Penny Plüssök nagyon klasszak

" alt="

">
Javították a Gyermelyit, már rendben megy a feltöltés.
Azt írták átmeneti hiba volt...

" alt="

">
Tegnap az fb-n írtam a focipromonak, ismét az összes üzletet be lehet állítani.
Azért ez durva, hogy a játékos termék nincs rajta. Én egyszer jártam úgy, hogy véletlenül felcseréltem az óra percet. ( 14 helyett 41 -et írtam) buktam a nyereményt.

" alt="

">
Ez torpedó...

" alt="

">

" alt="

">
Ne lottózzál mostanában!

" alt="

">
Akkor a HPS..

" alt="

">
Egyébként a maxon volt szerintem...
Remélem Zsolesz nem nyered meg a fődíjat, és bocsánat h. ezt kívánom. Egyébként kedvellek Téged, meg cuki vagy meg minden. Nyerje meg az aki megvette a terméket, találta a blokkot, és jó helyre töltötte fel, és stb...
Ne jussunk már odáig el tök mindegy h. mit veszel, meg mit töltesz fel, meg hová...
Tavaly az Auchan P&G-nél 2 terméket benéztem visszavették a 5000s kártyát, de amúgy is visszavonták volna mert egy lett volna a cím vidéken a bnőmnél és férjénél... (mert 1 címre 1 nyeremény) de mindegy mert pótnyertes lett egy haver, utána lett még egy pótnyertesség a saját címemre egy másik haver aki ide van bejelentve hozzám, és simán visszavonták mert már Pityesz nyert ide. (mert 1 címre 1 nyeremény) Szóval tudom sokaknak a szabály azért van h. felrúgjuk, nekem azért h. ne legyen káosz. Ha x-től visszavonják y-tól is, és most tényleg ne a dögöljön meg a szomszéd tehene eset... de a szabályok azért vannak h. ne káoszban éljünk, legyen tól, ig, meg ilyesmi...
Én így jártam a Colgate.vel, 2 blokkot felcseréltem és így egyik se tartalmazta azt a terméket, amivel kellett volna játszani. A Colgete -n kisorsoltak egy hátizsákot. Ezt buktam.
Zsolesz180!
Elhiszem,hogy neked pozitív,de azért ez nagyon nem az.Jól teszed,hogy nem írod ki a cég nevét,de azért sejtem,mert én is nyertem velük és hát már az e-mailes válaszokból kiderül,milyen típusú emberke ül a klaviatúra mögött(okés,szupi szóhasználat...)
Mellesleg nekem is az egyik szemem sír,a másik nevet a nagy játékdömpingeknél.Pont ezt mondtam tegnap a férjemnek,hogy iszonyúan kell ilyenkor figyelni,hogy jó blokkot jó helyre,jókor küldd,ne írd el,ne kavard el a blokkot,stb.
Pozitív, legalábbis nekem. Csak kapkodom a fejem a sok játék között, s feltöltöttem egy olyan nyugtát egy játékos oldalra, amelyen a kért termék egyáltalán nem szerepel, de még csak semmilyen más játszós termék sem. Megjegyzem, soha életemben nem csináltam még ilyet akarva és akaratlanul sem. Szóval feltöltöttem, elraktam a játékhoz tartozó borítékba. Természetesen nyertünk. Jött az e-mail, heti nyertesek vagyunk. Nem óriási érték, de örülünk az apróságnak is. Nézem a nyugtát, termék sehol. Így nem küldhetem el, írtam nekik, hogy nincs meg a nyugta. Nagyobb hülyét nem akartam magamból csinálni, ezért nem azt írtam, hogy az elvárt termék nincs a vásároltak között. Nem tudom milyen megfontolásból, de még megírtam nekik, hogy egy előző napi nyugtám van ugyanabból a boltból, jó termékkel, de más időpont, más AP. Perceken belül jött a válasz: az is jó lesz elfogadjuk! Elküldtem, szkennelés elég volt. Szinte azonnal vissza is igazolták: rendben van, küldik a nyereményt. Hát ennyit a játékszabályról…
A termék és a honlap nevét nem véletlenül hagytam ki. Egyrészt más ne csináljon ilyet ebben a játékban, ahol kicsit lazábban veszik a szabályokat, másrészt a szervezőt / lebonyolítót ne keresse meg más, hogy ez miért is fordulhatott elő. Remélem a fődíjat is megnyerjük a rossz blokkal…
Orex már utalta is az utalványok értékét

" alt="

"> gyorsak voltak !
1 órán belül nekem egyik blokkot sem engedte feltölteni,próbáld meg később!Tavaly is rosszul járt a szerver órájuk.
Tölteném a tesco/Pepsi pályázatot, de azt írja hogy ez a nyugtaszám már fel van töltve!
Most akkor mit írjak be?
A blokk még friss, nincs 1 óra hogy vásároltam.
Javítani pont ezért kellett,mert félrevezető.A Tescos-nál is TRSZ volt írva a rubrikába,de a kérdőjel alatt nyugtaszám-ra gondoltak.Mondjuk a feltöltött adatoknál még mindig TRSZ van.
Lehet,hogy a kérdőjel nem is nekünk szólt,hanem saját maguknak,mert hogy gőzük nincs,melyik micsoda!

" alt="

">
trendy: igen, a Sparosnál még nincs javítva. Jó félrevezető így.
Amúgy miért kellett javítani? Nem értem, hogy miért nem jó a Tr szám?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások