Van 99 db postai elsőbbségim
7db szentkirályi akciós cimkém.
4db DM pontom
keresek: Pampers vonalkódot és spar pontot
Van 99 db postai elsőbbségim
7db szentkirályi akciós cimkém.
4db DM pontom
keresek: Pampers vonalkódot és spar pontot
Van szentkirályi macikás cimkém és 2 db original csomagolásu milumil 2 600gr-os tápszerrem eladó
Én a DM-ben csak puzzle-s Liberot láttam

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy olyan liberó pelust, amihez plüssbáb van csomagolva lehet DM-ben is kapni, vagy csak a tescoban? És a tesco-n kívül esetleg még hol? Előre is köszi a választ!
Pampers Kódokat, 1 db Koronást ( de nem kristálycukor, és nem porcukor), Milumil2-3 at keresek
5 dm pontot adok 4 rossmannért csrébe
Sziasztok!
Bontatlan Midsummer parfümöm sok Pampers vonalkódra cserélném.
lenne: 2db 500g
2db 250 g Rama kódom
3 Libero Figurám
6 Rosmann pontom
4 milupa tejpép kódom
3 Szentkirályi cimkém
2 Postai elsőbbségi nyeremény szelvényem
Keresek: Milumil 2-3 Kódot, Pampers kódot
Akinek van cserére libero bábja az írjon!
Szia!
A vonalkódgyűjtőt tudod a babád nevével, adataival adni? Mert lenne cserébe egy kódom.
papmpers vonalkod gyüjtömet elcserélném pampers vonalkodra
DM pontjaimat spar szivecskékre cserélném. valamint C&A kuponomat pampers vonalkódra.
Van még kér barilla kódom is, ezekért is spar szivecskéket szeretnék.
Sziasztok! Van 15 % dm kedvezményem. Keresek liberohoz csomagolt plüssbábot (most volt akcióban a tescoban). Ha van ilyened írj! Köszi!
Sürgősen keresek egy cserepartnert aki 1db 3 pontos pampersért tudna adni 30db pöttyös csomagolást és holnap elsőbbségivel fel is tudná adni számomra!
Én számára a pamperst 5-e körül tudnám legkorábban postázni!
Ja és van még 5 Szentkirályi is.
Van cserére elsőbbségi posta kupon, 3 db rama 1,5kg, mentholos multi 2 db, delikat 8 250gr cserére milumil 2 vagy 3 bébitápszeres konalkódot keresek.
Van cserére nyolc nyelvű, szépen illusztrált mesefüzet (magyar nyelv is szerepel). Képet tudok küldeni.
Emellett Milka, Libero babák.
Keresek
-Milumil 2,3-at
-Libero puzzles kódot
-Pampers vkt.
Kada!
Érdekelne a C &A kupon, de nem tudok írni Neked. Légyszi írj mail.t
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások