszerencsésebb dolog az, ha a nyertes örül az ajándéknak és meg is tudja tartani.
De...
Ha egy műszaki cikket kibontasz és még ki is próbálod, azt soha többé nem tudod újként eladni, legfeljebb használtként.
Az új termék bontatlan csomagolásban van.
Hervis uti
brit mintás baseball sapka
Nyertem egy xboxot a Henkel Magyarország "Startolj rá Londonra!" nyereményjátékán.Gondoltam, hogy eladom, de azért kipróbáltam előtte. Röviddel azután, hogy beüzemeltem letettem a tervemről, mert egyszerűen imádnivaló eszköz. Vége a számítógép előtti tespedésnek a játék teljesen új dimenziójával ismerkedtem meg. Tényleg olyan, mintha a jövőbe kerültem volna. Az biztos, hogy nem fogok megválni az xboxomtól egyhamar.
Unilever-Spar- Párizs játékon nyert Spar vásárlási utalvány (futár hozta).
maradék Adidas ajándékok
brit mintás
baseball sapka
baseball sapka
Reál mia bögre. (utolsó heti).
Utazótáska, hátizsák, tollas - Rossmann - P&G pontgyűjtős játék
Hűtőtáska (Fb)
" alt="
">
" alt="
">Ma megérkezett a Wilkinsonnal (napozószerrel) nyert feldobox utalvány, az 500 ezres Unilever-CBA-t még várom.
Az elmúlt 1 hét alatt érkezett: Carlsberg póló, Ceretem fésű
" alt="
">
Ma pedig tündérretikülön nyert Pantene ajándékcsomag
" alt="
">
" alt="
">
Ma pedig tündérretikülön nyert Pantene ajándékcsomag
" alt="
">Adidas táska, póló, rendelt babakaja és könyvek.