Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 149 oldal |
Kedves ani-ha. Még nem tettem fel semmire, még gyűjtögetek. Én most erre a nokia 5530-as telefonra gyűjtök, csak nem tudom mikor tegyem fel. Érdeme-e már most feltenni azt a 10 ezer pontot, vagy mégy gyűjtsem tovább jövő évben hátha lesz jobb telo, és akkor már nem 10 ezer pontom lesz?
14miklos, azt megkérdezhetem, hogy működik is a szisztémád, azaz sikerült megnyerned azokat a dolgokat, amikre feltetted az összegyűjtött pontjaidat?
Oksi
Köszi a tippeket.
" alt="
">
Múltkor én is az utcáról vettem fel egy kupakot.
" alt="
">
Köszi a tippeket.
" alt="
">
Múltkor én is az utcáról vettem fel egy kupakot.
" alt="
">Hali. Csak azt szeretném mondani, hogy nekem is el kellett kezdeni. Ez már a harmadik coke fiókom. Én mikor elkezdtem örültem hogy van 200 pontom, de akkor a haverjaimnak, már több ezer volt. Én háromszor is újra kezdte és itt atartok. Meg kell becsülni azt a kicsit is, és nemsokára ugyanezt írhatod. Nekem az egész iskola, rokonok, ismerősök mind gyújtik a kupakokat, a kinder bueno-s kódokat, és a győris kódokat is. Amellet, hogy vásárolom őket, és fölszedem az utcáról is. Én pedi azok szemében vagyok senki, ahol az okos éttermesek összeszednek 5-6 ezer pontot.
Valamint még azt szerettem volna mondani, hogy ne folymatosan tedd fel őket, hanem mindig gyűjtsed hetekig, aztán tedd fel, mert így nagyobb esélyed van arra, hogy nyersz.
Valamint még azt szerettem volna mondani, hogy ne folymatosan tedd fel őket, hanem mindig gyűjtsed hetekig, aztán tedd fel, mert így nagyobb esélyed van arra, hogy nyersz.
Ennyi pénzért felesleges eladni, ráadásul felét úgy kaptam, szóval kupak nincs nálam, meg körülményes is, inkább felteszem hátha véletlen nyerek vele.
" alt="
">
" alt="
">Hali. Darabjáért kapsz 15ft-ot. Hogyha ladnám a kupakjaimat 30 meg 40 forintéer akkor milliomos lennék. Most kb. 650 kupak vár arra, hogy feltöltsem.
10.000 pont?
" alt="
">
Mit akarok én itt a napi 20 pontommal, amit felrakok.
" alt="
">
" alt="
">
Mit akarok én itt a napi 20 pontommal, amit felrakok.
" alt="
">Az nagyon jó lenne mert lassan meg lesz a 10000 pont, és nem tudom, hogy fel tegyem-e telefonra, mert lehet hogy még gyűteni kéne, azt jövőre, lehet, hogy beraknak egy mégjobb telefont. Egyébként a telefon most napi, vagy heti nyeremény?
A válaszotokat előre is köszönöm.
A válaszotokat előre is köszönöm.
Tavaly nem törölték..
Valamint azt szeretném kérdezni, hogy ha ebben az évben nem váltom be a pontokat, akkor automatikusan törli őket, vagy megmarad 2010-re is.
És aki már nyert már ilyen nokia 5530-as telefont a coca cola-val az szóljon már, kérdeznék, tőle pár dolgot. pl: mennyi ponttal nyerted, hány nap múlva értesítettek, hogy te nyerted...stb
És aki már nyert már ilyen nokia 5530-as telefont a coca cola-val az szóljon már, kérdeznék, tőle pár dolgot. pl: mennyi ponttal nyerted, hány nap múlva értesítettek, hogy te nyerted...stb
CSAK COCA - COLA-s kupak érdekel.
Hali. Keresek még érvényes coke (sima cola, cola zero, cola light, cherry cola) kódokat.
Cserébe tudok adni:
- Spar törpöket
- Cini minis autókat
- Cini minis jégkorszak 3-as ajándékot
- Valamint gyűlnek a kinder bueno-s kódok, most is van 6-7db
Esetleg érdekel valakit memória kártya csrébe (micro sd 2gb, 8gb, vagy m2-es 2gb átalakítóval) ha érdekel akkor szólj, és megbeszéljük.
A kupakok darabjáért olyan 15ft-ot tudok adni.
Minden folyamatosan gyűli, maj írom mindig, hogy mi van!
KÉRLEK HA LEHET AZ E_MAIL CÍMEMRE ÍRJATOK? MERT AZT GYAKRABBAN NÉZEGETEM! Köszi szépen, és várom az ajánlatokat.
Hali. Keresek még érvényes coke (sima cola, cola zero, cola light, cherry cola) kódokat.
Cserébe tudok adni:
- Spar törpöket
- Cini minis autókat
- Cini minis jégkorszak 3-as ajándékot
- Valamint gyűlnek a kinder bueno-s kódok, most is van 6-7db
Esetleg érdekel valakit memória kártya csrébe (micro sd 2gb, 8gb, vagy m2-es 2gb átalakítóval) ha érdekel akkor szólj, és megbeszéljük.
A kupakok darabjáért olyan 15ft-ot tudok adni.
Minden folyamatosan gyűli, maj írom mindig, hogy mi van!
KÉRLEK HA LEHET AZ E_MAIL CÍMEMRE ÍRJATOK? MERT AZT GYAKRABBAN NÉZEGETEM! Köszi szépen, és várom az ajánlatokat.
60 Coke kódot ajánlok cserére v. eladásra
" alt="
">
" alt="
">50 db. coke kupak gazdára vár
a myvip.hu oldalon van vm párkeresőjáték tiniknek
A fanta kód az mire jó?
Eladó coke kupakok.
30 ft/db
Átutalással és utána emailben küldöm a kódokat
30 ft/db
Átutalással és utána emailben küldöm a kódokat
Van 30 coke kódom.
Kinder bueno kódokat keresek (2 coke= 1 bueno)
Kinder bueno kódokat keresek (2 coke= 1 bueno)
12 db coke kódom van. Bármire cserélném.
Ez a játék a 12 jegyű kóddal tavaly március óta megy, már másfél éve.
alapon, és fekete alapon fehér betűk, mindegyik belső kupakfélben.- helyesbítés előzőhöz...