Kérnék:National Geograpich Channel Állati Bajnokok matricát MINDEN MENNYISÉGBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adok:Mindenféle termékmintát,elefánis előkét,Libresse termékmintát,stb...HÁttérképeket,stb...
Nagyonnagyon kéne a matrica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emailom:
gyipke@freemail.hu
Írjatok lányok!
Lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matrica-, matrica album csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 426 / 426 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
-
Nálam is ez a helyzet 

Igen, de nem mindnél, csak annál ami pont érdekel 

Hát ez nem ide való, de csak ebbe a topicba enged be :
Nálatok is jön ilyen üzenet, ha más topikokat nyitnátok meg?
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: ltsWriteBlock: failed to write block 51 of temporary file Perhaps out of disk space? in /www/webnyeremeny/templates/tartalom.tem on line 36
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /www/webnyeremeny/templates/tartalom.tem on line 40
Nálatok is jön ilyen üzenet, ha más topikokat nyitnátok meg?
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: ltsWriteBlock: failed to write block 51 of temporary file Perhaps out of disk space? in /www/webnyeremeny/templates/tartalom.tem on line 36
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /www/webnyeremeny/templates/tartalom.tem on line 40
Sziasztok!
Donaldos matricát senki nem akar cserélni???
Vagy mindenkinek megvan már az összes?
Nekem sok cserém van, ha valakit érdekel,írjon!
Donaldos matricát senki nem akar cserélni???
Vagy mindenkinek megvan már az összes?
Nekem sok cserém van, ha valakit érdekel,írjon!
Sziasztok!
A következő Hihetetlen családos matricák várnak cserére:
3, 9, 12, 39, 52, 70, 75, 84, 99, 100, 101, 102, 110, 120.
Akit érdekel, az írjon.
A következő Hihetetlen családos matricák várnak cserére:
3, 9, 12, 39, 52, 70, 75, 84, 99, 100, 101, 102, 110, 120.
Akit érdekel, az írjon.
Az én gyermekeim is gyűjtik a Hihetetlen család matricákat. Aki szeretne csereberélni jó lenne ha írna nekem
Sziasztok!
Már csak 12db matrica hiányzik a Donaldos albumomból (28,38,85,123,131,137,157,158,159,194,201,218). Ha valaki tudna velem cserélni, jelentkezzen! Köszi!
Már csak 12db matrica hiányzik a Donaldos albumomból (28,38,85,123,131,137,157,158,159,194,201,218). Ha valaki tudna velem cserélni, jelentkezzen! Köszi!
Sziasztok!
Én is gyűjtöm a Donaldos matricákat. Rengeteg cserém van. Nekem már csak ezek hiányoznak:14,27,28,29,38,66,85,96,123,131,137,157,1
58,159,194,195,201,212,218. Légyszi, szóljatok,ha megvan valamelyik.
Én is gyűjtöm a Donaldos matricákat. Rengeteg cserém van. Nekem már csak ezek hiányoznak:14,27,28,29,38,66,85,96,123,131,137,157,1
58,159,194,195,201,212,218. Légyszi, szóljatok,ha megvan valamelyik.
Nagyfiam évekig komoly összegekért gyűjtötte a kosaras kártyákat természetesen albumba rendezve, ha valakit érdekel cseretárgyként valami számára hasznosabbért, mailem fenti.
A hihetetlen család matricás albumba gyüjtjük a matricákat két kisfiammal. Írjon, aki cserélne velünk!
Kolléganőm donaldkacsás cuccot gyűjt esetleg van valakinek cseréje?
Ha van itt olyasvalaki vagy esetleg ismer olyat aki gyűjtőtte a Panini 2002-es Foci VéBé illetve a 2004-es Futball EB matricás albumát s cserélne velem, legyen szíves írja be ide !
Hálám örökké üldözné !!
Hálám örökké üldözné !!
A Shrek is Panini féle album.
Sziasztok!
Félre értettek én arra a matricára gondoltam, amit az olasz panini cég gyárt, itthon a lapics kiadó forgalmazza. Egy tasakban 5 matrica van. Olyasmi mint régen a lutra volt, csak ez most donald kacsával van.
Félre értettek én arra a matricára gondoltam, amit az olasz panini cég gyárt, itthon a lapics kiadó forgalmazza. Egy tasakban 5 matrica van. Olyasmi mint régen a lutra volt, csak ez most donald kacsával van.
A lányom gyűjtögette a Nestle kakaóhoz csomagolt Shrek matricákat, van belőle pár darab cserére.
nekem van néhány matricám cserére! ha valakit érdekel, írjon mailt!
Sziasztok!
Megjelent több új matricás album. Több helyen is lehet kapni őket posta, újságos, bolt. Gyüjtögethetős, matricákat lehet hozzá venni.
Ezt a fórumot az esetleges matcia csere-berékre hozom létre.
Én a Disney Donald Kacsa albumba gyűjtöm a matricákat és eléggé sok cserém már van, ha érdekel valakit szívesen cserélnék.
Megjelent több új matricás album. Több helyen is lehet kapni őket posta, újságos, bolt. Gyüjtögethetős, matricákat lehet hozzá venni.
Ezt a fórumot az esetleges matcia csere-berékre hozom létre.
Én a Disney Donald Kacsa albumba gyűjtöm a matricákat és eléggé sok cserém már van, ha érdekel valakit szívesen cserélnék.