Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 174 oldal |
tomeeee, én egy Gyermelyi serpenyőnek is nagyon örültem volna!!
tomeeee
Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.!
Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.!
Nekem mostanában csak pár apró dolgok csurran cseppen, a vadásznál kb. 10-et pályáztam 3 kis ajándékot nyertem, a Gyermelyin 2 serpenyő, most már jó lenne megint valami nagyobb "vadat" elejteni.
snepi76
Blokkos. L: wny főoldal.
www.webnyeremeny.hu/cocacolanyeremenyjatek
Blokkos. L: wny főoldal.
www.webnyeremeny.hu/cocacolanyeremenyjatek
Hűűűha, ...Vadász nekem kb. 30-ból lettem pótnyertes...
Azt a kutyafáját...
" alt="
">
Azt a kutyafáját...
" alt="
">Milyen játék van Coca-colával?
Hallod, nekem 8-ból 000000!!
Vadászon még a pótsorsoláson sem sikerült... 4 pályázatom volt
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Coca-cola 12/0 eddíg
Elírtam 4/0
" alt="
">
" alt="
">
Vadász
" alt="
">
" alt="
">Vadász sajnos nekem sem sikerült.
Igaz csak 1db pályázatom volt
" alt="
">
Igaz csak 1db pályázatom volt
" alt="
">Vadász csoki 4/1
Pedig annyira bíztam benne
" alt="
">
Pedig annyira bíztam benne
" alt="
">Vadasz csoki 6/0
" alt="
">
De mostanaban szinte mindennel igy jarok.
" alt="
">
" alt="
">
De mostanaban szinte mindennel igy jarok.
" alt="
">Vadász: 4/0
" alt="
">
" alt="
">Nekem szinte soha nem jön be, amire "rágörcsölök" , és felhalmozok belőle, aztán meg ehetem hónapokig, de ha a férjem felfedezi spájzban, akkor még vita is van belőle. Egy-egy pályázattal, amire valóban szükségem volt, azonban már nyertem egész jó ajándékokat. Idén sem szeretném másképp csinálni.
" alt="
">
" alt="
">Érdekes dolog a szerencse!
Nekem mindig az jön be amire nem pörgök rá túlságosan.
" alt="
">
És sokszor volt hogy 1-2 pályázattal sikerült nyerni.!!
Gratulálok a Gyermelyis nyerteseknek !!!
Nekem mindig az jön be amire nem pörgök rá túlságosan.
" alt="
">
És sokszor volt hogy 1-2 pályázattal sikerült nyerni.!!
Gratulálok a Gyermelyis nyerteseknek !!!
Cirbolya nálad a pont.
" alt="
">
Sok sikert!
" alt="
">
Sok sikert!
Én is a kispályások közé tartozom, ráadásul marhára nem érdekelnek a "nagypályások" sikerei-kudarcai, sosem nézem azoknak a játékoknak a nyerteslistáját, amikkel nem játszottam.
Attól nekem nem lesz jobb, ha azon töröm a fejem, hogy mások hogyan nyernek ennyit... Én nem szeretek felhalmozni, nem játszom számunkra fölösleges nyereményekért, és mégis megtalált már néhány fődíj nyereményjátékos pályafutásom során.
" alt="
"> Azért idén megpróbálom újra komolyabban venni a játékokat, hogy Fortuna is komolyabban vegyen engem. De például a nekünk bevált és jó árú ....vári tésztát továbbra sem fogom a szerintem indokolatlanul drága gyermelyire cserélni, inkább a lottózóban költöm el a különbözetet.
" alt="
">
Attól nekem nem lesz jobb, ha azon töröm a fejem, hogy mások hogyan nyernek ennyit... Én nem szeretek felhalmozni, nem játszom számunkra fölösleges nyereményekért, és mégis megtalált már néhány fődíj nyereményjátékos pályafutásom során.
" alt="
"> Azért idén megpróbálom újra komolyabban venni a játékokat, hogy Fortuna is komolyabban vegyen engem. De például a nekünk bevált és jó árú ....vári tésztát továbbra sem fogom a szerintem indokolatlanul drága gyermelyire cserélni, inkább a lottózóban költöm el a különbözetet.
" alt="
">Nem szoktam írni általában mivel nem nyerek,pedig több van,mint amivel igen.
Fb-on napi szinten részt veszek és nyertem utóbbi időben 1 nyakbaakasztót, 1 Molnár tésztát vagy csomagot,de szerintem 1 tészta,Medilene csomag,ez nagyvolt. De mióta ott vagyok sosem volt tv,laptop,tab,sorolhatnám. Talán legnagyobb 2-szer fényképezőgép volt.
Játékokon: pl. Palmolive Tesco,Auchan Tchibo,Nagyi titka,anno Mesetészta,Lidl-Nescafe ,Tesco-Colgate,Syoss,Horalky,Ela,Energizer,évek óta Dylon,Piroska,Sió szörp,Ági szörp.... semmi. De sorolhatnám. Gyermelyit rengeteget vettünk,sokat nyertünk. A pontbeküldősön 1 hűtőt,1 serpenyőt,de ha nem jött volna be a hűtő akkor még a postaköltség sem jött volna vissza.De amikor nem nyer valaki,azt a másik nem tudhatja arra is mennyit küldött és semmi. De ha nyer,az szemet szúr
" alt="
">Úgy gondolom ami bejön,arra áldoz az ember,ami nem,azt legközelebb már hanyagolja. Sok szerencsét mindenkinek
Fb-on napi szinten részt veszek és nyertem utóbbi időben 1 nyakbaakasztót, 1 Molnár tésztát vagy csomagot,de szerintem 1 tészta,Medilene csomag,ez nagyvolt. De mióta ott vagyok sosem volt tv,laptop,tab,sorolhatnám. Talán legnagyobb 2-szer fényképezőgép volt.
Játékokon: pl. Palmolive Tesco,Auchan Tchibo,Nagyi titka,anno Mesetészta,Lidl-Nescafe ,Tesco-Colgate,Syoss,Horalky,Ela,Energizer,évek óta Dylon,Piroska,Sió szörp,Ági szörp.... semmi. De sorolhatnám. Gyermelyit rengeteget vettünk,sokat nyertünk. A pontbeküldősön 1 hűtőt,1 serpenyőt,de ha nem jött volna be a hűtő akkor még a postaköltség sem jött volna vissza.De amikor nem nyer valaki,azt a másik nem tudhatja arra is mennyit küldött és semmi. De ha nyer,az szemet szúr
" alt="
">Úgy gondolom ami bejön,arra áldoz az ember,ami nem,azt legközelebb már hanyagolja. Sok szerencsét mindenkinek