Sziasztok!
Hogy Haboo ne maradjon le róla:
június 8-11 között 50 nyeremény 8 és 18 óra között.
Kedden :Joker - óránként 2 * 3 000 000Ft
Szerdán: 600 Ft-ért skandináv lottó - 2 500 000 Ft
Csütörtökön:600 Ft-ért ötöslottó - Toyota Corolla Hatchback autó
Pénteken:600 Ft-ért ötöslottó -VW Tourant 1.6 autó
Akkor holnap megek és veszek egy csomó lottót, köszi

Pontosítva az előzőeket:
A Szerencsejáték Rt. Fővárosi Értékesítési Régiója „Utazzon Jokerben!” jelmondattal indít ajándéksorsolásos akciót május 17. és június 5. között Budapesten. A „jutalom játékban” a jokerrel játszható online játékok és a joker vesz részt. Az akció végén, a pályázatok között megtartott sorsoláson főnyereményként 1 db 1 millió forint értékű TUI utazási utalvány, további nyereményként 15 db egyenként 200.000,- Ft értékű TUI utazási utalvány talál gazdára.
Forrás: www. szrt.hu
Haboo
Én jó ötletnek tartom ezt a külön oldalt és segíteni is tudok, mert minden akcióban igyekszem részt is venni.
Most éppen a fővárosban van, csak budapesten feladott lottószelvényekre akció. 2400 Ft értékben kell egyhetes lottószelvényeket /5-ös, hatos, skandi/ venni május 17 és június 5 között /ezeket összegyújteni /. Legalább egy szelvényen kell jokert is megjátszani. Jelige: Utazás Szerencse 1830 Budapest címre kell beküldeni vagy június 10-ig a lottózókban leadni c/6 normál borítékban.
FŐdíj 1 millió Ft- értékű utazás Tui szervezésében és 15 db 200 e ft értékű utazási utalvány szintén Tui utakra.
Hát igen értem amit mondasz

Csak az interneten tudsz utána nézni, de persze csak akkor nézed meg ha tudsz az akcióról

Én azt nem szeretem ezeken az akciókon, hogy általában minden mezőt meg kell ilyenkor játszani és az elég drága. Plusz a Joker.....Az a baj, hogy sokan nem tudnak arról, hogy van ez a játék. Egy pár hónapja 2 autót is nyertek a közeli lottózóba és nem jelentkeztek csak az egyikért. Legalább a húzáskor elmondhatnák, hogy ne dobják ki a szelvényeket, mert lehet, hogy nyert!
Sziasztok

Arra gondoltam, hogy esetleg lehetne külön fórum a Szerencsejáték Rt által hirdetett akciókra. Én általában lemaradok róla

Azt pedig már láttam, hogy Ti tájékozottabbak vagytok nálam. Mit szóltok?
Újabb hozzászólások