Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 320 oldal |
francba :-((((((
Sada!
Köszi a tippet!Ilyenre még nem gondoltam
" alt="
">
Köszi a tippet!Ilyenre még nem gondoltam
" alt="
">Nyerj nagyobbat és cseréld be a boltban!
Most így hirtelen a kisfiamnak szeretnék nyerni egy biciklit,de sajnos ez reménytelen,mert 12" bicajt nem láttam,hogy lett volna valahol nyereményjátékon
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska!
Szépen kérlek ,a csomagom juttasd el a címzetthez légy,szíves!!!!!???
Ha lenyúlta valaki ,neki,ne adj nyugalmat!
Szépen kérlek ,a csomagom juttasd el a címzetthez légy,szíves!!!!!???
Ha lenyúlta valaki ,neki,ne adj nyugalmat!
Fortunácska!
Kérlek a mai napon különösen gondolj rám, olyan régen kacsintottál már rám.
" alt="
">
Kérlek a mai napon különösen gondolj rám, olyan régen kacsintottál már rám.
" alt="
">
Drága Fortuna! Kérlek, a mai nap rólam se feledkezz meg! Köszönöm!
...érdekelt vagyok én is ezen a héten jó pár sorsolás miatt.... Fortuna, ahogy gondolod úgy oszd szét... gondolj rám is... jó helyre tenném...
" alt="
">
" alt="
">Tényleg szép Magic amit írtál...
" alt="
"> de 1-2 mozzanat nem feltétlen... nekem pl. a familia ott tett keresztbe ahol tudott még nem jöttem rá direkt v. véletlen...
" alt="
"> egyes barátok is huncutkodnak ebben az évben... de már kiszanáltam párat az éterből...
" alt="
"> még van 1-2 folyamatban...
" alt="
">
Én azt mondom... pénz legyen, és egészség... a többit megoldom... erősnek, kitartónak, határozottnak, céltudatosnak kell lenni... szorgalmasnak... meg bízni a csodákban... mert vannak...
" alt="
">
" alt="
"> de 1-2 mozzanat nem feltétlen... nekem pl. a familia ott tett keresztbe ahol tudott még nem jöttem rá direkt v. véletlen...
" alt="
"> egyes barátok is huncutkodnak ebben az évben... de már kiszanáltam párat az éterből...
" alt="
"> még van 1-2 folyamatban...
" alt="
">
Én azt mondom... pénz legyen, és egészség... a többit megoldom... erősnek, kitartónak, határozottnak, céltudatosnak kell lenni... szorgalmasnak... meg bízni a csodákban... mert vannak...
" alt="
">a szerda egy reményteljes nap! én is várom,hogy rám mosolyogjon Fortuna
Fortunácska! Nagyon-nagyon köszönöm az eddigi nyereményeket, maradj velem kérlek ezek után is!!!!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Én is örülök,igaz Xbox nem jött össze,de azért boldog vagyok,köszönöm
Nagyon hálás vagyok
" alt="
"> és boldog
" alt="
"> KÖSZÖNÖM!
" alt="
">
" alt="
"> és boldog
" alt="
"> KÖSZÖNÖM!
" alt="
">Magic! nagyon tetszett amit írtál
" alt="
">
" alt="
">
Nagyon szeretnék egy fényképezőgépet!
" alt="
">
teszek érte.
köszönöm!
" alt="
">
teszek érte.
köszönöm!
Drága Fortuna!
Köszönök mindent amit nyertünk már!Még sosem írtam ide,de szerdán a Sport szeletnél kérlek....egy kicsit gondolj Ránk is.
Köszönök mindent amit nyertünk már!Még sosem írtam ide,de szerdán a Sport szeletnél kérlek....egy kicsit gondolj Ránk is.
" alt="
">
" alt="
">Drága Fortuna! Köszönöm a mozijegyeket, a sok ásványvizet.
" alt="
"> Kérlek gondolj rám ezután is. Főleg, ha pénzt, vagy utazást sorsolnak!
" alt="
"> De jöhet minden más is.
" alt="
">
" alt="
"> Kérlek gondolj rám ezután is. Főleg, ha pénzt, vagy utazást sorsolnak!
" alt="
"> De jöhet minden más is.
" alt="
">Reményt nyernék - mert az Olimpia alatt végre éreztem, összetartanak az emberek.
Bizalmat, hogy mindig azt adjuk a másiknak, amit magad is szívesen kapnál.
S a pénz? Higgyétek el, a vágyaitok mindig meghozzák majd a PÉNZT is, de sokkal, de SOKKAL fontosabb, ha ott vannak melletted a Szeretteid, a gyermeked, a Társad, Szüleid, barátaid. stb. S ők mindig segíteni fognak! Hittel, Szeretettel. Ahogy éppen akkor kell.
S ezt tényleg csak kérni kell. S megadatik.
Bizalmat, hogy mindig azt adjuk a másiknak, amit magad is szívesen kapnál.
S a pénz? Higgyétek el, a vágyaitok mindig meghozzák majd a PÉNZT is, de sokkal, de SOKKAL fontosabb, ha ott vannak melletted a Szeretteid, a gyermeked, a Társad, Szüleid, barátaid. stb. S ők mindig segíteni fognak! Hittel, Szeretettel. Ahogy éppen akkor kell.
S ezt tényleg csak kérni kell. S megadatik.
Igen, a Sport 15-én lesz. Nagyon boldog lennék ha esetleg............
" alt="
">
" alt="
">