Nyilak.com
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 50 oldal |
Én a 20. és a 30. hely között ingázok. Szerintem az a borzasztó, hogy már azért is több órát kell játszani naponta, hogy ezt a helyet tartani tudjam.
Én is egyedül játszom, hétfő hajnalban kezdtem, általában 5-6 óra aktívan, amit rászánok. Hajnalban megy a vőlegényem dolgozni, így mindig fent vagyok. Így vagyok most a 37. Nagyon bízom benne, hogy tényleg azt a csoki bigyót nyerjük a héten, mert egyedül az érdekel. Meg a fitnessz labda. Sok ismerős névvel találkozom, örülök, hogy Ti is részt vesztek és másképp is megmérettetünk. Nálam a taktika a biztos tudás. Most már megy gyorsan is.

Több órát...
Az a baj, ha elkezdem, nem tudok elmozdulni a gép elől!!!(most meg beteg lettem, erőm sincs itt ülni
)
Szombat délben kezdtem, és tegnap hajnal kettőig játszottam, 12 - 14 órát tuti ezalatt az idő alatt
goldie
Remélem, hogy nyerünk, bár törölközőt szerettem volna, csak nem voltam valami kitartó, mert a múlt héten, ahányszor beakartam jelenkezni, sosem tudtam!Aztán eldöntöttem, hogy én nem játszok ezzel a játékkal!Szombaton meg párszor próbálkoztam és sikerült belépnem!!!Így kezdtem el
Az a baj, ha elkezdem, nem tudok elmozdulni a gép elől!!!(most meg beteg lettem, erőm sincs itt ülni
)
Szombat délben kezdtem, és tegnap hajnal kettőig játszottam, 12 - 14 órát tuti ezalatt az idő alatt
goldie
Remélem, hogy nyerünk, bár törölközőt szerettem volna, csak nem voltam valami kitartó, mert a múlt héten, ahányszor beakartam jelenkezni, sosem tudtam!Aztán eldöntöttem, hogy én nem játszok ezzel a játékkal!Szombaton meg párszor próbálkoztam és sikerült belépnem!!!Így kezdtem el

oké,köszi Viki(:
írok mailt
írok mailt
szabcsina
túl hosszú volt a nevem és rövidítettem
ezen a héten nyerünk azt biztosra vehetjük 
túl hosszú volt a nevem és rövidítettem
ezen a héten nyerünk azt biztosra vehetjük 
szabcsina:napi hányat játszottál?
Igen
Most el kell mennem de később leszek. Holnap egész nap.
Most el kell mennem de később leszek. Holnap egész nap.
goldwoman
Nem tudtam, hogy te vagy goldie
Állandóan előzgettük egymást
Csak nekem már nincs kedvem játszani, remélem 3 napi játékkal elég lesz az 50-be kerülnöm!Ma sokan leelőztek, 9. vagyok (én is egyedül nyomom)
Nem tudtam, hogy te vagy goldie
Állandóan előzgettük egymást
Csak nekem már nincs kedvem játszani, remélem 3 napi játékkal elég lesz az 50-be kerülnöm!Ma sokan leelőztek, 9. vagyok (én is egyedül nyomom)
nekem segítenél?
Na én most hagytam abba. Valakinek besegíthetek, mert néha van kedvem játszani, de annyit úgysem játszom hogy belekerüljek az ötvenbe, csak úgy lightosan ha kedvem van. 

goldwoman:igen, alapesetben ez lenne.^^ de a gyorsaság fontosabb^^
én a negyedik egyedül, de azt nem tudom hogy miért emelik ki az első 10-et, ugyanazt kapja mint az 50. 

Én a biztosra megyek
De azt is minnél gyorsabban
Mi felváltva játszunk párommal. Napi kb 4-5 órákat. (van mikor többet, főleg első hét utolsó napján akkor folyamatosan)
MOst 14.ek vagyunk
De azt is minnél gyorsabban
Mi felváltva játszunk párommal. Napi kb 4-5 órákat. (van mikor többet, főleg első hét utolsó napján akkor folyamatosan)
MOst 14.ek vagyunk
szerintem a tudás kifizetődőbb 

mondjuk igaz^^
de én ígyse-úgysem leszek 50-en belül
77körül vok
te?
de én ígyse-úgysem leszek 50-en belül
77körül vok
te?
Ahogy vesszük
Mindenesetre jobb, mint egyesekre perceket várni.
Mindenesetre jobb, mint egyesekre perceket várni.Gyakran én is azt csinálom, nagyobb az esély
Nagyon tetszik az új módszer a játékosok között
Arról szól, hogy minél gyorsabban megnyomják a gombot, mindegy mit, vagy bejön vagy nem alapon. 
Arról szól, hogy minél gyorsabban megnyomják a gombot, mindegy mit, vagy bejön vagy nem alapon. 
Rizsaska!
Tegnap este,már engem sem engedett vissza,tesóm hiába akart belépni helyettem nem engedte. Mondjuk nem is bántam,nagyon álmos voltam már .
Párom már akkor kikapcsolta a gépét,nem tudta megnézni,de szerencsére reggelre megjavult. Sőt 2 napja már ki sem dobott,csak az első héten volt rossz .
Tegnap este,már engem sem engedett vissza,tesóm hiába akart belépni helyettem nem engedte. Mondjuk nem is bántam,nagyon álmos voltam már .
Párom már akkor kikapcsolta a gépét,nem tudta megnézni,de szerencsére reggelre megjavult. Sőt 2 napja már ki sem dobott,csak az első héten volt rossz .
Aha fix, sajnos, de már tesóm is próbálta (külön lakik), nála is ezt írja ki.