Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 246 oldal |
Pontosabban inkább átálltak.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Végre ráálltak a Niveánál újfajta törölközőre és még tetszik is!
" alt="
">
" alt="
">Adante gyorsan válaszolt
" alt="
">
" alt="
">Penny Plüssök nagyon klasszak
" alt="
">
" alt="
">Javították a Gyermelyit, már rendben megy a feltöltés.
Azt írták átmeneti hiba volt...
" alt="
">
" alt="
">Tegnap az fb-n írtam a focipromonak, ismét az összes üzletet be lehet állítani.
Azért ez durva, hogy a játékos termék nincs rajta. Én egyszer jártam úgy, hogy véletlenül felcseréltem az óra percet. ( 14 helyett 41 -et írtam) buktam a nyereményt.
" alt="
">
" alt="
">Ez torpedó...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Ne lottózzál mostanában!
" alt="
">
" alt="
">Akkor a HPS..
" alt="
">
" alt="
">Így van, nem a Maxxon.
Nem a Maxxon.
Egyébként a maxon volt szerintem...
Remélem Zsolesz nem nyered meg a fődíjat, és bocsánat h. ezt kívánom. Egyébként kedvellek Téged, meg cuki vagy meg minden. Nyerje meg az aki megvette a terméket, találta a blokkot, és jó helyre töltötte fel, és stb...
Ne jussunk már odáig el tök mindegy h. mit veszel, meg mit töltesz fel, meg hová...
Tavaly az Auchan P&G-nél 2 terméket benéztem visszavették a 5000s kártyát, de amúgy is visszavonták volna mert egy lett volna a cím vidéken a bnőmnél és férjénél... (mert 1 címre 1 nyeremény) de mindegy mert pótnyertes lett egy haver, utána lett még egy pótnyertesség a saját címemre egy másik haver aki ide van bejelentve hozzám, és simán visszavonták mert már Pityesz nyert ide. (mert 1 címre 1 nyeremény) Szóval tudom sokaknak a szabály azért van h. felrúgjuk, nekem azért h. ne legyen káosz. Ha x-től visszavonják y-tól is, és most tényleg ne a dögöljön meg a szomszéd tehene eset... de a szabályok azért vannak h. ne káoszban éljünk, legyen tól, ig, meg ilyesmi...
Ne jussunk már odáig el tök mindegy h. mit veszel, meg mit töltesz fel, meg hová...
Tavaly az Auchan P&G-nél 2 terméket benéztem visszavették a 5000s kártyát, de amúgy is visszavonták volna mert egy lett volna a cím vidéken a bnőmnél és férjénél... (mert 1 címre 1 nyeremény) de mindegy mert pótnyertes lett egy haver, utána lett még egy pótnyertesség a saját címemre egy másik haver aki ide van bejelentve hozzám, és simán visszavonták mert már Pityesz nyert ide. (mert 1 címre 1 nyeremény) Szóval tudom sokaknak a szabály azért van h. felrúgjuk, nekem azért h. ne legyen káosz. Ha x-től visszavonják y-tól is, és most tényleg ne a dögöljön meg a szomszéd tehene eset... de a szabályok azért vannak h. ne káoszban éljünk, legyen tól, ig, meg ilyesmi...
Én így jártam a Colgate.vel, 2 blokkot felcseréltem és így egyik se tartalmazta azt a terméket, amivel kellett volna játszani. A Colgete -n kisorsoltak egy hátizsákot. Ezt buktam.
Zsolesz180!
Elhiszem,hogy neked pozitív,de azért ez nagyon nem az.Jól teszed,hogy nem írod ki a cég nevét,de azért sejtem,mert én is nyertem velük és hát már az e-mailes válaszokból kiderül,milyen típusú emberke ül a klaviatúra mögött(okés,szupi szóhasználat...)
Mellesleg nekem is az egyik szemem sír,a másik nevet a nagy játékdömpingeknél.Pont ezt mondtam tegnap a férjemnek,hogy iszonyúan kell ilyenkor figyelni,hogy jó blokkot jó helyre,jókor küldd,ne írd el,ne kavard el a blokkot,stb.
Elhiszem,hogy neked pozitív,de azért ez nagyon nem az.Jól teszed,hogy nem írod ki a cég nevét,de azért sejtem,mert én is nyertem velük és hát már az e-mailes válaszokból kiderül,milyen típusú emberke ül a klaviatúra mögött(okés,szupi szóhasználat...)
Mellesleg nekem is az egyik szemem sír,a másik nevet a nagy játékdömpingeknél.Pont ezt mondtam tegnap a férjemnek,hogy iszonyúan kell ilyenkor figyelni,hogy jó blokkot jó helyre,jókor küldd,ne írd el,ne kavard el a blokkot,stb.
Pozitív, legalábbis nekem. Csak kapkodom a fejem a sok játék között, s feltöltöttem egy olyan nyugtát egy játékos oldalra, amelyen a kért termék egyáltalán nem szerepel, de még csak semmilyen más játszós termék sem. Megjegyzem, soha életemben nem csináltam még ilyet akarva és akaratlanul sem. Szóval feltöltöttem, elraktam a játékhoz tartozó borítékba. Természetesen nyertünk. Jött az e-mail, heti nyertesek vagyunk. Nem óriási érték, de örülünk az apróságnak is. Nézem a nyugtát, termék sehol. Így nem küldhetem el, írtam nekik, hogy nincs meg a nyugta. Nagyobb hülyét nem akartam magamból csinálni, ezért nem azt írtam, hogy az elvárt termék nincs a vásároltak között. Nem tudom milyen megfontolásból, de még megírtam nekik, hogy egy előző napi nyugtám van ugyanabból a boltból, jó termékkel, de más időpont, más AP. Perceken belül jött a válasz: az is jó lesz elfogadjuk! Elküldtem, szkennelés elég volt. Szinte azonnal vissza is igazolták: rendben van, küldik a nyereményt. Hát ennyit a játékszabályról…
A termék és a honlap nevét nem véletlenül hagytam ki. Egyrészt más ne csináljon ilyet ebben a játékban, ahol kicsit lazábban veszik a szabályokat, másrészt a szervezőt / lebonyolítót ne keresse meg más, hogy ez miért is fordulhatott elő. Remélem a fődíjat is megnyerjük a rossz blokkal…
A termék és a honlap nevét nem véletlenül hagytam ki. Egyrészt más ne csináljon ilyet ebben a játékban, ahol kicsit lazábban veszik a szabályokat, másrészt a szervezőt / lebonyolítót ne keresse meg más, hogy ez miért is fordulhatott elő. Remélem a fődíjat is megnyerjük a rossz blokkal…
Orex már utalta is az utalványok értékét
" alt="
"> gyorsak voltak !
" alt="
"> gyorsak voltak !1 órán belül nekem egyik blokkot sem engedte feltölteni,próbáld meg később!Tavaly is rosszul járt a szerver órájuk.