Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 68 oldal |
a darling is megmozdulhatna
Na! Kiadtam mérgemet...gyermelyi, somat, szentkirályi, maggi, koronás cukor, Ariel .....

Szentkirályi! Tavaly átvágtál, azóta is téged fogyasztunk, de áttérek a Veritas Goldra

A GYERMELYI és a Somat nem akar mozdulni !!!! Somat! Áttérek a Calgonitra!

A Piros Mogyorós és a Naturaqva
Indíthatna: Cerbona, HA, Balaton, Szentkirályi, Gyermelyi, Knorr levesek és rafik, maggi...hirtelen ennyi jutott eszembe
..bárki, on line kvízjátékot, nagyon kevés van a neten belőle, vagy csak én nem találom?
Ez a sok beküldős nem a legjobb, mert máshol landolnak a dolgok, vagy igazságtalanságok történhetnek

Ez a sok beküldős nem a legjobb, mert máshol landolnak a dolgok, vagy igazságtalanságok történhetnek

Maggi vk-os/pontos, Knorr , Theodora, Szentkirályi, Cerbona is régen volt, Piros Mogyorós, Vénusz, Floriol...
A Schlossgold... nagyon régen indított játékot, 2 éve kb., akkor nyertem, jó lenne ha megint bedobna valami promót... / akkor 100 ezer forintos benzinutalványt nyertem, nagyon jól jött/

A Szentkirályi is csendben van... pedig sok fogy nálunk belőle...
Samidala ! hol van a somat játéka? lécci, köszi!
A Somat klub is már egy éve nem játszik

A gyermelyi tészta is hallgat.. indíthatna ő is játékot....
A Vénusz és a Floriol már nagyon időszerű lenne, ha játékot indítana!
Darling!
Ja amúgy nem nyílik meg az oldala. Lehet, hogy készülnek valamire?

Calgonit, Somat, Dr Oetker, Vademecum, Cerbona
De vonalkód-beküldőst
De vonalkód-beküldőst

A Kraft is indíthatna újra egy több termékest, mint a lécci macis volt.

Knorr vk. gyűjtögetőst, garantált ajándékokért.
melyik vonalkódokkal lehet most nyerni?
Vonalkódos játékokat szeretnék!!
Kinder, Haribo (nem csak az a néhány fajta, ami játszani szokott, hanem mindegyik),Chio, Győri Édes,Maggi,Sport szelet

Kinder, Haribo (nem csak az a néhány fajta, ami játszani szokott, hanem mindegyik),Chio, Győri Édes,Maggi,Sport szelet