Olyan sms-t én is kaptam mút héten, meg most is sajnost.
Más lehet a gond.
Böbe47
Köszi, nem tudom mi lehet a gond.
Azt gondoltam, hogy a múlt heti kavarodásért nem kaptam választ. (hétfőn küldtem be kódot, késöbb visszaírt hogy még nem küldtem, elküldtem még1x visszaírták hogy már küldtem be)
Agyhulla: Én még mindíg nem kaptam.
Zsuzsa Nr.1 ,Fáreó, VárszegiViki
Ti kaptatok a mostani sorsolásról válaszüzenetet?
Köszi
Mia!
A fődíjhoz nem kell kódot küldeni.Az a lényeg hogy valamikor egyszer már küldtél kódot.A fődíjhoz csak a személyes kódodat meg a MOTOX2 szót kell elküldened megfelelő formátumban.Amugy bármikor jelenkezhetsz.
mel6 Hozzászólás - 2006. július 10. :: 12:59
Multinál ugye dobozzal együtt kérik a kódot. Marlbinál is?vagy ott csak a kódot kérik?mennyi idő után hozzák a nyereményt?Esteleg tudja valaki,akit már hívtak múlt héten?
oda egy teljesen új, még beküldetlen kódot kell elküldeni gondolom

lehet minden héten azt is? ha egy héten küldök a saját személyes kódommal egyet, akkor erre elküldhetek még azon a héten?
Jól emlékszel

Itt ha jól emlékszem azt írták,h kell az utazás megnyerésére is sms-t küldeni...
Jaaaj azt hittem megnyerted a fődíjat és az angol miatt nem mehettél el.Na akkor így egy kicsibb barátibb.

Értem.Akkor neki biztos nem kell beszélgetnie a versenyzőkel

A feltétel az, hogy aki nyer az tudjon angolul és nem kisérő.
Volt egy hasonló játék, bejelöltem, hogy érdekel a fődíj, tudok angolul. Du. 6-kor csörgött a mobilom és máris egy angol interjú kellős közepébe csöppentem.

Nem feleltem meg. De nagyon finoman adták a tudtomra.

Elolvastam,és az nem feltétel hogy akit viszel magaddal az tudjon angolul.Akkor most hogy is van ez?Kezdem nem érteni.

na mesélj hogy jártál,mert ugy veszem i a szavaidból hogy valami kellemetlen történt

Nagyon rugalmasnak képzeled őket.
Nem érdekli őket. Találnak olyant aki beszél ezért ha netalán valaki megnyeri máris "élőben" beszélhet angolul a Marlboroval.

Ha nem felel meg hívják a következőt.
Az én középfokom nem volt elég nekik...de aki felsőfokon nyomja ott gond egy szál se.

Jó de ha beszélgetni kell velük ugyebár ott van egyikünk aki fordít a másiknak.(ugysem nagyon tudnék mit kérdezni

.Amikor meg kettesben vagyunk a motoron nem fogunk beszélgetni száguldás közben

300km/h-nál örülök hogy lyuk van a s.....-en

sada: tudom, hogy a PM az a BAT-hoz tartozik. Csak érzékeltetni akartam, hogy ilyen esetekben nem lehet menni nyelvtudás nélkül, de rossz hasonlatot írtam. A lényeg ugyanaz.

A főnyereményben az is benne van hogy utána, találkozhatsz a versenyzőkkel azért kell tudni szerintem angolul. És visznek egy kört!!!!!!!!
Gondolom 300-350 km/h-val!!!!
Reacska
A Pall Mall BAT, ez meg Philip Morris.
Az kemény, ha nem mindegy, a két utazóból melyik beszél angolul.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások