broáfka, 18 év felett lehet dohányozni a tv alapján. A törvény előírja,h nem lehet reklámozni közterületen,újságban,stb.Ezért vannak a játékok, amelyek kifejezetten a dohányosok részére vannak kitalálva. A cégek összegyűjtik az adatokat és utána azoknak küldenek promos leveleket, reklámokat,akik dohányoznak. A dohánycégek nem szoktathatnak rá senkit a dohányzásra a játékokkal, csak átszokathatnak egyik márkáról a másikra. A játék egy bizonyos célcsoportnak szól,mégpedig a dohányzóknak, ezért azok vehetnek benne részt, akik nyilatkoznak,h ők dohányosok és 18 év felettiek. Megbüntetnék a céget, ha kiderülne,h a nyilvántartásukban szerepel olyan is, aki nem dohányzik.
Aki nem dohányzik, az miért nem bírja ki azt,h nem vesz részt olyan játékban, ami nem vonatkozik rá?
Még szerencse,h rákszűrésre nem akarnak elmenni férfiak a nyereményjáték miatt

Miért nem fair ha nemdohányzók játszanak? Legalább az utcán eldobott szemetet összeszedik mert máshonnan nem tudnák összeszedni azokat a kódokat
Na de lányok....ne vitatkozzatok ilyen jelentéktelen dolgokon. Ha félreérthető a beírás hangneme, inkább olvassátok el mielőtt leütitek az entert.
Mint olvasó, már elég uncsi, hogy minden topicban valaki nekiesik a másiknak, csak azért, mert félreértette a mondandó hangnemét. Szerintem mindenkinek jobb lenne így, nem?
Egyébként az én apukám is nehéz eset "átszokás" téren, de ő legalább hozzásegített a fotelhez
Legyen szép estétek!
Hugi, tudom, h tőled idéztem és azt is tudom,h te és a többiek is,akik itt játszanak velem együtt, dohányoznak. Én sem érzem fair játéknak,ha nemdohányzók játszanak.
Másrészt tényleg ott volt a smiley, tehát nem komolyan írtam.Nektek a smiley itt nem jelent semmit?Másképp h jelezzem,h nem véresen komolyan gondolom,amit írok? A szó nekem erről jutott eszembe: "nem picsogok..." Egyáltalán nem negatívnak szántam, mint ahogy jeleztem is a smileyval. Ezért kérlek ne haragudj meg. Ha anélkül írtam volna, félreérthető lenne, de azzal azt gondoltam ez így egyértelmű.
Mia, az idézet az enyém. És én is dohányzom. Viszont rengeteg olyan ember rászabadult ezekre a játékokra, akik az életben nem fogtak még cigit a kezükbe. És ezt nem érzem fair játéknal így.
Másrészt engem a "nyüszüg" szó zavart nagyon
queene,
tőled is kérdezem, te sem ismered a smiley jelentését? én egyáltalán nem kötöttem bele senkibe! olvasd el akkor te is még egyszer kérlek!
sada
egyáltalán nem kötöttem beléd!!!! OTT A SMILEY!!!! Ha vki ír neked vmit, az miért belekötés? Illetve te miért így reagálsz, ha ír neked vki vmit? Egyáltalán nem szándékoztam senkit sem bántani, senkibe sem belekötni. Ismétlem, a smileyt miért nem látod?Hisz az épp azért van,h lásd, nem komoly. Írásban ezt másképp nem lehet érzékeltetni.csak így:
Az egyik hsz-ben ez van, szó szerint idézem: "...csak elég fura, hogy olyan, aki életében nem gyújtott még rá, megkapja a promós levelet, én meg aki még ráadásul Multizom is, ha rágyújtok, semmit sem kapok évek óta. "
Erre írtam,h ha van itt vki olyan, akkor az ne írja le. Nem neked írtam,tehát nem rád vonatkozik és nem is arra,aki dohányzik, de ezt direkt oda is írtam.És itt is smiley

Miért kell megsértődni, megbántódni????
Hugi, ha az én hsz-emre értetted, akkor olvasd el kérlek még egyszer. Egyáltalán nem bántani akartalak. Sőt! Te is azt írtad,h nem picsogni akarsz, stb.stb, Miért van a smiley, ha nem érti senki??????????
Ma már meg is kaptam a szombaton nyert karaoke szettet. Nagyon gyorsak voltak.
mia
Legalább elolvasnád, mielött belekötsz.
Nem azt írtam, hogy rá kell szoktatni, hanem azt, hogy el kell csábítani (egy másik márkától).
Szvsz elcsábítani egy másiktól lehet...
És az alábbi hozzászólásokban senki sem írt olyat, hogy nem dohányzik.
Csak azt, hogy mást szív...
Már a férjemet is rászoktattam, hogy azt szívjon, ami játszik, s ne azt, amit szokott... hamár úgyis füstől, pedig ő nem egyszerű eset.
Úgy látom nem leszek egyedül...
Hát igen, ezért nem szoktam én sem nagyon hozzászólni

Úgyis valaki beleköt
Visszaolvastam, de nem látok olyat, hogy azt írtam volna, hogy valamelyikünk nem dohányos és játszik.

Játékfüggők vagyunk, azt szívjuk, amivel éppen nyerni lehet. és ha épp nem fut semmilyen játék, akkor visszatérünk a megszokotthoz. Alig hiszem, hogy bármelyik cigis cég ezt zokon venné.
Még megfogalmazódott bennem az is, hogy egyszer már minimumra csökkentettem a fórumhozzászólásaimat, épp az ilyen beszólások miatt, úgy érzem, ezt megint meg kell tennem.

Bocsánat, hogy le mertem írni a fejemben megfogalmazódó költői kérdést, ezután ezt sem fogom tenni

Paint
Igen, 2 féle promos levél van:
Az egyik csak reklámozza az új cigit,
a másik (egy kicsit kisebb boríték) tartalmazza a játékot.
Nálunk 1 ilyen, 1 olyan jött, nem ugyanarra a névre.
Hugi, ha ráadásul nyertél is a multival promos levél nélkül, akkor tényleg nincs miért nyüszögni

Én sajna nem kaptam levelet, de játszani sem tudtam, mert nem fogadta el a kódot

ja és így persze nem is nyertem

A barátom olyan levelet kapott amelyen le volt fotózva a slimes doboz, gondolom ez nem játékra meghívó.
sada,
őt nem szabad elcsábítani. Mert aki nem dohányzik, azt rászokatni nem szabad. Csak átszokatni más márkáról az adott márkára
Ezek a játékok is azért vannak,h inkább ezt vedd, ne a másikat,a konkurens márkát
Egyébként jobb lenne, ha nem hangoztatná vki(ezt már nem neked írtam),h nem dohányzik és kap promóciós levelet,+játszik a játékokkal....mert ez még okozhat problémát....
A slimmel mit lehet nyerni?
Hát tényleg nem

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások