Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 429 / 511 oldal |
Írjatok e-mailt a Cora-nak a honlapjukról, akkor küldenek postán. Nekem legalábbis ezt ígérték, a Pozitív tapasztalatokban leírtam, hogy mit válaszoltak.
Nálunk is ez a helyzet !!
nincs benne semmi....
nincs benne semmi....
KB 30 corás katalógus volt a lépcsőházban, meg ugyanennyi a tesóékéban. Kártya viszont egy sem

Már megint nem nyertem az origo filmklubján, pedig szivesen megnéztem volna ezt a kill Bill-t.
Én egy Interspaar kóstoltatón megpróbáltam a vaníliás coca colát, nagyon nem ízlik. Engem a light-ra emlékeztet. És azt sem szeretem...
Nem is vanilia ízű szerintem...
Nem is vanilia ízű szerintem...
Nem működik a levelezőm és már a hotmail is túlterhelt. El vagyok szakítva a külvilágtól.
Megvárom, míg ideér, úgy tűnik, Tajvan felé kerül.
Babasétáltatni megyek, majd később olvasom
Babasétáltatni megyek, majd később olvasom

Én meg válaszoltam.
Köszönöm az együttérzést.
Miközben dühöngök, azért, boci, írtam neked mailt
Miközben dühöngök, azért, boci, írtam neked mailt

a fenne, még az ikonkákat is elrontottam.
és a végén 
és a végén 
queene
ez az...az enyém is zárható, de ha kulccsal alányúlnak a nyelvnek akkor bárki kinyithatja...
a fura az, hogy a lépcsőházban 20 ilyen postaláda van...és csak az enyém van nyitva állandóan. ezért dügöngök...:-(( :-(( na de hagyjuk...többet ne is foglalkozzunk vele. Látom van neked is elég bajod.
ez az...az enyém is zárható, de ha kulccsal alányúlnak a nyelvnek akkor bárki kinyithatja...
a fura az, hogy a lépcsőházban 20 ilyen postaláda van...és csak az enyém van nyitva állandóan. ezért dügöngök...:-(( :-(( na de hagyjuk...többet ne is foglalkozzunk vele. Látom van neked is elég bajod.

Ha elismerten náluk a hiba, az ciki. Nekik.
A megkerülés elvben kétféleképpen lehetséges.
Van egy hosszadalmas próbálkozós módszer, ami bejöhet.
A másik gyorsabbés biztosabb, de mikor észreveszik, kereshetsz másik szolgáltatót.
A megkerülés elvben kétféleképpen lehetséges.
Van egy hosszadalmas próbálkozós módszer, ami bejöhet.
A másik gyorsabbés biztosabb, de mikor észreveszik, kereshetsz másik szolgáltatót.

Köszi, de nincs mit csinálni, ez a szolgáltató sara, el is ismeri, csak éppen nem tudja megoldani.
Próbálkozik, állítgat, de nem jár sikerrel - már fél éve.
Mivel a szolgáltató tűzfalán akad el a dolog, innen semmit se tudok csinálni, csak idegeskedni.
Vagy szerinted meg lehet kerülni?
Próbálkozik, állítgat, de nem jár sikerrel - már fél éve.
Mivel a szolgáltató tűzfalán akad el a dolog, innen semmit se tudok csinálni, csak idegeskedni.
Vagy szerinted meg lehet kerülni?
queene
Ha elárulsz néhány apróságot, megpróbálkozhatunk a távgyógyítással.
pl. oprendszer, böngésző, java beállítások
Ha elárulsz néhány apróságot, megpróbálkozhatunk a távgyógyítással.
pl. oprendszer, böngésző, java beállítások
queene
Ezt csak a szolgáltató állíthatja be? Mert nálunk a Kedvesem vacakolt a beállításokkal, és hasznájuk is az OTP netes szolgáltatásait.
Ezt csak a szolgáltató állíthatja be? Mert nálunk a Kedvesem vacakolt a beállításokkal, és hasznájuk is az OTP netes szolgáltatásait.
Hm. Az én postaládám zárható.
De hadd dühöngjek én is:
Az Internetszolgáltatóm 6 hónapja nem képes beállítani úgy a tűzfalat, hogy az OTP oldalára feljussunk. A Rádiónet hálózatából a www.otpbank.hu oldal egyszerűen nem létezik
Fizetem az elektronikus bankszámlacsomag díját az OTP-nek, és fizetem a szolgáltatónak a havidíjat, és nem tudom használni
Kérek, veszekszem, rimánkodok a Rádiónetnek, de semmi nem történik, az otp oldala "nem megjeleníthető", kénytelen vagyok postáról, vagy az OTP-fiókból intézni a befizetéseimet. Ezért tökfölösleges évente 12ezer Ft-ot kifizetni az OTP-nek, ha úgyse félek hozzá Interneten a számlámhoz.
Ördög vigye el az összes ilyen szolgáltatót!
De hadd dühöngjek én is:
Az Internetszolgáltatóm 6 hónapja nem képes beállítani úgy a tűzfalat, hogy az OTP oldalára feljussunk. A Rádiónet hálózatából a www.otpbank.hu oldal egyszerűen nem létezik
Fizetem az elektronikus bankszámlacsomag díját az OTP-nek, és fizetem a szolgáltatónak a havidíjat, és nem tudom használni
Kérek, veszekszem, rimánkodok a Rádiónetnek, de semmi nem történik, az otp oldala "nem megjeleníthető", kénytelen vagyok postáról, vagy az OTP-fiókból intézni a befizetéseimet. Ezért tökfölösleges évente 12ezer Ft-ot kifizetni az OTP-nek, ha úgyse félek hozzá Interneten a számlámhoz.
Ördög vigye el az összes ilyen szolgáltatót!

Lehet, hogy elkerül a szerencse...DE... azért az nagyon gyanús, hogy a postaládám megint ki volt nyitva mire haza értem. Hetek óta semmi, még egy nyamvadt befizetős csekk se( Na jó, az nem is hiányzik
)Kinél reklamáljak? És vajon lenne-e értelme? Hagyom...de engedjétek meg, hogy legalább itt dühöngjem ki magam.

A mostani Cora-s akciós újságban van egy vonalkódos kártya, amit naponta egyszer bele lehet dugni egy gépbe, ami vagy ad nyertes címkét, vagy nem.
A lépcsőházunkban az a szokás, hogy ami szórólap nem kell, az letesszük a postaláda alá egy dobozba. Ennek eredményeképpen már 3 kártyám van.
A lépcsőházunkban az a szokás, hogy ami szórólap nem kell, az letesszük a postaláda alá egy dobozba. Ennek eredményeképpen már 3 kártyám van.

Sada, a legutóbbi (jó vastag) Cora-reklámújság közepén vonalkódos kártyák vannak, többi részletért baktass át a Nyereményinfókhoz, mindjárt beírom!
Miket?
Erről lemaradtam. 
Erről lemaradtam.