Valaki esetleg nem kérdezte még meg az ecofamily-s játék szervezőjét, hogy mi értelme van a korlátozásnak, miszerint háztartásonként 1 napi nyereményt lehet nyerni?
A lényegét persze értem, de eleve nagy számú nyereménynél majdhogynem garantáltan nyersz, ráadásul 5000 Ft-ról van szó, ami ló.asz és még ugye kérik hozzá az összes nyamvadt adatodat.
Ha netalán játszanál a nagyobb nyereményért, akkor is kiírja hogy nyertél, utólag zárnak ki. Tiszta gáz.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 43 / 2011 oldal |
margo70: próbáld meg másik böngészővel. Nekem úgy sikerült.
Staropramen nálam megy .Nem tapasztaltam hibát a mai nap
Staroparmen játék működik valakinél? Nálam a regisztrációnál : Page not found: /auth/register
Nem ver földhöz, csak eléggé furcsa már ez nekem. Hogy az email óta nem 2-3 hanem már 5 hét eltelt. És nem is reagálnak.
1.
Ahogy olvasom, nem a kávé a szűk keresztmetszet.
2.
Szervező:
Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.
https://service.douwe-egberts.com/hu/omnia-hu/
Meg lehet keresni őket is, nem csak az ügynökséget.
Lehet, hogy nem is tudnak a csúszásról.
De:
Mivel minket "sem ver földhöz pár doboz kávé" , csak kulturáltan.
" alt="
">
Ahogy olvasom, nem a kávé a szűk keresztmetszet.
2.
Szervező:
Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.
https://service.douwe-egberts.com/hu/omnia-hu/
Meg lehet keresni őket is, nem csak az ügynökséget.
Lehet, hogy nem is tudnak a csúszásról.
De:
Mivel minket "sem ver földhöz pár doboz kávé" , csak kulturáltan.

Ja èrtem .
Komolytalan egy banda, nem gondoltam volna, hogy pàr doboz kàvè földhöz veri őket😡
Komolytalan egy banda, nem gondoltam volna, hogy pàr doboz kàvè földhöz veri őket😡
Andi4
Ezt a levelet én is megkaptam, ugyanakkor, amikor te. De hétfőn vagy kedden írtam egy e-mailt, hogy mikor számíthatunk a nyereményre. Erre azóta sem érkezett semmilyen válasz.
Ezt a levelet én is megkaptam, ugyanakkor, amikor te. De hétfőn vagy kedden írtam egy e-mailt, hogy mikor számíthatunk a nyereményre. Erre azóta sem érkezett semmilyen válasz.
Kedves Játékos,
Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Omnia nyereményjátékunk alatt megnyerhető napi nyeremény késik. A nyereménycsomag részeként egy különleges poharat gyártatunk egyedileg.
Nyerteseinknek csak magas minőségű poharakat szeretnénk átadni, de sajnos a gyártótól nem kaptunk meg az elvárt minőségű termékeket, így egy új beszállítóval újra gyártatjuk.
Reméljük, hogy 2-3 héten belül már kiszállítathatjuk a csomagokat. A csomagok feladásáról emailben fogunk értesíteni.
A várakozásért kárpótlásul egy extra ajándékot is elhelyezünk majd a csomagodban.
Üdvözlettel,
Omnia nyereményjáték csapata
Ezt július 3.- àn küldtèk. 😏
Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Omnia nyereményjátékunk alatt megnyerhető napi nyeremény késik. A nyereménycsomag részeként egy különleges poharat gyártatunk egyedileg.
Nyerteseinknek csak magas minőségű poharakat szeretnénk átadni, de sajnos a gyártótól nem kaptunk meg az elvárt minőségű termékeket, így egy új beszállítóval újra gyártatjuk.
Reméljük, hogy 2-3 héten belül már kiszállítathatjuk a csomagokat. A csomagok feladásáról emailben fogunk értesíteni.
A várakozásért kárpótlásul egy extra ajándékot is elhelyezünk majd a csomagodban.
Üdvözlettel,
Omnia nyereményjáték csapata
Ezt július 3.- àn küldtèk. 😏
Omnia játék az csak egy nagy kamu volt? Már a weblap sem működik....
Várom a kávét, de hát csak nem jön.... Lehet ezt valahol jelezni? Írtam nekik tegnapelőtt egy e-mailt, de nem érkezett válasz.....
Várom a kávét, de hát csak nem jön.... Lehet ezt valahol jelezni? Írtam nekik tegnapelőtt egy e-mailt, de nem érkezett válasz.....
Az átvételi elismervényt mennyi idő után küldi.a Screvo a nyeréstől számítva kb.?
Úgy látszik ők is olvassák az oldalt(vagy nem tudom....) de végre megérkeztek a jegyek.
Én már megkaptam, kb. 1 hétre kaptam meg, azután hogy visszaküldtem az átvételi elismervényt
BELA nem küldték még. A megfogalmazásuk nekem sem egyértelmű. Lesz, ami lesz.
Valaki megkapta már a Sziget jegyeket a Screvotól?
Előre alá kellett írni az átvételi elismervényt(ezt nem is értettem),nyomtatni,szkennelni,visszaküldeni,ennek bő 1hete.Hiába írok nekik válasz nincs.
Előre alá kellett írni az átvételi elismervényt(ezt nem is értettem),nyomtatni,szkennelni,visszaküldeni,ennek bő 1hete.Hiába írok nekik válasz nincs.
Pöttyös appban kvízt csak 1x lehet kitölteni, 3 perc időkorláttal.
Jó lenne, ha nem cs*sztek volna el benne valamit, mert már 2. alkalommal tapasztalom, hogy úgy 30 mp eltelte után "lejárt az időm". Ezzel persze ugrik a napi nyeremény esélye, meg úgy kb. a bizalmam is a játékban / szervezőkben... (nem lépek ki, nem váltok ablakot, érthetetlen az egész!)
Jó lenne, ha nem cs*sztek volna el benne valamit, mert már 2. alkalommal tapasztalom, hogy úgy 30 mp eltelte után "lejárt az időm". Ezzel persze ugrik a napi nyeremény esélye, meg úgy kb. a bizalmam is a játékban / szervezőkben... (nem lépek ki, nem váltok ablakot, érthetetlen az egész!)
Sebaj
Páran szóltak egyszer kétszer, páran csúnyábban is. Aztán VF nem mindenkivel áll szóba...
" alt="
"> Meg falra hányt borsó.
Néha itthon kérdeztem, hé miről is akar írni? Sok rizsa közt a lényeg elvész.
De most megint én vagyok a gonosz bunkó. Na de sabaj.

Néha itthon kérdeztem, hé miről is akar írni? Sok rizsa közt a lényeg elvész.
De most megint én vagyok a gonosz bunkó. Na de sabaj.
Engem nem zavarnak a beírásai, pedig irigy vagyok a sok nyereményére. 😅
Mindenkinek van egy stílusa, mindenkibe bele lehetne kötni valamiért.
Max. annyiban, hogy aminek ő nem örül, nekem jó lenne, főleg, amikor sokáig nem nyerek semmit.
Mivel lehet neki írni, akit zavar, privátban is meg lehet(ett) volna kérni, hogy hagyja abba a nyafit?, vagy kevesebb legyen belőle. 😅
De ez persze csak az én véleményem, nem szeretnék vitázni.
Mindenkinek van egy stílusa, mindenkibe bele lehetne kötni valamiért.
Max. annyiban, hogy aminek ő nem örül, nekem jó lenne, főleg, amikor sokáig nem nyerek semmit.
Mivel lehet neki írni, akit zavar, privátban is meg lehet(ett) volna kérni, hogy hagyja abba a nyafit?, vagy kevesebb legyen belőle. 😅
De ez persze csak az én véleményem, nem szeretnék vitázni.
De véletlen se céltáblát akarnék akasztani rá, így ejtsük a témát. Nem bántásból írtam, nem megsértődni kell, kicsit alkalmazkodni, változni. Kicsit. Ha pedig más jön le sajnálom. Van ilyen.