Mandrin! szerintem a mi postásunknak az acéllemez sem lenne akadály

Én is megkaptam az -A4es fotót , nagyon jó lett a minősége, szerencsére két karton közé rakták, így a postás nem hajtotta össze.
Tegnap megérkezett a Nívea - érdemes volt reklamálni. A Naturlandnak is eszébe jutott, h. márciusban krémet nyertem, ideért végre az is.
bolond-szel! én egy db A4-es képet kaptam. de az oldalon a regisztrációnál választani lehetett, hogy 4 db kisméretű képet szeretnél, vagy egy db nagyot.
(postás persze kettéhajtva tette be a postaládába, de azért még meg lehetett menteni a képet)
tikana, az adidas kedvezményt hol sikerült nyerni? nekem most jól jönne....

kinéztem a barátomnak egy fürdőköntöst és "csak" 17ezerbe kerül

Nekem sem jött még meg a tálca

mel6: köszi.

Reacska
ne reklamálj szerintem,mert nálam is landolnia kellene még 8 tál(cá)nak
Én még egy darab tálcát sem kaptam a délhústól. Reklamálnom kéne?

Igaz, hogy nem postán, de megérkezett a multkor reklamált Délhús tálam. Csak a személyigazolvány szám kellett. A fő, hogy végre ideért!!!
aki megkapta a hp-től a képet, és a/4-est rendelt az 1 nagy képet kapott, vagy egy a/4-esen 4 kisebbet?
Végre megérkezett a bő 2 hónapja nyert Mcode öngyújtóm, még az első kör nyereménye volt. Ahhoz képest ezt igencsak beelőzte a 3. körben nyert óra

ma megérkezett - 3 hónap után!! - az öcsém mcode azonosítója..
Viszont ilyen igényes küldeménnyel még nem találkoztam, igazán nem sajnálják a pénzt a minőségre!!
Hp nagyítás,nagyon profi
Megjött a február óta várt Fisher Price játék,bár nem az amit vártunk hanem sokkal szebb jobb és egy "bocsánatkérő levél" mellékelve

minya levele, köszi!

queene
Leveled érkezett, köszönöm.
megérkezett a HP-től a fénykép, az Adidastól meg egy 30%-os kedvezmény.
Liberó textilkönyv (igaz 10 babafiguráért cserébe)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások