villam
FP tanulókutya, bödön, csiga, zsiráf(amelyiket labdákkal kell megetetni)
Chicco játszó asztal
Kati ,FP tanulókutya , azt hiszem a Corában akciós . A sütifaló bödönke is tök jó ! Nálunk most a rajzolás megy a vizessel és a kismozdonnyal ..
villám
Fisher price játékok nagyon jók
Kisfiam a formaevő bödönkét szaratte nagyon, mert beszél, zenél, fejleszt is közben
Sziasztok Anyukák!
TapasztaltAnyukák segítségét kérném. Az üzleteket elözönlötte a játékáradat, s én a bőség zavarával küszködök. 15 hónapos kisfiamnak játékot/játékokat szeretnék venni Karácsonyra, de nem tudom, hogy mi is legyen az.
Olyan szeretnék, ami leköti figyelmét, s egyedül is tud játszani vele, s ugyanakkor megfelel a korának, készségeket fejleszt stb.
Sokatoknak nagyobb gyermeke van, így gondolom, hogy értékes, tapasztalatból jövő tanácsokat tudtok adni.
Ide a sok, jó ötlettel

" alt="

">, minél több annál jobb, mert akkor jobbban tudok ezek közül is választani
Nagyon várom a válaszokat, amiket előre is köszönök.
mamocika
Persze, hogy törődnek a gyerekkel, meg is etetik és el is altatják -ez a dolguk.
A bölcsiben nem kell szobatisztának lenni, de persze nagyobb gyerekek, már azok. van kis WC és bili is.
A csoportban kevesn vannak, ehhez jön 2 gondozónő.
De tényleg Anit krédezed, nekem már régen ovis a lányom.
De a kisfiam bölcsis lesz szeptembertből .(
ja bocs lille
köszi a segítséget
lellei
köszia segítséget
anianya itt vagy?
tudod nagyon szeleburdi
voltunk csütörtökön itt a faluban mikulés ünnepségen 0-3 éves korig voltak
a mindenki az annya ölében kuporgott imike meg ment és piszkálta a mikut
meg kezet fogogott vele más gyerek meg sirt mert félt

" alt="

">
anianyát keresd meg, ő most keresett bölcsit, benne van a dolgokban, hogy hol van esetleg hely. Nekem évközben (áprilisban) lett bölcsis(úgy töltötte a kettőt), de előző nyáron már feliratkoztam, hogy mennénk, így nem volt gond.
tehát akkor figyelnek a gyerekre
nekem ez a lényeg

" alt="

">
igazából Imike nagyon elvan nélkülem de csak ha van vele valaki
egyedül nem
de azt mondod most nincs hely sehol?

" alt="

">
A simogatva elalvós gyerekek ágyait nálunk a gondozónő maga köré teszi, és elaltatja. Én cumisüveget szoktam neki bevinni, de nekem azt mondták jobb ha eszik-iszik magától. Ha ott látja a többi gyereket, hogy eszik-iszik, menni fog neki is. De kicsit gyakorolj vele otthon.
Ovihoz írtam a szobatiszaságot. Van beszoktatás, nálunk 10 nap volt, először csak egy órát vagy benn vele, aztán egyre többet, 3-4 nap múlva kicsit ki is küldenek, hogy hogy van el nélküled, aztán te altatod ott, és megvárod míg felébred, és hazaviszed, később már ők csinálnak mindent. De ez gyerek függő, hogy mennyi idő alatt szokik be. Én aTomit nem bírtam benn elaltani, viszont ahogy kimentem, és a gondozónők beparancsolták az ágyába nem mászkált ki.

" alt="

">
hát az nem sok
de megbízható?
az én fiamat etetni altatni itatni kell
törödnek velük?
Nálunk van még 500Ft/hó csoportpénz, és vinni kell minden hónapban popsitörlőt, (ha szobatiszta WC papírt) szalvétát, zsebkendőt, folyékony szappant.
az én fiam 17 hónapos
nem szobatiszta de a bölcsihez szerintem nem kell
és mennyit kell fizetni?
megetetik a gyereket?
elaltatják?
megitatják?
314/nap a kajadíj, az önkormányzati bölcsiben.
Nálunk van pár hónapos-(6-7 körüli lehet) gyerek is, és reggel 6-tól este 6-ig vannak. Elméletileg 3 éves kortól mennek oviba(be kell tölteni a 3-at(barátnőm kisfia novemberben volt 3, és nem vették fel az oviba, pedig rég szobatiszta), szobatisztaság a feltétel.
lille
köszi
és egyébként a lenti kérdésekben tudsz segíteni?
mamocica165!
Pesten -vagy Budán nagyon nehéz bölcsit találni, mert mindenhol teltház van. Először mindig a körzetes gyerekeket veszik fel, csak azután jöhetnek a körzeten kivüliek. Szerintem érdeklődj pár bölcsinél, hogy egyáltalán van-e hely, ha nincs akkor is iratkozz fel szeptemberre több helyre nyugodtan, max. lemondod.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások