Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 417 / 1052 oldal |
Paint levele! Köszönöm!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
ma: hp fotó
Pénteken futár hozott egy Arany Ászok korsót, még a nyári akcióból!
Kicsit meglepődtem rajta, talán az az egy lehet, aminek elhagytam a nyertes kódját??? Nem tudom mással is történt ilyesmi, vagy csak mindenki megkapta az át nem vett korsóját???
Pénteken futár hozott egy Arany Ászok korsót, még a nyári akcióból!
Kicsit meglepődtem rajta, talán az az egy lehet, aminek elhagytam a nyertes kódját??? Nem tudom mással is történt ilyesmi, vagy csak mindenki megkapta az át nem vett korsóját???
hawaii2000: ugyanaz mint neked. Kötény nekem se, de ha kötényt szeretnél, adok én neked a 7 Barilla kötényemből. Legalább egy darabig nem kell szalámit venni a családnak. 

Sziasztok! tul képp csalódtam a pick csomiban. 3mat nyertem, 2ben edényfogó kesztyű, 1 rúd szalámi meg egy puzzle volt. a 3.ban egy zsömletartó meg a szalámi meg a kesztyű. kötény nem. nektek mi volt?
Évi*
Én hármat nyertem, ebből kettőt tegnap megkaptam. A harmadikat pár napja nyertem, az még várat magára, így a kötény hjjával ugyanaz. Puzzles islletve zsemlés dobozos. Remélem a haramdik kötény lesz. Azt mondta az ürge, hogy véletlenszerű ki mit kap.
Én hármat nyertem, ebből kettőt tegnap megkaptam. A harmadikat pár napja nyertem, az még várat magára, így a kötény hjjával ugyanaz. Puzzles islletve zsemlés dobozos. Remélem a haramdik kötény lesz. Azt mondta az ürge, hogy véletlenszerű ki mit kap.
A héten megjött mindenki cseréje, akitől vártam.
Írtam e-mail-t is.
Írtam e-mail-t is.Viki, a Picked ugyanazt tartalmazza, mint tegnap Lucié?
Pick és Visa
webkamera ( 2.)

Ma Darling cuccok 

2 marbi öngyufa
Én is jobban örültem volna hátizsáknak. De a sál az nagyon jó. 

Hp fénykép,visa ajándékokTetszik,csak kicsit csalódott voltam,mert hátizsákra lett volna szükségem.)
Csengetett, nem voltunk otthon. Akkor aztán felhívott, és megszerveztem gyorsan, hogy hova adja be a csomikat.
Egyébként hozzánk ugyanaz hozta, aki a Délhús tányérokat.
Egyébként hozzánk ugyanaz hozta, aki a Délhús tányérokat.
Luci, hívott is a futár, vagy egyszer csak csengetett ?
Köszi Luci, csinálom a helyet a hűtőben 

Hugi71
Futár hozta. 3 féle csomag volt.
Rákóczi szalámi + edényfogókesztyű + műanyag uzsonnatartó tok,
Rákóczi szalámi + edényfogókesztyű + Pick Puzzle
Rákóczi szalámi + edényfogókesztyű + Pick kötény
a szalámi kb. 80 dkg-s rúd.
Futár hozta. 3 féle csomag volt.
Rákóczi szalámi + edényfogókesztyű + műanyag uzsonnatartó tok,
Rákóczi szalámi + edényfogókesztyű + Pick Puzzle
Rákóczi szalámi + edényfogókesztyű + Pick kötény
a szalámi kb. 80 dkg-s rúd.

Luci, mi van benne, és milyen posta hozta???
Pick csomik érkeztek

nem is tudtam,hogy nyertem,de már meg is érkezett,PALL MALL sál.