Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kiváncsi! Minden héten pályázunk az 5-ös lottó sorsolásra, ezért minden héten ellátogatok az szrt. oldalára, hátha a szerencsések között vagyunk! De nem, sajnos! Viszont azt észrevettem, hogy Méhész Ferenc és Méhész Ferencné (Budapest 1191) rendszeresen a nyertesek között vannak! (Majdnem minden héten!!!!!) Az is !!!már többször!!! előfordult, hogy mind a két nevet kisorsolták. Nekem ez nagyon gyanús! Ez nem lehet véletlen! Ezen a héten is és a jövő héten is ott a 2 név!!! Mit szóltok? Csak a keserűség szól belőlem?
már megint nem nyertem az origon

már megint nem nyertem az origon :{
Évi!
Emil nálam is elment, jó szórakozást.
Levi, mail ment! Előre is köszi!

Évi!
Ezt kipróbálom. Van 2 jegyem estére nem kell??
Levi, olyat is lehet, hogy ha egy bizonyos szó töredéke megegyezik a tárgyban vagy a címben, akkor azt is blokkolja, próbáld meg esetleg úgy!
Évi!
Ezt már kipróbáltam, de mindig új emilnévvel jönnek. Most azt csinálom, hogy visszaküldöm nekik, teljen az ő postafiókuk is. Csak a drága időm megy rá.
Látod, Levi vannak itt freemail szakértők!
Nekem sok helyen van mail cimem, náluk nincs

Levi, belépsz a freemailre, bal oldali menüből válaszd ki a Szűrők menüpontot, innen tovább alulról Egyedi szűrők, és a következő oldalon új szabályként beállíthatod, hogy xy névről vagy tárggyal stb. érkező leveleket azonnal blokkolja. Nem 100%-os a hibaarány, de azért működik.
Egy nagyon kellemes spamszürő beállítási minta freemailhez:
http://thebat.freeweb.hu/spam/spam.htm
flori!
Csak az a baj, hogy a freemailnál, ha az első akkor órák telnek el, mert kiírja az egészet. Van erre "gyógymód"?
Dettó. Helyből "delete".
Állítólag a kajájuk is rossz

Szeretném kérdezni, hogy játszott-e valaki azt hiszem a Velveten a golfbox játékán. Azért érdekel, mert azóta nem tudok megszabadulni a leveleiktől. Ha letiltom másik emilcímen jönnek. Már egy csomó levelüket visszaküldtem, hogy nem kérem de folyamatosan küldik naponta többet is és elég sok helyet elfoglalnak a postaládámban. Mit tanácsoltok? Van valakinek hasonló tapasztalata? ;(
Úgy legyen!!!
Mostanában engem is hasonlóképp elkerül a szerencse. De nyugi! Amikor már épp feladnád, akkor kacsint feléd újra!
Picit,igazán picit mérgelődöm

40 azaz 40 adag Vénuszt postáztam. Sehol semmi. 4 adag Coccolinót kűldtem, kettő maci érkezett.( 4 helyett)
Bociból 20 boriték ment. Cseréltem,és" komoly munkával" toporgás a buszmegállóban, hagyni a buszt csak azért elmenni,hogy két papírt felszedjek

ezek után s e m m i

Na nem baj majd a Tesco blokkos játék!
szia Levi,
Buliblikk ügyben nem maradsz le túl sokról, én fővárosi vagyok, beküldtem-nyertem (2 hete!), nyeremeny sehol. Telefonon érdeklődtem, fogalmuk sincs hogy mikor fognak tudni adni jegyeket. Arra a kérdésemre hogy kb. 2 hét, 1 hónap is a válasz "nem tudom" volt. Szóval megéri úgy játszani, hogy nincs is nyeremény. Kérdeztem hogy mióta nem adnak jegyeket, mert utánam már másik heti nyertesek is voltak. Válasz: ezt nem mondhatja meg.
levi:
pl. sült burgonyaszirom biztos tudjuk, remélem ebből érted.
Nem szeretnék senkinek gondot.
Amint lejön a szalagról megveszik az egész kartont....
Tiszta nyereség..
moreno: en meg augusztusban. helyzet ugyanaz
nekem mar tobbe van a telefon meg az utanajaras mint a dij
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások