Az ingyenlottó csak 2 tippet fogad el.
MÁS:
Tárgy: Virtuális számla és bón felhasználás
Tisztelt .......!
A multipont kártyán összegyűlt pontok a FOTEX-csoport üzleteiben, személyes vásárláskor használhatók fel.
Áruházunkban sajnos erre jelenleg nincs lehetőség.
Üdvözlettel:
Bognár Krisztina
FOTEXnet Ügyfélszolgálat
most már sehogy !
addig amíg nem lehetett tudni semmit mind nyert ha mást nem cd tokot !
hétfő óta látni róla reklámot azóta vége !!
boci_
jó kis negatív tapasztalat....ilyet azért én is megtapasztalnék.
gratula
Nagy buli ez a piros sms!
Drága a csoki, elküldtem csómó SMS-t és mindig azt kapom, hogy sajnos.
Hogy tudtok Ti mostanában ennyit nyerni vele?
Ma hajnali3-kor jött az sms a Riesen-től, hogy nem én nyertem a kocsit.
A vége felé már fenn volt. Meg a fórumon is írtunk róla.
Ha mást nem is, a Nyereményjáték infók topicot érdemes mindig átolvasni.
Vettem egy Riesen cukorkát, mert az volt ráírva, hogy autót lehet nyerni az sms kóddal. Részletek az interneten. Sajna, november 15-én véget ért a játék, úgyhogy lecsúsztam róla. Rendszeresen nézem a főoldalon az új játékokat, de ez szerintem nem volt rajta.
jött egy levél a pickwicktől,hogy a megreklamált fotelunkat átvettük
mi visszahívtuk öket ,mert mi semmit nem vettünk átt de ők közölték,hogy alá van írva az átvételi elismervény -csak tudnám ki írta alá-és ha tényleg nem vettük átt akkor ha marad a fotelokbol akkor talán küldenek egyett
szép mi?
velem rendesek voltak !
vissza vitte a postás az egyik 2db-os pohár csomagot ?ki sem bontottuk mert hallani lehetett hogy törött !
vártam hogy küldik nem jött ,írtam nekik másnap válaszoltak !!
hogy természetesen küldenek másikat helyette !!
egy hét múlva itt volt a két db pohár !
és még egy kávéfözőt is nyertem !!
de azért írjál nekik és kérd vissza kódokat !!
majdnem falnak mentem amikor kibontottam a levelet.

Azt el is felejtettem mondani, hogy 2 példányban jött. 1 pályázatra 2 értesítés, hogy nehogy véletlenül ne érjen el hozzám.

A poharakkal még veletlenül sem jártak el hasonló módon. Tudod nem a 2 pohár bosszant, levan ejtve, nyertem eleget, hanem a hozzáállás.
Van egy pár cég amelyik fair módon csinálja a dolgait de a legtöbb hagy kivetnivalót maga után.
Mindenesetre ahogy megbüntették a tejes akciót szervező céget másokkal is megtehetik és ennek örülök, talán 10 év múlva nem lesznek ilyen gondjaink.
Ma olvastam, hogy a moziknak összesen 200 millió büntetést adtak, mert megegyeztek a 100 ft-os áremelésről és ez nem felel meg a szabad piac szabályainak. Kifejezetten örültem neki.

Adj nekik!

Megérdemlik, ha ennyire semmibe veszik a népet!
A tchibonak már írtam.

Várok még, habár én egy ilyen levélre 1-2 napon belül válaszolnék...

Várok hétvégéig ha addig semmi írok megint többek között azt is hogy megkeresem szf-t.
ajjajj !
nem irigylem aTchibot !!!

Asszem, a Tchibo inkább banyának nevez majd

Ha jól sejtem, nem teszik zsebre, amit írsz/mondasz majd nekik

Évi: tündér vagy.

Reácska, kéjes mosollyal írom a választ
Szerencsejáték Felügyelet honlapja:
www.szj.hu
Járj szerencse(játék felügyelet)vel!

A pepsinél már az is fejlődés, hogy valamit elküldenek... Nekem a májusi nyereményemmel lógnak, + legalább 1 néhány soros maillel, mivel eddig még soha nem válaszoltak. A blama nagyon enyhe kifejezés... Ne hagyd, hátha vannak még csodák!
sziasztok!
Képzeljétek,múlt hónapban nyertem a pepsi kvízjátékában egy sony walkmant,ma kaptam meg és olyat küldtek aminek el van törve a fülhallgatója

tudom nem illik nyeremény miatt reklamálni de szerintem ez olyan blama nem?ja és olyan dobozban jött amiben képtleneség,hogy útközben történt vele valami....
Van. Ezek a személyek nagyon sok szelvénnyel játszanak, és az összes szelvényeiket beadják telefonos jelentkezéssel a sorsolásokra. Hetente legalább száz szelvény, sőt, több. Mint régi játékostársakat ismerem őket, két évvel ezelőtt én is minden szombaton ott voltam a lottósorsoláson. Százhusz szelvény volt a legkevesebb, amivel beneveztem. Egy meghivó mindig akadt. Az élet ugy hozta, hogy lett egy nagy mütétem, féléves lábadozással. Utána meg nem kezdtem ujra.
sada: nem írtál nekik, hogy nem kaptad meg az ajándékod? Mintha valaki még írta volna a fórumon, hogy nem kapta meg az összes poharat.
Ezek szerint jól gondoltam, hogy nincs elég poharuk.

Most mondjátok meg, normális ez, hogy egy ekkora cég 2 db poháron kekeckedik?
Ilyenkor nem sajnálom, hogy az EU szabályok szigorúak, igazán meg kéne szorongatni az ilyeneket egy kis büntetéssel, talán akkor következő alkalommal nem ilyen szervezés lenne. Írtam nekik, természetesen válaszra sem méltattak.
Nem tud valaki email, telefonszámot ahol a szerencsejáték felügyeletnek ezt megírhatom?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások