Cserére vár:
Rubint Réka 2. VHS, bontatlan, 2 db
Tibi csokimánia póló
Fujitsu-Siemens vezetékes optikai egér, bontatlan
Nestlé-s Lego
Bubus!
Tegnap írtam, kérlek válaszolj, mert más is érdeklődik a csomag iránt!
MayoChix felsőrész.Bordó színű,alkalmi,csipkés,átlátszó ujjú,mélyen dekoltált,kb M-es méretű eladó vagy elcserélhető.Teljesen új.
Nyíregyházi McDonald'sba két McChicken menüre beváltható kupon eladó/1100Ft/ vagy elcserélhető.
An.13
Sajnos itthon nem bírom elérni a címedet, de érdekelne a csomag. Írj már nekem!
bortova = borotva

Cserére ajánlok egy Gillette Mach3 Turbo Champion ajándékcsomagot
(Gillette MAch3 Turbo Champion bortova a hozzá tartozó pengével, borotválkozás utáni arcvíz és a borotvához egy útitok)
Szia Paint! Nem tudom miért, de itt nem tudok neked válaszolni, már többször próbáltam. E-mail - t adok: hgiga80@freemail.hu
Hami
Ez egy nagyon jó kérdés, ezért van a "kérdések és válaszok" topic. Gyere át oda légyszíves!
helo hogy lehet itt cserélni?
Meg még egy: Shrek 2. karóra
Új cserék:
Shrek 2. hajpánt kis fülekkel:-)
Shrek 2. tapadókorongos fülecskék
Nemzet aranya lépésszámláló
Tibi csokimánia poló
Nagy Sándor póló
Most nyertem egy Activty társasjátékot. Eladnám vagy elcserélném. Ha érdekel irj: felho1981@freemail.hu
Csak Bp!
edynkaa!!
akkor tudom már ,hova vezet első utam pénteken pesten!
Köszi

Sziasztok!
Knorros üzenőtáblát keresek !
C!!!! Ezt egy tavaly nyári fórumban találtam: A Duna Plazaban a 3.emeleten a mozival szemben a Marionnaud korábbi üzletében parfüm-outlet nyílt. Folyamatosan 30-40%-os árengedménnyel árulnak raktáron maradt, illetve megszűnő parfümöket, vagy korábbi akcióból megmaradt darabokat. Én tegnap vettem Nina Ricci Premier Jour-t (karácsomykor volt akcióscsomagban 60ml, egy 50ml testápoló és egy kis táska) most 16.000.- helyett 10.000.-ért. Elvileg szerda esténként kapnak minden héten új árut, úgyhogy hajrá!
De ha jól tudom, akkor Budaörsön is van egy és lehet rendelni postán is. Jóval olcsóbbak, mint normál áron. A Light blue tényleg nagyon jó, én is szeretem.
Szia Giga80, én szeretnék eperlevelet, de irj nekem emait mert nem látom a címed, és megduma.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások