Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 428 / 1759 oldal |
flora kincstúra napelemes töltők, postával.
edus0420 és zedit84 levele
" alt="
">
" alt="
">
Dove karkötő, simán... néztem is miért küld nekem dove üres borítékot... alig vettem észre benne a cuccot....
De ne kiabáljam el, mivel simán küldik a postán majd ez lesz az egyen karkötő...
De ne kiabáljam el, mivel simán küldik a postán majd ez lesz az egyen karkötő...
Kubus táska
tényleg nagyon szupi
" alt="
">
A kubus ugrálólabdát már megkaptuk, de nem voltunk itthon a gyerekekkel, a párom meg eldugta, mert ajándék lesz... és már 2 napja itthon vagyunk, de még nem láttam... de biztos jó, mert párom fel volt tőle villanyozva a telefonban, mikor mondta, h megérkezett
" alt="
">
tényleg nagyon szupi
" alt="
">
A kubus ugrálólabdát már megkaptuk, de nem voltunk itthon a gyerekekkel, a párom meg eldugta, mert ajándék lesz... és már 2 napja itthon vagyunk, de még nem láttam... de biztos jó, mert párom fel volt tőle villanyozva a telefonban, mikor mondta, h megérkezett
" alt="
">
magdi23
edus0420
Marcsi8
F Zsuzsa levele
" alt="
"> nagyon szépen köszönöm
" alt="
">
edus0420
Marcsi8
F Zsuzsa levele
" alt="
"> nagyon szépen köszönöm
" alt="
">Sziasztok! A DM-Blendamed wellness utalványosokkal most beszéltem, azt mondták, hogy jövőhéten fogják postázni.
Dove-Ötlépés nyereményjátékkal karkötő plusz kék medál.
Tescos utalványokat kapott már valaki? (Blendamed, meg tesco-johnson?)
Nescafes pólók,Bosch robotgép
storyonline ajándékcsomag ma reggel!
Még pénteken tavaly nyáron nyert MOL BLUE kártya (f.b)
szigiagi!
Írok mailt!
" alt="
">
Írok mailt!
" alt="
">
tuncis!
milyen a Fa roller? Én is rendeltem már, de még nem jött meg, és izgulok, h milyen lesz.
" alt="
">
milyen a Fa roller? Én is rendeltem már, de még nem jött meg, és izgulok, h milyen lesz.
" alt="
">Még pénteken:
Storyonline ajándékcsomag ( pénztárca, szájfény, Neoton CD)
Sajnos a szájfény alja kihasadt, telenyomta a CD-t, a pénztárca cipzárjának a húzója meg az első mozdulatnál a kezemben maradt.
Úgyhogy kuka az egész!
" alt="
">
Storyonline ajándékcsomag ( pénztárca, szájfény, Neoton CD)
Sajnos a szájfény alja kihasadt, telenyomta a CD-t, a pénztárca cipzárjának a húzója meg az első mozdulatnál a kezemben maradt.
Úgyhogy kuka az egész!
" alt="
">Postás hozta CBA Coca laszti 2-db még pénteken.
Galeria
Postás
Postás
Szeretném megkérdezni, hogy a coca focilabdát postás kocsi vagy futár hozza? Köszönöm!
Még tegnap Fa- roller (rózsaszínűt kértem és azt is küldtek)
" alt="
"> május 10-én rendeltem,
Actimel pólók M- L-es méretek
" alt="
"> május 10-én rendeltem,
Actimel pólók M- L-es méretek
köszi Marcsikusz mert én nem kaptam semmit sem.na jól van.
szandra1989
Be volt dobva a postaládámba .
Be volt dobva a postaládámba .