Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 249 oldal |
villám Nagyon köszönöm a választ! " alt="">
szia
a Zsibvásár valóban ingyenes, egyelőre nincs feltöltési díj és jutalék sem
anno a vásárló/eladó hitelesítése ügyében kellett 200 Ft-ot utalni, s azóta ennyi (nekem ez 2009-ben történt)
szó volt róla, hogy valamikor lesz jutalék is (s nyilván azért vannak az általad kérdezettek feltüntetve), de ez idáig még erre nem került sor
ha jól tudom, akkor a kiemelésekért fizetni kell, de ez nem kötelező, ha akarod azt választod, s akkor fizetsz, ha nem , akkor nem kell fizetned
nincsenek olyan sokan mint a két másik nagyobb oldalon, de azért itt is akad vásárló " alt="">
jó adásvételt kívánok Neked!
a Zsibvásár valóban ingyenes, egyelőre nincs feltöltési díj és jutalék sem
anno a vásárló/eladó hitelesítése ügyében kellett 200 Ft-ot utalni, s azóta ennyi (nekem ez 2009-ben történt)
szó volt róla, hogy valamikor lesz jutalék is (s nyilván azért vannak az általad kérdezettek feltüntetve), de ez idáig még erre nem került sor
ha jól tudom, akkor a kiemelésekért fizetni kell, de ez nem kötelező, ha akarod azt választod, s akkor fizetsz, ha nem , akkor nem kell fizetned
nincsenek olyan sokan mint a két másik nagyobb oldalon, de azért itt is akad vásárló " alt="">
jó adásvételt kívánok Neked!
Regisztráltam a zsibvásárra, és lenne egy buta kérdésem. Ha ott minden ingyenes és nincs feltöltési díj, ill. jutalék, akkor minek kell az a fül, hogy "számlázandó tételek", meg ilyesmi hogy "befizetések áttekintése"? Nyilván valamit nem olvastam el... Segítene valaki?
DM kuponok, illatszerek, ruházat, táskák, italok, stb.... :
teszvesz.hu/listings/index.php?us=amidala74
teszvesz.hu/listings/index.php?us=amidala74
www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=manocska131
Teszveszen cicur1 :bébi újszülött ruhák eladók télire overálok,body,nadrágcsomag,sapka....és egy több aukciót töltök fel az aukciós oldalamra :cicur1
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mcsbkm
csere is érdekel...
csere is érdekel...
http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=5agica
krysztasz néven a teszveszen, nescafé, 1 db henkel-spar pályázat, pickwick
zsibvásáron albisia vagyok,
varrtam két táskát ,hátha megtetszik valakinek.
varrtam két táskát ,hátha megtetszik valakinek.
http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=ginabolt
25
utalványt is elfogadok, esetleg kávét,teát, édességet.
25
utalványt is elfogadok, esetleg kávét,teát, édességet.
Eladnék... " alt="">
http://aprod.hu/hirdetesek/user/2fzd/
http://aprod.hu/hirdetesek/user/2fzd/
villám!
Semmi gond, értettem, nem volt bántó" alt="">
Köszi a véleményt.
Semmi gond, értettem, nem volt bántó" alt="">
Köszi a véleményt.
pmjudit
jaj, én nem ellened beszéltem
csak leírtam a tényeket, mármint amit ki lehet következtetni a postadíjból
ha ez így van (s szerintem így kell lennie), akkor az tényleg az ő sara, neki kellene elnézést kérnie, hogy többet kér, vagy nem szólni semmit csak postázni ( a 140 Ft-ot neki fizetnie)
nekem is volt hasonló eset, de akkor nagyobb összegről volt szó, ráadásul olyanról ami sehogy sem jött akármilyen feladási módot néztem
az Eladó végül kinyögte, hogy csak a találomra kért először, s végül a mérés után kellett fizetnem
én akkor pozitívat adtam (mert végül a tényleges feladási díjat fizettem, persze azután miután kértem hogy jobban nézzen utána), de a csillagozásban nem adtam mindenhol 5 csillagot
jaj, én nem ellened beszéltem
csak leírtam a tényeket, mármint amit ki lehet következtetni a postadíjból
ha ez így van (s szerintem így kell lennie), akkor az tényleg az ő sara, neki kellene elnézést kérnie, hogy többet kér, vagy nem szólni semmit csak postázni ( a 140 Ft-ot neki fizetnie)
nekem is volt hasonló eset, de akkor nagyobb összegről volt szó, ráadásul olyanról ami sehogy sem jött akármilyen feladási módot néztem
az Eladó végül kinyögte, hogy csak a találomra kért először, s végül a mérés után kellett fizetnem
én akkor pozitívat adtam (mert végül a tényleges feladási díjat fizettem, persze azután miután kértem hogy jobban nézzen utána), de a csillagozásban nem adtam mindenhol 5 csillagot
pmjudit: én azt nem értem, hgoy a "tesz nem jól állítottta át az értékekeket." A teszre az eladó írja az adatokat vagy a postán keresztül keresi ki szintén az eladó az árat.
Ha elírta, az az ő sara. Bár, szerintem is rosszul mért, akkor az megint az ő sara. Vagy csomagolás nélkül gondolta a súlyt?? Tényleg nem a 140-en van a hangsúly, hanem legyen figyelmes. Ezt ő is elvárná a másiktól... Szerintem is semleges, legközelebb figyelmesebb lesz.
Ha elírta, az az ő sara. Bár, szerintem is rosszul mért, akkor az megint az ő sara. Vagy csomagolás nélkül gondolta a súlyt?? Tényleg nem a 140-en van a hangsúly, hanem legyen figyelmes. Ezt ő is elvárná a másiktól... Szerintem is semleges, legközelebb figyelmesebb lesz.
villám
mindez akkor jutott eszébe, mikor vége lett az aukciónak" alt="">
mindez akkor jutott eszébe, mikor vége lett az aukciónak" alt="">
én is belekotty " alt="">, ha nem baj
465 Ft az , ami 250 g-ig fér bele, 650 Ft az már a következő kategória, vagyis az ami 500 g-ig van a súlyhatár
mindez a mostani 2012 postadíj szerint
szerintem több volt, mint 250 g és így az 500 g-os postadíjat kéri
465 Ft az , ami 250 g-ig fér bele, 650 Ft az már a következő kategória, vagyis az ami 500 g-ig van a súlyhatár
mindez a mostani 2012 postadíj szerint
szerintem több volt, mint 250 g és így az 500 g-os postadíjat kéri
Törpi tul.képpen nem az összeggel van bajom, hanem azzal, hogy mást hirdet és mást kér. Én a helyében elnézést kértem volna és bevállalom a postak. különbségét.
2490Ft volt a naci és a hirdetésben 465Ft postak.lszerepel, ellenben 650Ft-ot kér.
2490Ft volt a naci és a hirdetésben 465Ft postak.lszerepel, ellenben 650Ft-ot kér.
mennyiért vetted meg a nadrágot és mennyi volt a postaköltség pontosan?
pmjudit: írd le az értékelésedbe szó szerint a levélváltásotokat.