savika!
Nálam megy a mailbox.
hát ez nem igaz! a mailbox még mindig nem működik!

hát igen 390 pontom most ugrott !
tudod a bizalom......
csak én soha nem várom meg amíg megkapom a kért dolgokat én amikor lebeszéljük mindig ahogy meg van küldőm !!egyébként van most is egy két küldemény ami lóg de nem kiabálok ,mert a posta hibája is lehett !!
egyébként a Picknél is szerintem szemetek mert most
ép ,körülvágott pontok mentek !
nagyon egyoldalú a dolog ők rámondják hogy nem fogadják el és kész ! nem tudsz vitatkozni ,hogy de !
ztért még hétfőn felhívom a díszes társaságot !
egy pár szó elejéig !
Jerry
Javaslom, hogy várd meg, amíg a pontok megérkeznek, és csak akkor postázd a csereárut, ha valóban felhasználható, amit kaptál.
Senki sem küld direkt hibás, elfogadhatatlan pontokat
Nyomatékosan megkérek Mindenkit aki Pick pontot küldd nekem csak
KIVÁGOTT ÉPP PONTOT KÜLDJÖN !!
nem fogadták el a beküldött pontjaim 10 % -t !!
én pedig mindig küldőm azt amit kértek érte !!
nagyon mérges, szomorú csalódott vagyok !!
nekem sem, tessék a hibajelzés-t használni!
Ma én sem vettem meg az ELLE-t (vidéki nagyváros) hasonló okok miatt, láttam, hogy nagyon lapos és nincs benne semmi. Pedig az ára pont annyi, mint Budapesten!
cirmus22, Edit!
Hát én ugyanígy jártam, a kuponokért stb. vettem meg az Elle-t (itt a fórumon olvastam, hogy mennyi minden van benne), amiket úgy látszik csak a vidéki olvasóknak nem adtak. Ez volt az első és az utolsó, hogy megvettem, pedig azon gondolkoztam, hogy ha annyira jó lesz ez az újság meglepem magam karácsonyra egy előfizettéssel.
Edit! Én a múlt hónapban olvastam valaki beírását, milyen klasz dolgok vannak az Elle-ben, megvettem / vidéken/ , és én is úgy jártam , mint te, pedig teljesen originál volt a tasak. Pár nap múlva Bp-en jártam , az ottani újság tele volt ajándékkal, csak úgy dagadt a nylonban. Most már nem érdekel az Elle magazin.Egyébként is minden oldal tele van hírdetéssel, nem sok olvasni való van benne.
Képzeljétek!megvettem Ellét de nem volt benne semmi kupo se kesztyű se csak egy nyamvadt vichy ránctalanitó!
Én odaadtam az unokahúgomnak amit a pepsin nyertem. Az övén nem működött de a sógornőmén igen, úgyhogy szerintem telefonfüggő. (amúgy nem értek hozzá)
Kotar,
De engem akkor is zavar
Amit küldtem Neked az piros-kéket világít, azt küldték legutóbb (a 7up.hu-n nyertem). Az enyémen lévőt korábban kaptam, az csak kéken villog.
Nagyon sajnálom, de ha valahonnan még tudok szerezni, akkor elküldöm, hátha az jó lesz.
Jerry,
Majd ha legközelebb találkozunk, ne felejtsd el elhozni, próbáljuk ki az enyémen is.
Liz ! Kotar !
nálunk sem müködőtt sehogysem ! a villogó !
Liz
3 mobiltelefonon is leteszteltem, egyiken sem működött és az enyémen sem ( mindegyik új telefon viszonylag és belső antennás ), pedig azon most is van egy Pepsi villogó és kiválóan működik

.
De érdekes, hogy amit Te küldtél, sokkal vékonyabb mint a már meglévőm . Túl fogom ám élni, nem gond

.
Kotar,
Én kipróbáltam itthon, nekem ment.
Egy sok éves Nokia 3210-esem van, annak a hátoldalán a tetejétől kb. 1 cm-re működik a legjobban. Hívj rá egy másik telefonról, és a telefon minden egyes szegletében (elsősorban az antenna körüli részen) próbáld ki hogy hol villog legerősebben.
Azokon a régi telefonokon viszont valóban nem működik, amelyeknek még "kiálló" antennájuk van.
Nem működik a Pepsis mobilvillogó

.
Most találtam ezt a topikot.
http://www.picpost.hu/tvugyvedje/forum/viewtopic.
php?t=85
Ugyan nem nagyon szólt hozzá eddig senki, de akinek negatív tapasztalata van, beleértve itt a postán elkallódott leveleket is, beírhatja...hátha egyszer ez a téma is sorra kerül a Juszt műsorában.
A Camponában lévő Tesco-ban 4x2 literes pepsi kólához egy hívásjelző villogó volt csomagolva. A volt jó szó rá.

Nem mintha annyira nagy dolog lenne, de azért pofátlan dolognak tartom kilopkodni belőle. Ráadásul a párom azért se hagyta a dolgot, és feltúrt egy olyan csomagot, ami még be volt egy másik müanyag foliával is csomagolva, hátha... Itthon kibontottuk, és az oldala ki volt vágva, de az eredeti csomagolása. Szóval még a raktárban vágdoshatták ki... vagy ki tudja...

Próbálkozz még! A 3. a Gusztáv internet, tényleg nehezen jön be....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások