Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 182 oldal |
Rossz valami náluk, mert bejelentkezve nem engem ír ki, hanem idegen nevet, így nem tudom keresni a rénszarvasokat!
Hacsak nem korrigálják a hibát.....
Nem
" alt="
"> Mert a tegnapi sorsjegyet nézik ma is.Holnap nem leszünk benne mert mára nincs sorsjegyünk.
" alt="
"> Mert a tegnapi sorsjegyet nézik ma is.Holnap nem leszünk benne mert mára nincs sorsjegyünk.Nem
" alt="
"> Mert a tegnapi sorsjegyet nézik ma is.Holnap nem leszünk benne mert mára nincs sorsjegyünk.
" alt="
"> Mert a tegnapi sorsjegyet nézik ma is.Holnap nem leszünk benne mert mára nincs sorsjegyünk.Hát én ezt nem értem. Magyarul a holnapi sorsolásban, mi nem vagyunk bent?
http://www.nlcafe.hu/adventi_nyeremenyjatek/20091116/
advent_2009_renszarvasos_jatek/ Itt a játékszabály de elég érdekesen van leírva
" alt="
">
advent_2009_renszarvasos_jatek/ Itt a játékszabály de elég érdekesen van leírva
" alt="
">Nekem is 27-re tette... Akkor ezek szerint holnap nem keresgélhetünk???
" alt="
">
" alt="
">És ha holnap is nyernék egyet, akkor azt meg sem kapom?
Legalább holnap már nem kell keresgélni
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Én elsőre jó választ adtam és mégis 27-re tett.Na mindegy ez legyen a legnagyobb gondom
" alt="
">
" alt="
">Persze második nekifutásra
" alt="
"> Az elsőre rosszat adtam meg nem a zoknit,újra kezdhettem úgy hogy az összes szarvast meg kellett keresnem újból.Aztán már jó volt a válaszom.
" alt="
">
" alt="
"> Az elsőre rosszat adtam meg nem a zoknit,újra kezdhettem úgy hogy az összes szarvast meg kellett keresnem újból.Aztán már jó volt a válaszom.
" alt="
">Ha gratulált akkor csak jó volt a válasz
" alt="
">
" alt="
">:-O Én nem, ezért gondoltam hogy 1 nappal arrébb csúszik, akkor nem tudom mi lehet a probléma
" alt="
">
" alt="
">alexa
Milyen rossz válasz? Ha a Mikulásos válaszra gondolsz én jó választ adtam.
Milyen rossz válasz? Ha a Mikulásos válaszra gondolsz én jó választ adtam.
megvan mind
" alt="
"> én mára kaptam sorsjegyet
" alt="
"> én mára kaptam sorsjegyetAkkor talán majd holnap kapunk 26-ra. Biztos az időeltolódás. Siet a mikulás órája.
" alt="
">
" alt="
">Én is arra kaptam,ezek szerint ha rossz a válasz akkor 1nappal arrébb csúszik.
Én is 27-re kaptam.
Köszönöm. Már be is írtam és 27-ére kaptam sorsjegyet nem mára.
" alt="
">
" alt="
">Nadina
Ha elrontod akkor újra lehet kezdeni csak újra meg kell hozzá keresni a szarvasokat,ezért jó ha mented közbe a linket ahol megtaláltad.
Ha elrontod akkor újra lehet kezdeni csak újra meg kell hozzá keresni a szarvasokat,ezért jó ha mented közbe a linket ahol megtaláltad.