anyoka
VF esete azért nem ugyanaz.
Valóban gyakran morgott, amikor apróságok, kacatok miatt elbukta az esélyét a fődíjra, de rengeteg játékot írt be a wny-re és sok probléma megoldását kiharcolta.
SzerencsésFlótás
1.
Már értem, hogy miért vagy ilyen mufurc:
20 éve nem ettél egy jó babfőzeléket!
(Ezt a feleségednek is elmondtad?)
2.
Bízd a piacra! Majd a vevők eldöntik, kell-e nekik ez a termék, v nem?
Rózsaszín tüll szoknyára sincs szükséged (nekem sem), mégis fogy a boltokból.
Miért akarod, hogy mindenki olyan legyen, mint te?
Úgy éljen, azt szeresse, mint te?
cse
Én is hiányolom magam a listáról, pedig Január 06-án 14:06-kor még be is írtam a Nyertesek topicba....
94 nyertes van még csak kiírva ,
94 nyertes van még csak kiírva ,
cse
Ugyanígy jártam.
Én mindig készítek képernyőfotót a nyerés tényéről, elküldtem nekik....!
Várom a valaszt.
Más is járt így ?Játszottam a powerade játékon nyertem gyorsaságit de a nevem nincs a nyertesek közt. Rájuk írtam azt a választ kaptam sajnálják de nem nyertem.
Igen! A felesegem kb20 eve nagyon finom feherbabfozeleket csinalt akkor elegedett voltam de sajnos nincs meg a recept Amugy meg Sebeok Janossal ertek egyet “ menjen a sunyiba ki nem hisz a maciba a TVmaciba Ez nem szemelyes celzas de veheted iranymutatasnak
Ok.
Szerintem én nem sértegettelek, de ahogy a Vágási Ferinél is uncsi volt ugyanazt olvasni, nálad sem jó, hogy folyton csak puffogsz és ezt írod le unos-untalan!
Szóval egy utolsó (mentő) kérdés:
A leélt 70 éved alatt voltál te valamivel elégedett is?
Ja, és ha Én veszek meg egy terméket akkor a gyártó engem meg a többi vevőt preferáljon elsősorban ne az olyan szervezőket akiket ha lehetne Én be sem engednék a céghez mert tiszteletlen ,gátlástalan haszonlesők de nem kell ezzel se egyetértened
Nem írtam oldalakat és csak olyankor kritizálok amikor szerintem jogos. Téged se kényszerít senki ,hogy elolvasd már csak azért sem mert nem lettél személyesen megszólítva. "Vasorrú"!
Hát szerencsére senki sem kényszerít, hogy bármelyik játékkal játsszunk. Lehet szelektálni!
(Van ami nem tetszik, de nekem eszembe sem jut erről oldalakat írni.)
Kinek minek a 3 perces Gyermelyi? Idáig sem okozott gondot,hogy 8-12 perc alatt ki lehetett főzni bármelyik tésztát. nem ezen múlik a vasárnapi húsleves. Nem rejtem véka alá ,hogy nekem végtelenül ellenszenves a Screvo. Egy manipulatív társaság. Most is 3 kisnyereménynél már nem veszel részt a fődíjsorsoláson. Azt hiszik- és sajnos be is tudják etetni ezzel a megbízót-,hogy ettől rohannak az emberek és vásárolnak. Jelentős számban biztosan nem. Nálam azt érték el,hogy egy darabig nem veszek Gyermelyit már csk azért sem mert az csoda 3 percest nem is találtam
Mármint az árában "nyertem", a játékban sajna nem.
Én 799-ért vettem az Auchan-ban. Én nyertem.
Ki is próbáltam. Háát, a spagetti tészta annyira vékony, mint egy cérnametélt. De valóban megfő 3 perc alatt.
Én is csak a Sparban tudtam venni 779 ft-ért.
Hol kapod 459-ért ? Nálunk van ahol nem lehet kapni, ahol van ott 700 Ft felett van az ára...
Gyermelyi Express tészták

" alt="

">
egyik üzlet 779 Ft
másik üzlet 459 Ft / így is van haszon ,akkor valójában mennyi is az ára ?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások