a 240 + Áfa ki van irva a képernyőre, engem ez gátol meg hogy felhívjam. na meg az hogy le van tiltva az emelt szám meg a távszavazás. a szerencseszám viszont bunkóság, több ismerősöm is járt már igy

| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 425 / 511 oldal |

Hétfőn visszahívtam a futárt - szerencsére még benne volt a száma a telefonomban -, közölte, hogy nagyon beteg, megfázott, de a megbízójával épp most beszélt és azt mondták neki, hogy most már ki kell szállítania a cuccot. Mondta, hogy délig megpróbál odaérni. Hát egész héten nem ért oda.
Most már kifejezetten dühös vagyok. Arról nem is beszélve, hogy van jobb dolgom is, mint hogy glédában üljek otthon délelőtt a futárt várva...
(tehát én leszek a tizedik) gondoltam én balga. Erre közölte a hölgyemény,hogy azt majd csak délután diktálhatom be. Annyira marharépa vagyok,hogy elköszöntem és utánna ugrott be,hogy nincs az leírva a mosóporra,hogy nem lehet több codot egymás után bediktálni. Természetesen ezután egyfolytában első csengetés után egy férfihang közölte,hogy a vonal foglalt hívjam majd) 20 !!!! alkalommal meghalgattam ugyan ezt a szöveget. Tehát nagyon nagyon pipa voltam,mert hagytam magam lebeszélni, vagy átverni ahogy tetszik. Lecsúsztam a nyereményről. Pedig ezeket a nyamvadt mosóporokat megvettük. TÖBBET AZÉRT SEM VESZEK BIOPONT! 
(Ennek semmi köze sem volt a feladványhoz, és a tenyérbemászó néni a képernyőn erről nem beszélt.
)
Javasolnám, hogy többen, több mailcímről írjunk a SzRt-nek, és érdeklődjük meg, hogy lehet az, hogy hétről-hétre ugyanazok a játékosok ismétlődnek. Ha bunda, akkor legalább félbeszakad, mert rájönnek, hogy feltűnt jó néhány embernek, és így lesz esélye a "mezei" jelentkezőknek is. Na, mit szóltok?

) Az utazások aktuális nyertese, de csak az, a Népszabadságban jelenik meg a sorsolás után.

Hogy tudom meg, hogy (nem) nyertem?