Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 419 / 511 oldal |
Az irányított szerencsejáték Rt honlapján fenn vannak a jövő heti résztvevők és láss csudát az állandó vendégek ismét ott vannak Izsó Péter Úr Méhész és Trényi Úr.Ja és Izsó úr a skandináv lottó sorsolásán is ott volt. Szerintem ilyen szerencse és véletlen nincs.
hathor
Örsön a Smatchben volt...
én azzal nyertem mobilt...
Örsön a Smatchben volt...
én azzal nyertem mobilt...
Vagyis az újra-újraküldésekkel inkább 2 ezrest...
A Piros mogyoróssal kezd tele lenni a hócipőm! Az egy dolog, hogy az egyetlen finom Piros, a mandulás még sehol nem bukkant fel sms kódokkal - ez a kisebb problémám. Az viszont elég dühítő, hogy kb. minden második sms-ünket válasz nélkül hagyja a rendszerük. Már vagy egy ezrest el-sms-eztem (na ezt meg hjogy kell írni?
) pár hülye cd-tokért... 
) pár hülye cd-tokért... 
ma voltam a miskolci Coraban és piros mogyoros amin sms lenne az sajna nincs ,olyat találtam ami 3-4össze van csomagolva és csak 1-en lehetett az sms-t látni.
Bezzeg én az első napon feladott levélreb sem kaptam meg a beigért garantáltat tőlük. 

Úgy látszik, cége válogatja. Ha a posta nem viszi ki 31-ig, már hivatkozhatnak arra, hogy nem ért oda a kiírt határidőig. Másrészt viszont tudok példát arra, hogy a Whiskas tavalyi akciójánál az egyik ismerősöm a határidő utolsó napján, postazárás előtt 1 mp-cel adta fel a levelet, nem is a postafiókra, hanem a Ráday u-i címre, ahol a promóciót végzők csücsülnek, és mégis megkapta a garantált ajándékot, az alutasakos kaját. Szóval ez szerintem a céget minősíti, ha ennyire szőröznek, az valahol azt jelenti, hogy tesznek a vevőikre.
Reácska, szerintem is írj nekik, ha már ennyire skótok, nyugodtan írd meg nekik, hogy akkor viszont küldjék vissza a vonalkódjaidat, hátha észbe kapnak
Reácska, szerintem is írj nekik, ha már ennyire skótok, nyugodtan írd meg nekik, hogy akkor viszont küldjék vissza a vonalkódjaidat, hátha észbe kapnak

Épp most akadt a kezembe a szórólapjuk. Így szól a szöveg: "...és a megfelelő számú vonalkódot 2003.október 31-ig visszaküldi a megadott címre." Szerintem ez a beérkezési határidő akar lenni, nem?
Reacska, azért a helyedben írnék nekik egy emilt, csak hogy ne érezzék olyan jól magukat
Reacska, azért a helyedben írnék nekik egy emilt, csak hogy ne érezzék olyan jól magukat

Valahol beküldési, valahol beérkezési határidőt adnak meg. Nem tudom, itt melyik volt.
Van, ahol határozottan kijelentik, ****év**hó**nap** óra00 percig beérkezett pályázatok vesznek részt a játékban.
Van, ahol határozottan kijelentik, ****év**hó**nap** óra00 percig beérkezett pályázatok vesznek részt a játékban.
Tchibo. Egy levelet kaptam mely szerint nem küldik az ajándékot, merthogy későn adtam fel a pályázatot ezért sajnálattal értesítenek, hogy nem küldik a poharat. Megnéztem a naptáramban, 30-án adtam fel. Mivel 31-ig tartott a játék úgy gondolom, hogy nem jártak el a kiírásnak megfelelően. Ezek szerint a sorsoláson se vettem részt.
Arra vették a fáradságot, hogy küldjenek egy levelet, de ha már nem vettek részt a vk-jaim akkor azt miért nem küldték vissza? Biztos nem sok olyan volt aki "későn" küldte be.
Szerintem egyszerűen elfogytak a poharaik és ezzel akarják letudni az egészet.
Kérdés: Szerintetek ha egy játék 31-ig tart akkor 30-án vagy 31-én beért levél az nem pályázhat? Eddig úgy gondoltam, hogy utolsó nap is adhatok fel mivel a postabélyegző számít. Némelyik játék kiírja a beérkezési határidőt is de az jóval túlvan a határidőn.
Arra vették a fáradságot, hogy küldjenek egy levelet, de ha már nem vettek részt a vk-jaim akkor azt miért nem küldték vissza? Biztos nem sok olyan volt aki "későn" küldte be.
Szerintem egyszerűen elfogytak a poharaik és ezzel akarják letudni az egészet.
Kérdés: Szerintetek ha egy játék 31-ig tart akkor 30-án vagy 31-én beért levél az nem pályázhat? Eddig úgy gondoltam, hogy utolsó nap is adhatok fel mivel a postabélyegző számít. Némelyik játék kiírja a beérkezési határidőt is de az jóval túlvan a határidőn.
Verbenanál is volt akciós képeslap, de jó volt anélkül is.
Szerintem elfogadják.
Nekem nincs manner szórólapom, én beküldtem borítékban. Így nem fogadják el?
Reacska
Szerintem ezeket a képeslapokat nem KELL, csak LEHET használni, ugyanúgy, mint az akciós borítékokat (Knorr, Milka, Coccolino, Iglo, stb)
Szerintem ezeket a képeslapokat nem KELL, csak LEHET használni, ugyanúgy, mint az akciós borítékokat (Knorr, Milka, Coccolino, Iglo, stb)
Kifejezetten zavar, hogy mostanában több nyereményjáték is fut, ahol vagy levelezőlapon vagy az adott szórólapon kell visszaküldeni a vonalkódokat. Szerintetek ha eddig eltűntek a küldemények és borítékban voltak, hogy fognak beérni most, hogy pl. a verbenánál kifejezetten levelezőlapot kérnek, a mannernél meg az adott szórólapon kell beküldeni?

Bocsi, nem tudtam tudok-e hozzászólni regisztrálás nélkül.
Szóval szerintetek abban a típusú nyereményjátékban, ahol a csomagoláson levő akciós kódot kell beküldeni SMS-en, de a kódot rosszul nyomtatták, tehát semmiképp nem nyerhetsz vele és ez kiderül - én konkrétan felhívtam őket és azt mondták, hogy az én kódom nincs az adatbázisban, feltehetően a nyomda félrenyomta - a játék szervezőjének mit kellene tennie? Egyelőre a nevüket nem írnám meg, de ha semmi nem történik, szándékomban áll legalább ebben a topikban közzétenni.
Szóval szerintetek abban a típusú nyereményjátékban, ahol a csomagoláson levő akciós kódot kell beküldeni SMS-en, de a kódot rosszul nyomtatták, tehát semmiképp nem nyerhetsz vele és ez kiderül - én konkrétan felhívtam őket és azt mondták, hogy az én kódom nincs az adatbázisban, feltehetően a nyomda félrenyomta - a játék szervezőjének mit kellene tennie? Egyelőre a nevüket nem írnám meg, de ha semmi nem történik, szándékomban áll legalább ebben a topikban közzétenni.
Próba
Én minden nap beírom majd, kitől kaptam levelet. Ha vki nem találkozik a sajátjával, visítson!
Szerintem mindenki írja meg ímélben, ha elküldött 1 levelet, így lehet tudni, hogy hány darabnak kellene érkeznie és kitől.
boyka
Nincs gyorsasági!
hathor
A fájos fogamat... Vagy inkább a -vélhetően- 6 jegyű számlát, amit a teljes felújítás végén kapok ...
Nincs gyorsasági!
hathor
A fájos fogamat... Vagy inkább a -vélhetően- 6 jegyű számlát, amit a teljes felújítás végén kapok ...