Eladnám vagy elcserélném 13000 Ft értékű 20 alkalmas bodybérletemet. 2005.04.12-2005.10.12-ig érvényes. Bp. III. kerületébe érvényes. Én sajnos nem vagyok pesti. Várom az érdeklődőket:
ritka113@citromail.hu
Megvételre keresek KITEKAT karórát vagy csere is szóba jöhet!
Paint:
inkább gyerek, de bevallom ettöl függetlenül én is ilyet hordok. Hiába, imádom Shreket:-)))))))
Sohaj a shrekkes karóra az gyerek vagy felnött, mert ha felnött akkor érdekelne.Továbbra is keresek eperlevelet, meg most már milkás utazótáskát is.
CSerére:
Nyerj belépőjegyet az Ifjúsági Megyebálra 4 személyre jegyek cserére
A bál: 29én szombathelyi Művelődési és Sportház
Cserék, apránként, de részletesen:
- Shrek 2. karóra, bontatlanul, dobozában. Az óra üveglapja egy pattintással cserélhető Shrek-es figurákra (Shrek, Fiona, szamár, Csizmás kandúr, stb.). Ezen cserélhető lapok is a dobozban.
- Nagy Sándor, a hódító filmes póló. Fehér színű, mellén ALEXANDER arany színű felirat. Vadonatúj, ahogy kaptam.
- Che Guevera, a motoros naplója filmzene Cd. Bontatlan, foliazott.
Úgy voltam vele, hogy amíg nem hozták meg, nem mertem felajánlani

Már nem bízom sem a postában, sem a csomagküldőkben...
csenabi
Szólhattál volna előbb, pont ma vettem..
Eladnám vagy esetleg elcserélném (hasonló értékben) a ma nyert origi, kibontatlan Panasonic S27 DVD-lejátszót
- Disney mintás üveg- és cumimosó kefe (bontatlan)
- Huggies kék szinű úszópelus 11db-os csomag, 11-15kg-os gyerkőcre
- Avon little black dress EDT+testápoló (origi)
- Avon Passion Dance EDT (kipróbált)
- L'Oréal piperetáska, halvány aranyszinű
- L'Oréal Lash Architect fekete szempillaspirál (szintén nem használt)
- Estée Lauder 4db-os sminkecsetkészlet (origi)
- Reader's Digest könyv: Ötletek, jó tanácsok, megoldások bármire (fóliázva)
- Coccolino macitoll, mobiltok
- Piros CD-tartók, Theodóra fitness felsők
Érdekel:
Jamie Oliver szakácskönyv, CD, DVD, VHS, M-es Tibi póló, Aviko bogár, Parmalat vk, Calvo+blokk, Eduscho dupla csészepár
Sóhaj, írtam a citromail- edre !
Mel6!
Nekem elküldték postán,csak azt nem mondták,hogy febr.28-ig lehet beváltani.Mi pedig tavasznál előbb nem megyünk.
ha valaki nyerne vagy hozzajutna rammstein koncertjegyhez az irhat nekem nyugodtan, vevo vagyok ra.

chris 75!
Férjem pénteken nyert szintén a mc donaldsba 2 menüt, de visszamondta, mivel még Nyíregyháza közelében sem lakunk nem tudjuk leeni. Amikor rákérdezett, hogy más nem eheti-e le, azt mondták nem, mert a kupont nem postázzák, hanam személyesen kell bemenni és igazolni, hogy tényleg te vagy a nyertes....pedig mi is felajánlottuk volna cserére, de így mást sorsoltak helyette!!!
chris 75!
Férjem pénteken nyert szintén a mc donaldsba 2 menüt, de visszamondta, mivel még Nyíregyháza közelében sem lakunk nem tudjuk leeni. Amikor rákérdezett, hogy más nem eheti-e le, azt mondták nem, mert a kupont nem postázzák, hanam személyesen kell bemenni és igazolni, hogy tényleg te vagy a nyertes....pedig mi is felajánlottuk volna cserére, de így mást sorsoltak helyette!!!
Sziasztok!
Még mindig cserére vár az NBA Live 2005 - PS2 játékszoftver.
Ha esetleg valakit érdekelne, írjon emailt.
Nyíregyházi McDonald'sba két McChicken menüre beváltható kupon eladó/1100Ft 2db/ vagy elcserélhető.
Hi!
A haon.hu oldalon nyert Logitech QuickCam Express webkamerát szeretném eladni, hátha érdekel valakit. A cameráról bővebb leírást a www.ramiris.hu vagy a www.logitech.hu -n találtok, itt keressétek a L QuickCam Express terméket. Bolti ár: több helyen néztem: 8-13 ezer forint, én olyan 6 ezer körül adnám el. Írj @-t ha kérdésed van. Üdv
sada! megtennéd írsz egy mailt mert ahol én internetezek nem tudja megnyitni a cimeket nem tom miért. Köszke
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások