Szeritem ez egy olyan játék, legalábbis számomra, hogy napi 1 sms-t megér, hogy megadjam az esélyt, de hogy 30 000-t költsek rá??? Hát??? Ez a voda is ilyen barom, pedig olyan élvezetes játékokat lehet csinálni, dm, GO....
Voda most a pénzre hajt, nem akar túl sokat foglalkozni a játékkal. Sokan meg úgy vannak vele, de jó 70 autó... közben a játékosok dobják össze.

Andi nem vagy egyedül ,ilyenen én is fel tudom húzni magam.
épp ma meg tegnap,kiesés várható az ADSL nél(tvnet)de mégsem volt jó a kábelnet.
Ma pedig mindenkinél jó volt a net,csak nálam nem
pillanatokon belül fölhúztam magam,de én rögtön telefonálok,ha nem tudom elhárítani a hibát
így probléma megoldva.
2 órán át se tv,se net.Köszi upc!Nem láttam a híradót,a szhelyi híradót,és a Jóban Rosszbant!

Hülye vagyok,hogy ilyenen felhúzom magam?Lehet.
szednori, beszéltél a milupásokkal ma? Neked mit mondtak? A legelső körben beküldött kódjaim nekem is nyertek, akkor még nagyon kevesen játszottunk, az egész hónapban alig lett meg a 100 beküldő.
sada!
Minden vasárnap 24h-kor a legtöbb Részvételi Ponttal rendelkező kapja az autót.
így igaz,de látom,még időben rájöttél. és tudni kell időben leállni

még egyszer elnézést, itt vezettem le az ideget. Bocsánat
nekem az van

két 18as kártya ráment, de hagytam még pénzt rajta.
Ez egy kihasználós játék. Ehhez nem szerencse, hanem pénz kell.
és sokan bele fognak esni a hibába,hogy sokat rááldoznak és nem nyernek. majd még áldoznak rá,hátha visszajön amit kidobtak pénzt,a Vodafon most kaszál.kiváncsi leszek,hányan nem fizetik ki majd a számlájukat,mert olyan borsos lesz. Más kérdés a feltötőkártya,mert ott nincs ilyen gond
akkor bocsánat
ez a gazdagok játéka sajnos
elolvastam helyett félreolvastam

-Balu-
Nem.
A 8. autót az nyeri, aki a héten a legtöbb sms-t küldte.
Én azt hittem, smsben is az van amit kaptam, vasárnap a legtöbbet beküldő bla bla bla. De lehet elolvastam... akkor tényleg szerencsés, ha így van és minden sértést visszavonok. Inkább fáj, hogy kidobtam 30ezret és nem én nyertem... na mind1. jó tanulság volt, ilyet se játszok többet.
nem,olvasd el a hivatalos játékszabályt
Nem.
A 8. autót az nyeri, aki a héten a legtöbb sms-t küldte.
-Balu-
Adott héten, a vasárnap éjfélig a legtöbb részvételi ponttal rendelkező játékos kapja meg sorsolás nélkül az autót. Teljesen mindegy mikor szerezte ezeket. Csupán szerencséje volt, hogy még a sorsoláson is nyert.
Jó reggelt, Balu!

Hát nem ezt próbáljuk megmagyarázni reggel óta - ha már a játékszabályt nem olvastad el rendesen

Nem úgy van, hogy vasárnap csak ?

-Balu-
Ha én ma elküldök 1000 db SMS, ráköltök 240 e Ft. Minimum 10e pontot kapok érte, de inkább többet. Nagy az esélye, hogy a mai sorsoláson nyerek. De mivel nagyon sok pontot gyűjtöttem előfordulhat, hogy a heti autó is az enyém lesz. Én csak ma játszok. Vasárnap nem. Attól függetlenül enyém lehet a vasárnapi + 1 autó.
Még mindig nem érted?????
-Balu-
Lehet, hogy azért nem nyersz, mert Fortuna nem szeretné, hogy olyan rossz véleménnyel legyél magadról, mint a mostani dupla nyertesről.
Szvsz. még több dupla nyertes lesz....
Pont azért, amit ildicc sokkal érthetőbben leírt, mint én elötte.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások