Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 423 / 762 oldal |
Betegség miatt mi sem tudunk elmenni a Kutyaszállóra, ezért ha valaki szeretne menni(4személyre) írjon egy mailt
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
A Hajhálón nyert egyik ajándékot szeretném felajánlani: 10 % kedvezmény a Bp. Podmaniczky u. 77 alatt található Expo Travel utazási irodában 2009. decemberig. Kizárólag az Expo Travel saját szervezésű útjaira. Akit esetleg érdekel, írjon e-mailt, és már postázom is.
A mozira már jelentkeztek.
bárányhimlő?
óh szegényke!
" alt="
">
Kitartás, csak ne kapargassa! (nekem van egy jó kis foltom utána
" alt="
"> )
óh szegényke!
" alt="
">
Kitartás, csak ne kapargassa! (nekem van egy jó kis foltom utána
" alt="
"> )Köszönöm, picit jobban van, bárányhimlős némi szövődménnyel, szóval a mozi sajnos ezért nem jött össze, pedig nagyon készült rá.
" alt="
">
" alt="
">Elég kretén az ilyen, aki ezt írta Neked, hogy jobbulást a gyereknek, de.....
Mi is voltunk már az általuk szervezett vetítésen, de senkit nem érekelt kik vagyunk (itt kaptam a jegyeket, tehát nem én voltam regisztrálva)
Amúgy tényleg jobbulást a csemetédnek!
" alt="
">
Mi is voltunk már az általuk szervezett vetítésen, de senkit nem érekelt kik vagyunk (itt kaptam a jegyeket, tehát nem én voltam regisztrálva)
Amúgy tényleg jobbulást a csemetédnek!
" alt="
">ok
" alt="
"> 150km-t a nem tutira nem lehetett a mi esetünkben bevállalni én csak azért kérdeztem meg. Más mozinál még nálunk sem volt soha semmi gond, sőt a végére legtöbbször oda is írták, hogy átruházható.
" alt="
"> 150km-t a nem tutira nem lehetett a mi esetünkben bevállalni én csak azért kérdeztem meg. Más mozinál még nálunk sem volt soha semmi gond, sőt a végére legtöbbször oda is írták, hogy átruházható.Mi múltkor voltunk a Volt vetítésén, odamentem és bemondtam a nevet plusz hány fő és nem kértek semmilyen papírt. Annyi, hogy most a férjem neve van leadva... szerintem simán megkapja a jegyeket, aki odamegy és bemondja a nevet.
ezen én is gondolkodtam, csak akinek átadtam volna messziről jöttek volna, így inkább megkérdeztem, hogy a mi adatainkkal bemehetnek-e. Ezt az e-mailt kaptam: "Nagyon sajnálom, hogy lebetegedett a kisfia, jobbulást kívánok, a jegyeket sajnos nem lehet átruházni.
Remélem legközelebb is játszanak az egyszervolton." Üdvözlettel V.T.
Remélem legközelebb is játszanak az egyszervolton." Üdvözlettel V.T.
Sziasztok! Nekem is van családi jegyem a kutyaszálló c. filmre, és szívesen felajánlanám. Már ha lehet, mert az olvasottak alapján nem átruházható!? De nem név alapján engednek be, mint más mozivetítésekre?
én beszéltem a szervezővel, nekem nem engedte, hogy más menjen, mert pótnyertes kapta a jegyeket. csak azért írtam, hogy nehogy gubanc legyen, mert itt sok jegyről van szó.
carla
Nem is kell hivatalosan étruházni.
A beléptetés szvsz. lista alapján történik.
Elég, ha a nyertes adataival léptek be.
Nem is kell hivatalosan étruházni.
A beléptetés szvsz. lista alapján történik.
Elég, ha a nyertes adataival léptek be.
fozo.gabi!
MI is így jártunk
" alt="
"> de a jegyek a szervező szerint nem átruházhatóak
" alt="
">
MI is így jártunk
" alt="
"> de a jegyek a szervező szerint nem átruházhatóak
" alt="
">4 személyre szól
Sajnos a kislányom lebetegedett, így nem tudunk menni a szombati Mammut II. ben lévő Kutyaszálló című film vetítésére
" alt="
">
Szívesen felajánlom. 10kor kezdődik, és 9re kell odamenni a regisztráció miatt.
" alt="
">
Szívesen felajánlom. 10kor kezdődik, és 9re kell odamenni a regisztráció miatt.
Keresek 2 db jegyet a Kétely és a Gettó milliomos c. filmek vetítésére, origos nyeremény. Mit szeretnél érte ?
Dobos Veronika, köszönöm szépen a Balaton-kódot, nagyon kedves vagy!
Nem felejtem el, ha tudok én is segítek neked!
" alt="
">
Nem felejtem el, ha tudok én is segítek neked!
" alt="
">2 balcsi szelet kódot keresek,ha van vkinek,fölös,köszi szépen.
1 Balaton kódra lenne szükségem, holnap visszaküldöm. vettem ma 10 db-ot és csak 9-ben van kód
" alt="
">
" alt="
">2 Balaton kódra lenne szükségem.
Holnap visszaküldöm annak, aki küld.
Köszi....
Holnap visszaküldöm annak, aki küld.
Köszi....