Szóval jó éjt!

Jó éjt!

Sziasztok! Elcserélném Sting: Sacred love (special limited tour edition) albumát bontatlan állapotban. A CD-hez egy DVD-t is csomagoltak, amelyen 6 szám van, a CD-n 13.
Hasonló értékben keresek cserét. Konyhás (Stahl Judit, Jamie
Oliver v. egyéb szakácsköny), cicás (alom, eledel) vonalon örülnék leginkább valaminek.
MAHTAB
medálra gondoltál, nem?Nyakláncot még nem húzták ki!
cherry nyakláncot keresek megvételre!
Nincs valakinek karácsonyi braun-origos villanyborotvája a lent olvasható epilátorért cserébe?
több jegyem van holnapra cserére akár vonalkod akáér bbármi:
A zűrhajó című film premier előttivetítésére.
A névre szóló jegyeket a helyszínen veheted az általam megadott adatok alapján..
vetítés időpontja: 2005. március 22. 20h
A vetítés helyszíne: Hollywood Multiplex Óbuda
Ha valakinek lenne cherry medálja feleseleges keressen meg vevő lennék rá. Gladiátor nem írsz nekem csere ügyben tudod a sál meg stb... Este még leszek gép közelben, és tudok válaszolni még ma. Írjatok.

Niki! Nem nyertem vízforralót, válaszoltam mindenki emailjára. Ügyintéző neked pedig írtam.
Ha van valakinek egy oriflame bögre cserére az írjon.
Valamint ha shrekes üzenőtáblája! Cserébe megegyezünk biztosan! A bögrét meg is venném.
Új cserék:
AXN távcső, tisztítókendővel, tokban, vadiúj.
Csevegőszoba könyv (az origo sztárok chates interjúkönyve)
Asian Dub Foundation új CD
Állítsátok meg Terézanyut! polo
Szia Paint!
Nem nyertél még vízforralót?
Ugye nem feledkeztél meg rólam???
Pussz!
Niki
Szia berte2!
A párom nyert a Braun karácsonyi játékán egy Braun 3370 Silk-epil Soft Perfection Body System epilálógép-női elektromos borotvát
- Többszíntű szőrtelenítési-rendszer
- Epiláló rendszer:
- Epilátorfej 20, egymástól függetlenül dolgozó csipeszpárral (optimális csipeszrendszer)
- SoftLift renszer a laposan fekvő, vagy rövid szőrszálakhoz
- Kiegészítő fej, amely maximális bőrkontaktust és optimális használati helyzetet nyújt
- 4-szintű bőrnyugtató rendszer
- 2 epilálási szint
- Lady Shaver:
- borotva fej a hónalj- és a bikinivonal szőrtelenítéséhez
- Egyszerűen eltávolítható szita a könnyű tisztításért
- OptiTrim-fej, a szőrzetet az epilálás előtt ideális hosszúságúra vágni
- Platinabevonatú szita
- 2 fésű-fej lekerekített sarkokkal
- 2 sebességszint
- Hálózati egység
- Tisztítókefe, hordtáska
Ha érdekel a csere, vagy küldjek képet írj.
Sziasztok! Nyertem a Braun karácsonyi játékán egy Braun elektromos tuti kis borotvát, de a férjem tavaly kapott egyet és ez felesleges. Szivesen elcserélném valami számomra is hasznosra, esetleg értékegyeztetéssel (magyarul esetleg ráfizetek). Amit tud a borotva: BRAUN FREEGLIDER 6680 elektromos borotva keresi új gazdáját. Jellemzői: automatikus arcvíz adagoló, Glide control (arcvíz mennyiség szabályozás), billenő fej, háromszoros nyírórendszer (dupla szita+ beépített penge), tisztítás meleg vízsugár alatt vagy szárazon a tisztítókefe segítségével, akkumulátoros és hálózati üzemmód, 5 perces gyorstöltés (teljes feltöltés 1 óra alatt), kb. 2 heti zsinór nélküli borotválkozás, áttetsző készülékház az arcvízszint ellenőrzése érdekében, 1 db FreeGlider patron, hordtáska. Kérésre emailban tudok róla képet küldeni
Shrek2-s üzenőtáblát cserélek!
Érdekelnek: hűtőmágnesek, söröspoharak, bögrék
Az szem ma nem nézem meg a freemailom csak holnap, és csak holnap délután tudok mindenkinek válaszolni. Már nincs kedvem elcaplatni egy internetezőbe, mivel itt a mhelyen csak ez az oldal jön be a freemail nem. De holnap válaszolok, jó éjt.

Ajánlva tértivel adom fel újra, még szerencse 2db volt belőle.
ügyintéző, azt hiszem az lesz a megoldás, hogy feladok még egy csomagot neked, mert aki feladta az ajánlott cetlit elhagyta, így se reklamálni se bizonyítani nem tudom, hogy a csomag elindult feléd. A te csomagodról sincs semmi hír, valaki jó illatú lehet csak kár, hogy nem én.

Engem érdekelne a milka nyúl, az a fajta amelyik világosabb lila, és nem mágneses a talpa. Nem tudom világos volt e amit írtam.Az szem két fajta van van az üzletekben, és nekem mágneses talpú már van.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások