Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 9173 oldal |
anyoka, kösz a választ
Akkor jó, írok nekik, hogy nekem is jobb lenne. Meg se kérdeztek, hová küldjék. Köszi!
weber nekem csak Z box ba szokták küldeni már egy ideje a Screvo nyereményeket
Screvo-nál vajon lehet kérni Z-Boxba küldést? Valamiért a bolti átvételt preferálják Packetánál, de ugye ott időhöz kötött az átvétel, nem szeretem.
köszönöm milán74
akkor még folyamatban van a nyeremények kiküldése " alt="">
akkor még folyamatban van a nyeremények kiküldése " alt="">
Még én sem kaptam meg.
olvastam, hogy elkezdték kiküldeni a tesco - airwick utalványokat. Mindenki megkapta már, vagy vár még valaki?
Lehet 1,5-est kapni, de tévesen van fent mert az 1 literes kiszerelés is játszik. Rajta is van a játék felhívás a dobozokon....
Simple nyereményjáték
"A kényelem mindig nyerő!"
Kicsoda micsoda hol? Az egy 2020 as játék..
"A kényelem mindig nyerő!"
Kicsoda micsoda hol? Az egy 2020 as játék..
Heyho játék: Lehet 1,5 l-est kapni?
kicsizolika
Azok a Nestlé játékok már mind fenn vannak a főoldalon.
A Balaton pl. már aug. óta.
A fórumra KPE írta be még 31.-én.
Azok a Nestlé játékok már mind fenn vannak a főoldalon.
A Balaton pl. már aug. óta.
A fórumra KPE írta be még 31.-én.
A Globus Majonéz-Mustár-Ketchup játéknál a meggnyerhető grillsütőnek mi a pontos neve és faszenes vagy gázos, milyen értéket képviselhet? Mert csak 1 kép van róla fönt az oldalon,abból meg nem sok derül ki.
Most én is vissza néztem.
Már nem minden lista van fenn, ami fenn volt.
Már nem minden lista van fenn, ami fenn volt.
sada!
Köszönöm, meg szoktam nézni, a mostanit (júliusi) látom is, csak kerestem a régebbieket, és pl. nincs májusi, márciusi,,,,stb.
De nem érdekes, mert annyira nem érdekel!
Köszönöm, meg szoktam nézni, a mostanit (júliusi) látom is, csak kerestem a régebbieket, és pl. nincs májusi, márciusi,,,,stb.
De nem érdekes, mert annyira nem érdekel!
TéglagyáriM 2024-08-14 :: 22:12
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan,
hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan,
hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Everyday.me gyorsítótár, előzmények törölve. Mégsem tudok blokkot feltölteni. Valami praktika, tanács?
Én minden hónapban beírtam a linket, mikor feltették a nyerteslistát.
A Lidl-nél nem havonta sorsolnak? Jó pár hónap nyertesei hiányoznak
(vagy csak én nem látom?)
(vagy csak én nem látom?)
jkland 2024-09-14 :: 11:47
ederz
Lidl jövő heti akciós újság 16. oldalán ott van a játék " alt="">
ederz
Lidl jövő heti akciós újság 16. oldalán ott van a játék " alt="">
ederz 2024-09-14 :: 11:13
Gloria91
Honnan tudod?
Gloria91