Reacska!
Reménykedni azért lehet - talán, egyszer, bármi megtörténhet!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 426 / 511 oldal |
Múlt héten kaptam egy sms-t a Cora-tól, hogy nyertem, hogy mit azt nem tudom. Holnap kell átvenni. Ma kinn jártam a Coraban, godoltam megkérdezem, hogy mi is várható. Fogalmuk sem volt, majd holnap. Felhívtam az újságban szereplő, ehhez a játékhoz tartozó információs vonalat, és ugyanezt kérdeztem. ŐK SEM TUDTÁK! Majd holnap fogják megtudni! Kérdezem, akkor minek információs vonal????
Anonymous13: köszi. Úgysem nyertem.
nálam a milka, boci sosem nyerő, nem is tudom miért küldöm be
nálam a milka, boci sosem nyerő, nem is tudom miért küldöm be
És ismét egy internetes nyereményjáték szervező aki minden különösebb értesítés nélkül megszünt, legalábbis a honlapja. Úgy hívják,hogy Play to bill
Reacska!
Sajnos azt nem, úgy elszontyolodtam, hogy 5 különböző néven x*x borítékból egy darab törölköző sem sikerült, hoy mást már nem is kérdeztem tőlük.
Sajnos azt nem, úgy elszontyolodtam, hogy 5 különböző néven x*x borítékból egy darab törölköző sem sikerült, hoy mást már nem is kérdeztem tőlük.
Anonymous 13 azt nem kérdeztek véletlenül hol jelennek meg a nyertesek? 

Ma felhívtam a Milka játékvonalát - 06 1 2500008 - ahol készségesen közölték velem, hogy ezűttal bizsony nem nyertem semmit.
Teri
Én Maggi leveskockával jártam így, bár csak egy lakója volt és még időben észrevettem, roppant mérges lettem
De nem biztos, hogy a gyártó sara ez, az üzletben ki tudja milyen körülmények között tárolják a raktárban, mielőtt a polcra kerül
Sőt, egyszer az egyik szomszéd molyos rizst hozott haza a boltból, nem vette észre és simán berakta a polcra a többi cucc közé.
Még a befőttesüvegben tárolt pirospaprikája is tele lett kukackákkal, minden, ami ott volt, liszt, dara, zsemlemorzsa, még a pudingpor is, meg a leveskocka
Brrrrrrrr
Én Maggi leveskockával jártam így, bár csak egy lakója volt és még időben észrevettem, roppant mérges lettem
De nem biztos, hogy a gyártó sara ez, az üzletben ki tudja milyen körülmények között tárolják a raktárban, mielőtt a polcra kerül
Sőt, egyszer az egyik szomszéd molyos rizst hozott haza a boltból, nem vette észre és simán berakta a polcra a többi cucc közé.
Még a befőttesüvegben tárolt pirospaprikája is tele lett kukackákkal, minden, ami ott volt, liszt, dara, zsemlemorzsa, még a pudingpor is, meg a leveskocka
Brrrrrrrr
Most simán nyomtam négyet, plusz lehetőséget nem adott
Tegnap este óta rettenetesen lelassult az ingyenlottó. 4-kor elkezdtem, majdnem 1 órámba tellett. Más is tapasztalt hasonlót?
Na most a Knorr betette nekem a kaput. 23-án halászlét készítettem. Persze vettem hozzá előzőleg halászlé kockát. (naná,hogy knorrt.) .Képzeljétek,hogy mikor mát az egyik belecsobbant a fazékba,akkor láttam,hogy "lakók" vannak a kockákban. A gutaütés,meg a sírógörcs kerűlgetett. 2004 3.hó ig lett volna jó.Írtam nekik egy reklamációs @-t kiváncsi vagyok válaszolnak-e rá. Kicsit sokba volt nekem ez az egy vonalkód.
Zsike
A Jacobs játékra nem vonalkódot kellett küldeni, hanem a gyémántokat, amik a vonalkód felett vannak.
Nekem futár hozta érte cserébe a csészéket.
Ha vonalkódot küldtél, szerintem ne várd az ajándékot
A Jacobs játékra nem vonalkódot kellett küldeni, hanem a gyémántokat, amik a vonalkód felett vannak.
Nekem futár hozta érte cserébe a csészéket.
Ha vonalkódot küldtél, szerintem ne várd az ajándékot

A Jacobsos vonalkódokat mi a Cora-ban be tudtuk váltani. Lehet hogy nem beküldeni kellett volna?
A Jacobsos vonalkódokat mi a Cora-ban be tudtuk váltani. Lehet hogy nem beküldeni kellett volna?
Szeretném megkérdezni, hogy a Jacobs játékról van-e valakinek + tapasztalata? Arra a "játékra" gondolok, ahol tutira ígérték bizonyos vonakód beküldésével a "biztos" nyereményt pl. kávés csészét. Beküldtem jó sokat és egy darabot sem kaptam. Reménykedhetek-e még, vagy ez is a feledés homályába megy?
Újabb feljemény, bár tképp. a pozitívba kéne írnom, hogy most hívott egy kedves, érces férfihang, elnézést kért, hogy ilyenkor zavar és mondta, hogy most kihozná a C. csomagomat. Mondtam, hogy nem hiszem, hogy Mindszentre is kihozza nekem, mire ő: óóó, pont ma délelőtt 9-kor volt itt az egyik kollégája (láttam is a listán, hogy innen a "faluból"
is nyert valaki), és megbeszéltük, hogy hétfőn hív, és kedden hozza. Na de most már akkor tényleg...! 
is nyert valaki), és megbeszéltük, hogy hétfőn hív, és kedden hozza. Na de most már akkor tényleg...! 
A FunPick fotopályázat már egy hónapja "lejárt". A szavazók névsora " nyerteseké" még mindig nincs kint. Irtam nekik @-t ( visszaigazolással) .
Eredmény: A címzett nem olvasta. Na a véleményem
Eredmény: A címzett nem olvasta. Na a véleményem

Completa téma: szept. elején jött tőlük egy nagyon kedves, személyes hangvételű levél, hogy nyertem és hívjam fel őket, hogy személyre szabhassák az ajándékcsomagomat. Beszéltem a levelet író nagyon kedves hölggyel, mondta, hogy összeállítják a csomagot és kapok majd egy újabb levelet egy újabb számmal, ezen tudjuk majd egyeztetni a házhozszállítás időpontját. Meg is jött az újabb levél, felhívtam annál a bizonyos reklámügynökségnél azt a bizonyos illetőt, hát nem volt bent, de felírták a nevemet-számomat, hogy majd visszahív. Nem hívott. Másnap ugyanez, a telefonos hölgy már mondta is a számomat, amikor bemondtam a nevemet és megígérte, hogy persze még ma visszahív az illető. Megint semmi. Harmadnap végül sikerült elcsípnem, még csak elnézést sem kért, hogy nem hívott vissza, majd hosszasan kitárgyaltuk hogy melyik napokon és mikor lenne jó a házhozszállítás. Végül azt ígérte, kedden vagy szerdán 8-12 között kihozzák. Otthon gubbasztottam tegnap is meg ma is, és ma 11-kor ismét felhívtam, amikor kezdett nyilvánvalóvá válni, hogy ebből ma már nem elsz semmi. Persze megint nem lehetett utolérni, és a csomag (ahogy sejtettem) nem érkezett meg sem délig, sem azután. És még csak a fáradtságot sem vették, hogy visszahívjanak mentegetőzni, új időpontokat egyeztetni, stb... Tök jó, hogy ráment két délelőttöm arra, hogy feleslegesen vártam a majd' két hónapja megnyert cuccomat. Elég dühítő és erősen gondolkozom azon, hogy felhívom a kedves Completás hölgyet és kipakolok neki, hogy nem a legjobb ügynökséget választották.... 

Kedves mami.
Én már régebbóta figyelem a szrt sorsolásait és nem csak ez a két név állandó rajta hanem a Czégényi Mariann 1044 Iszó Péter 1148 Trényi István 1191 Trényi Istvánné 1193 és ezek csak a budapestiek.
Én már régebbóta figyelem a szrt sorsolásait és nem csak ez a két név állandó rajta hanem a Czégényi Mariann 1044 Iszó Péter 1148 Trényi István 1191 Trényi Istvánné 1193 és ezek csak a budapestiek.
Anonymous mami:
Mégis bunda a bunda!
Mégis bunda a bunda!