Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 230 oldal |
Az ajánlottat is alá kell írni. De ha biztonságos a postaláda akkor bedobhatja a postás, és nincs aláírás. 15 nap után kerestetheted a levelet hivatalosan. Amúgy csak megmondja, hogy hol lehet. Nekem is volt már , hogy kerestetni kellett, és közben a postán volt. Csak nem dobtak be értesítőt.
sünkutya, köszi! Az nem akkor van, ha tértivevénnyel adom fel?
pdelila: a postán megmondják a feladóvevényből, hogy merre jár a leveled. Lehet, hogy a postán csücsül és várja, hogy valaki érte menjen.
De azt is megmondják, hogy ha valaki átvette. Elvileg alá kellene írnia az átvevőnek.
Köszönöm, sada!
De mi az a tudakozvány?
De mi az a tudakozvány?
Beballagsz a postára az ajánlott szelvénnyel és kitöltesz egy tudakozványt.
Ha nem fizettél +10 Ft-ot LN-ért (levélszekrénybe nem kézbesíthető), akkor sok esélyed nincs.
Ha nem fizettél +10 Ft-ot LN-ért (levélszekrénybe nem kézbesíthető), akkor sok esélyed nincs.
Mit tudok tenni, ha ajánlott levelem nem ér célba? Semmit?
A csomagok általában gyorsan (és csont nélkül) célba érnek.
Sok kritika éri a postát, de én most egy hatalmas pozitívot adok nekik!!!!
A futárszolgálatot levélben kérdeztem egy 145X76X22 cm csomagról, ami kb.25 kg, nem fért a keretükbe
" alt="
">, a Magyar Posta minden gond nélkül épségben másnapra leszálította és olcsóbban, mint bármely futár
" alt="
"> .
A futárszolgálatot levélben kérdeztem egy 145X76X22 cm csomagról, ami kb.25 kg, nem fért a keretükbe
" alt="
">, a Magyar Posta minden gond nélkül épségben másnapra leszálította és olcsóbban, mint bármely futár
" alt="
"> .Nocsak...
" alt="
">
http://hvg.hu/kkv/20120402_posta_monopolium
" alt="
">
http://hvg.hu/kkv/20120402_posta_monopolium
Miért ne fért volna? A boríték 23x16 cm, Frici pedig "csak" 15x14.
A kezét le lehetett volna szedni, de minek?
A kezét le lehetett volna szedni, de minek?
A5-ösbe belefért a Frici? Talán lecsatolhatók a kezei?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Kaptam vkitől egy Fricit, ami nem csak nagy, de kövér is (15x14x6).
Kérésemre sima A5-ös postakészben küldte: semmi ajánlás, elsőbbség, stb.
S láss csodát: Megérkezett.
Még soha nem veszett el nekem küldött -valóban fel is adott- levél.
Van egy olyan érzésem, hogy a sok negatív beirkálás jó része egyszerűen a postázást "helyettesíti" ............
Kérésemre sima A5-ös postakészben küldte: semmi ajánlás, elsőbbség, stb.
S láss csodát: Megérkezett.
Még soha nem veszett el nekem küldött -valóban fel is adott- levél.
Van egy olyan érzésem, hogy a sok negatív beirkálás jó része egyszerűen a postázást "helyettesíti" ............
Én épp most kaptam választ egy erre a címre írt levélre.......
Vagyis a cím jó, vmi pillanatnyi gubanc lehetett....
Vagyis a cím jó, vmi pillanatnyi gubanc lehetett....
Tudjátok a posta ÚJ ügyfeles emailjét?
Ugyanis az ugyfelszolgalat@posta.hu visszadobja szép levelemet
" alt="
">
Üdvi
Ugyanis az ugyfelszolgalat@posta.hu visszadobja szép levelemet
" alt="
">
Üdvi
A posta oldalán már nincs díjkalkulátoros lap?
Tudnátok segíteni?
Egy komódot szeretnék feladni, aminek a paraméterei 120x100x60, és kb 30 kg.
Hogyan tudom feladni, és mennyibe kerülne?
Egy komódot szeretnék feladni, aminek a paraméterei 120x100x60, és kb 30 kg.
Hogyan tudom feladni, és mennyibe kerülne?
bejcsi
"nem standard csomag"-ként elvileg küldheted..én is pont most adtam el egy kissszekrényt, rákérdeztem a postán, azt mondták, papírba csomagoljam be, meg a lábait még vmibe tekerjem be. 1760 Ft így a postaköltség.
"nem standard csomag"-ként elvileg küldheted..én is pont most adtam el egy kissszekrényt, rákérdeztem a postán, azt mondták, papírba csomagoljam be, meg a lábait még vmibe tekerjem be. 1760 Ft így a postaköltség.
Sziasztok! Valaki küldött már nagyobb terjedelmű csomagot postán vagy futárral? Konkrétan egy kiságyat kellene küldenem, nem tudom, hogy a tesz-vesz futárral küldhetem-e, ha nem ott adom el...és dobozba nem igazán tudom tenni, max. nejlonnal összefogatni, de ahogy néztem papírdobozos csomagolást kérnek. Van valakinek esetleg ötlete, szeretném végre eladni, de nem tudnak eljönni érte...
" alt="
">
" alt="
">Lille
címzett saját kezébe: 390 Ft
LNK: 10 Ft
címzett saját kezébe: 390 Ft
LNK: 10 Ft