Nem hallottam, mi volt???

Majd holnaptól talán.
azért este 6 előtt jól leoktatott minket a Sláger, ti is hallgattátok élesített telcsikkel?

Tery,
Ismerős az érzés.

Melyik másik egymillásnál? Én péntekre tippelek a slágeren. Ha elhangzik, írjuk be szerintem.
Ma megint alakítottam. A Danubiuszon leadták azt az egymillás Slágeres számot. Betelefonáltam. még meg is szeppentem,hogy kicsörög.Amikor bejelentkezett akkor esett le a tantusz csak annyit mondtam "bocsi téves" és lenyomtam.

Égő. A másik egymillásnál is majdnem rávágtam,hogy az utalványt kérem. Kicsit bezavar nálam ez a sok telefonos játék.

Én csütörtökre tippelek. És szerintem csak egyszer fogják lejátszani ezt a bizonyos számot.
Sláger ügyben ma sem volt a dal és egyetértek veletek, szerintem is csüt. vagy pénteken adják le, de ez a tizedik betelefonálás se lesz semmi. Hányan érintettek ebben?

Szerintem csütörtök-péntek felé adják le,hogy egész héten Őket figyeljük. egyetlen egyszer lesz ez is leadva.
Gladi én csak este tudok géphez csüccsenni. Meg így 1/3 3 felé kis időre.
Pussz. Tery
Igen, tudjuk.

Én úgy hallottam, hogy nem ismételnek tehát akkor kell telefonálni, amikor ezt a dalt ismétlik. Melyik napra tippeltek?
Zsuzsa, akkor kell telefonálni amikor elősször felhangzik vagy majd akkor amikor másodszor??? Köszi.
Dallas
Még nem, szerintem hét közepe táján várható a felbukkanása. A címét tudjátok ugye?
sziasztok
volt ma 1 millios dal slageren?
Zsuzsa,
Köszönjük, nagyon rendes vagy!
Tery,
Mindenképpen tartsuk a kapcsolatot, én holnaptól talán már tudom figyelni, a lényeget e-mailben. Írj légyszives!!!

Jövő héten a Danubiuson RAUCH termékekkel kapcsolatos nyereményjáték indul. Részleteket még nem tudok, csak futólag hallottam.
Gladi!
Most figyeltem:
tehát a HÉTEN VALAMIKOR!!! leadják a dalt.
Szóval akkor egész héten csak Őket figyelhetjük/hetem.
Tery,
Nem hallgattam ma őket, de szerintem biztos bemondják majd, ha lement.

Nem voltam képben: Már lement a mai egy millát érő szám a Slágeren?
A Radio1 milliós nyereményjátéka most matricavadászattal folytatódik, az sms játéknak péntekkel vége. Sajnálom, hogy nem közülünk nyert valaki.

sajni nem enyém az egy milla.
nekem csak annyit írt ki a telefon,hogy privát szám.
Slágeren a fődíj lesz a 2 Collins jegy hétfőn.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások