szomorú, hogy a posta ilyen monopol helyzetbe van

" alt="

">
én sem szoktam megvárni, csak az egy különleges eset volt, mert gyűjtöttem a neki szánt cserét és direkt megkértem, hogy addig ne is adja fel amíg nem szólok, hogy összegyűlt. Erre feladja és még a posta is bekebelezi. No mind1.
psy
én 90% a csere megállapodása utáni nap postázni szoktam, nem szoktam megvárni míg ideér a cserepartner levele
kinga
látod én is így gondolkodom, sajna ez bent van a pakliba

" alt="

">
zsanett
én a héten adtam fel másodszorra a cserét valakinek. az első eltűnt. pedig feladtam. most várom, hogy ez odaért e.
nekem olyan volt, hogy amit nekem küldtek, azt nem kaptam meg (vagy 800-900 pontnyi sportszeletet) a küldő -már nem emléxem ki volt- de mindenáron követelte, hogy küldjem neki az én cserémet.. . meg hogy biztos hazudok és megjött.... de ha nem jött meg, akkor nagyon sajnálom, megesik, de én nem fogok küldeni cserébe semmit az tuti. Posta meg bekaphatja. Nem szeressem

" alt="

"> sosem hozza el a postás a csomagom, soproniért is naponta járok be.... grrr
frezia71
ma se jött meg a leveled. Én bízom abban, hogy te feladtad és a posta nyúlta le, de ettől én még nem kaptam semmit az általam küldött kódokért. Elvileg nem a te hibád , de szerintem az lenne az illő, hogy a kódokért én is megkapjam a cserémet.
Nem tudom más, hogy szokott ilyen esetben eljárni, de szerintem ilyenkor a feladó márt nem tehet mint újból küldi a cserét vagy hasonló dolgot.
Nekem csak 1x nem ért célba levelem a 2 éves webnyereményezésem alatt és én ismét elküldtem az illetőnek.
Már mit gondol erről????
Mivel ma se ért ide a levél és más is jelezte hogy gondok voltak vele így kiírom az illető nevét. Amint megérkezik a levele és látom a feladási dátumot tisztázni fogom.
Kovács Gáborné - frezia71
4 kódrol van szó és vészesen közeleg a játék vége...
hát az amit nem kapott meg ,sajnos nem tudtam pótolni és már annyival sem.
marycsiga
tudomásom szerint te kárpótoltad az illetőt nem??
zsanett,az egyáltalán nem biztos,sajnos.
én 25-én elsőbbségivel adtam fel egy levelet,és a mai napig nincs ott a címzettnél

" alt="

">
Marcsi
K. G-né
ma írta hogy 3-án elsőbbségivel feladta, hát akárhogy is december van de annak már ide kellett volna érnie

" alt="

">
Zsani ,ő ugyan az a fórumos aki nekem feketelistás egy átutalás miatt ?
Nekem most volt egy cserém. Én rendben megkaptam. A testvéremnél volt az én cserém, megkértem adja fel. Egy hét múlva kérdezte meg, hogy a pontokat mikor kell feladni? Kedves volt a cserepartnerem, nem is sürgetett. Lehet ilyesmi is.
törpi
de ő nem is válaszol a levelemre...
zsanett25: lassú a posta. tegnap kaptam én is ajánlottan ,dec.3.-án feladott levelet megbízható Fórumostól
Várok egy cserét amit 3-án feladtak, de még nem ért ide, az illető nem válaszol a levelemre.

" alt="

">
Ha holnapig nem ír akkor beírom a nevét.

" alt="

">
Hát ez most nekem is jól jött volna én is most csinálgatom... :-)))) ez szép volt tőled!!! :-)
lasiesta!
Hidd el ,hogy vannak még ilyen emberek.Válaszborítékért én például egy 15000ft-os jogosítvány szerző kupont ajánlottam fel! Az illető megkapta hidd el.
Nem csak rossz példa van. Sőt nem ez az általános. sajnos vannak kirívó esetek, de ez nem általános. Ezért van ez a topic, hogy még ennyi se legyen.A többség igenis elküldi8 válaszboríték fejében a neki nem kellő dolgokat

" alt="

">
Marcsi-35 ugye nem ő váltotta be....már nem emlékszem...

" alt="

">
Ez nagyon gázos...

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások