-k

" alt="

">
Adna nekem kölcsön valkaki 1 neste kódot. Csütörtökön visszaadom.
Vitateam pontokat szeretnék, ha esetleg valakinek lenne felesleges. Köszönöm!
A dm 06/07-es (szeptember 30-ig beváltható) 50pontos füzetéből szeretném a zewa törlőkendő kupont...
Durex blokkot kalapoznék!
ÁLLATBARÁTOK SEGÍTSETEK!!!
Egy kedves ismerősöm hallott róla a hétvégi híradóban, hogy milyen nehéz helyzetbe került a Miskolci Állatmenhely (MÁSA), ez ügyben kérnénk a segítségeteket.
1.800.000 forintra lenne szükségük, hogy rendezni tudják a köztartozásukat, hogy aztán megkaphassák a működésükhöz elengedhetetlen adó 1% felajánlásokat. Mivel 330 kutyus és 30 cica élete a tét, arra kérnénk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten próbáljon segíteni! (Akár örökbefogadással, akár pénz- vagy egyéb adománnyal.) És kérlek benneteket, hogy Ti is értesítsetek erről, akit csak lehet!
Köszönet minden segítőnek a jobb sorsra vágyó és jobb sorsra érdemes állatok nevében!
Mizo kódokat kalapoznék, már nem "olyan" sok hiányzik a pónihercegnőhöz a lányoknak!

" alt="

"> 1 kód is nagy segítség lenne, 2200 pont hiányzik még

" alt="

">
Egy coca cola labdáért kalapoznék
Egy hónapja tértem vissza a játékokhoz, WNY- re/ 5 hónap kihagyás után/, pont lemaradva erről a nemes játékról.
Természetesen postát állom.
Köszönettel Mango
Sziasztok!
Penny Vitateamot kalapoznék. Postaköltségért
Köszönöm előre is

" alt="

">
HÁDA 1000 forintonkén 100 forint bumeráng kupon 10 db. aug 18-tól 31-ig. Akinek szüksége van rá szívesen falajánlom

" alt="

">
Szeretnék Shell játékon kapott 500 Ft-os Fressnapf kupont. (Én sajna Monstert nyertem múltkor...Persze, ez a legdrágább rögtön aji, de mi nem isszuk.)
Postát természetesen állom.
Méteráru számlákat kalapoznék. Ha vásárolsz, és nincs szükséged számlára....
Erdinger blokkokat elfogadok.

" alt="

">
Sziasztok!
Media Markt kedvezményes kuponotok(5-10-15%) lenne esetleg?
Már megadta. Ott van a neve alatt.
patrik4
Add meg az email cimed,küldök emailben.
1 db Pepsi blokkot szeretnék. Dátum, kiszerelés mindegy. Köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások