Lesz kb 25, de inkább 30 körüli lay's netes kódom vasárnapig. A finishben hátha jól jön valakinek.
Játszós dolgokra gondoltam értük, ha valaki szeretné...
Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 58 oldal |
2 db neten még beküldhető kódomat felajánlom annak aki előbb jelentkezik érte és megköszöni
neten még küldhető: CTD4RHJD
picicica!
Szívesen megvenném a kódjaidat, de elment a kedvem ettől az egész Lay's-játéktól!!
" alt="
">
Próbálj szerencsét, hátha neked sikerül!
" alt="
">
" alt="
">
Szívesen megvenném a kódjaidat, de elment a kedvem ettől az egész Lay's-játéktól!!
" alt="
">
Próbálj szerencsét, hátha neked sikerül!
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok! Van 10 db telefonon beküldött, de neten nem regizett kódom. Kinek kell, és mennyit ér meg neki?
Marita!
Teljesen igazad van. Az én kisfiamat a kód nem érdekli / Engem sem/,
de ha pénz lett volna benn, tudta, hogy vehetne Magának valami kis apróságot.
Ha mégis kód lett volna benn, akkor egyszerre írtunk volna együtt itt a fórumon, hátha valakit érdekel.
Teljesen igazad van. Az én kisfiamat a kód nem érdekli / Engem sem/,
de ha pénz lett volna benn, tudta, hogy vehetne Magának valami kis apróságot.
Ha mégis kód lett volna benn, akkor egyszerre írtunk volna együtt itt a fórumon, hátha valakit érdekel.
5db Lay's netes kód cserére vár
mit adnál érte?
mit adnál érte?
dika77!
Én pedig nagyon bosszankodom, mikor gyermekeket csapnak be! Mi felnőttek is nehezen viseljük el, de egy kisgyermekben nyomot hagyhat az ilyen eset..
" alt="
"> duplán fáj, hogy ilyen felelőtlenül rendezik le, mikor tudják, hogy gyerekek veszik és legalább egy kis képecske, vagy valami lenne abban a zacskóban! Beleférne a hírdetések árából valami apróság....
" alt="
">
Én pedig nagyon bosszankodom, mikor gyermekeket csapnak be! Mi felnőttek is nehezen viseljük el, de egy kisgyermekben nyomot hagyhat az ilyen eset..
" alt="
"> duplán fáj, hogy ilyen felelőtlenül rendezik le, mikor tudják, hogy gyerekek veszik és legalább egy kis képecske, vagy valami lenne abban a zacskóban! Beleférne a hírdetések árából valami apróság....
" alt="
">6 db netes lays kód cserére vár! mid van érte???
szűz lays érdekel!
Marita!
Tudom, hogy nem tehetünk semmit, csak azért
bosszankodtam egy kicsit, mert velem volt a kisfiam,
és úgy örült, hogy valamelyikben biztos lesz
valami. Sajnos nem volt, és ezért egy picit szomorkás
volt.
Tudom, hogy nem tehetünk semmit, csak azért
bosszankodtam egy kicsit, mert velem volt a kisfiam,
és úgy örült, hogy valamelyikben biztos lesz
valami. Sajnos nem volt, és ezért egy picit szomorkás
volt.
6 netes lays kódomért mit adnál?
blokkok,vonalkódok érdekelnek...írj!
blokkok,vonalkódok érdekelnek...írj!
netes kód
TPMA9FCD
TPMA9FCD
Van:
2 db szűz Lays kód
2 db netes Lays kód
Mit adnál érte?
2 db szűz Lays kód
2 db netes Lays kód
Mit adnál érte?
dika77!
Sajnos ez nem újság
" alt="
"> ma én is vettem, nem válogattam, sorba, ahogy jött 6 zacsit és egyikben sincs
" alt="
"> Tudom ez nem vigasz, de nem tehetünk semmit..
Sajnos ez nem újság
" alt="
"> ma én is vettem, nem válogattam, sorba, ahogy jött 6 zacsit és egyikben sincs
" alt="
"> Tudom ez nem vigasz, de nem tehetünk semmit..Én ma 5 zacsival vettem, és egyben sem volt Semmi!
Ma 13 Layst vettem 3 kupon volt a 13-ban! Szánalmas fukar banda... Nem jut minden zacsiba?
1 db neten még beküldhető kódomat felajánlom annak aki előbb jelentkezik érte
2db netes kódom van ,annak adnám aki az élen áll ..
Szűz (sms-ben nem beküldött) lays érdekel!