A Cora újságból kiszedegették az akciós-nyerős kártyákat

Másodjára nyertem a kertpont.hu-n. Első alkalommal csak a nyeremény felét küldték, s bár ígéretet tettek arra, hogy a CD-t pótlólag potázzák, júliustól még nem ért ide. A legutóbbi nyereményemet egyáltalán nem kaptam meg, írtam nekik, azt se modták, bú! Többet nem játszom velük!
savika
100%-os ingyenes levelező nincs, de nekem eddig a c2 vált be a legjobban. Tényleg csak a karbantartások idején nem lehet elérni, de ez még sose volt 2-3 óránál hosszabb kimaradás.
www.c2.hu
Jó a vipmail is, csak annak a beépített spam-szűrője az angol nyelvű leveleket mindjárt különrakja és úgy kell elővadászni, kicsit nehézkes beállítgatni.
www.vipmail.hu
Sok sikert

Valószínű. Mindig csak akcióssal játszanak. De a változatosság kedvéért a beváltások környékén majd mindenki ezt a céget fogja szídni.

sada: de gondolom lesznek akciós kupakok és csak azok fognak játszani. vagy nem? mert akkor elkezdek gyűjteni

savika
Jövőre a cc-nak az olimpia jegyében olyan kupakgyűjtő játéka lesz, ahol mindenféle sportos cuccokra lehet majd cserélni a kupakokat ("értékarányosan"): friszbi, karóra, foci formájú fotel, stb. stb.
Én Morenoval együtt nyertem most a pepsi kvízen, én is írtam nekik, de nem történt semmi.

annyira gusztustalannak tartom, hogy egy ekkora cég nem képes arra, hogy a meghírdetett nyereményt kiküldje. már egyszer nyertem náluk egy sms játékon egy focis videokazettát. azóta is jön!

HAJRÁ COCA COLA!

(most jött be a vaníliás coca cola. ittatok már?

)
másik: elegem van a mailboxból. először a freemail volt rossz, átmentem mailboxra, ez meg még rosszabb!!! folyamatosan azt írja ki, hogy nincs olvasatlan levele, majd mikor belépek a postaládába, kiírja, hogy mégis van X db majd nem tudom megnyitni, mert a lap elévül!

tud valaki egy 100%-osan megbízható levelező rendszert???
A Nyereményjáték infókban Szalika Schweppes témájú hozzászólásához csatlakozom.
A Schweppes az elmúlt játékában a nyerteseket annak ellenére nem hozta nyilvánosságra, hogy az a részvételi szabályzatban benne volt: Mégpedig úgy, hogy a sorsolást követő napon a honalopn szerepelnek a nyertesek. Többször hívtam őket telefonon, kapcsolgattak ide-oda, senki nem adott korrekt választ. E-mailben is próbálkoztam, az első levelemet olvasás nélkül törölték....aztán írtam hogy ezt tán nem kéne. Átvették, azóta semmi. Én akkor megfogadtam hogy több Schweppes-t nem iszom...
Én is első nap adtam fel a Knorr levesetálra a borítékot, és én sem vagyok benne az első 5000-be!!!
Tabut sem fogok kapni, pedig első nap, reggel 8.15-kor adtam fel 10 adagot 5 különböző néven, s azóta is hetente egy-egy párat.
Ez van. Már postát is váltottam, nem tudom, hogy mit tehetnék még.
Én is nyertem a Pepsivel bögrét, de mivel nem vesszük a Népszabadsá-
got, amiben benne volt a nevem is, és nem is értesítettek se telefonon, se levélben ezért onnan tudtam, hogy szóltak, hogy benne van a nevem az újságban. A bögrét én nagyon sokáig vártam. Többszöri telefonálás után sikerült csak elérni, hogy a futár kihozza, de sikerült. A telefonba azt mondták először, hogy megkapom még van idő kb. 2 hónap, de mivel csak nem érkezett meg, a másodszori telefonálás után is csak nyugtatgattak, hogy már hamarosan megkapom. Újboli telefonálások után azt mondták, hogy regisztráltatni kell magamat, amit telefonon keresztül meg is tettem. Szóval végül csak megérkezett a bögre, de csak nagy könyörgések és sok telefonálgatások árán. Szerintem már a telefonálgatás többe került, mint a bögre. Ezek után eldöntöttem, hogy a Pepsivel többet nem játszom, egyébként sem iszom mondjuk a Pepsit, de ezek után meg végképp nem fogom. Utálom az egész céget.
Május óta nem kaptam meg a Pepsi bögrémet. Az infóvonalon tudatlanok, bunkók, jobb esetben csak ígérgetnek. Reneteg e-mailt írtam az info@pepsi.hu-ra és a marketing@pepsi.hu-ra. SOHA nem válaszoltak. Nálam a legnagyobb átkok egyike a levelezz a pepsivel. A terméküket messziről kerülöm... Most a minősítő jelzőket is...
rika
Hát nem bírtam ki, megkérdeztem a posta főnökét, hogy akkor most hogy is van ez?
Érdekes volt amit mondott. Jeligés címre nem vesznek fel ajánlva levelet, mert nem tudják a címzettet megkeresni. Nincs aki aláírja, hogy átvették a levelet. Hm...ez is érdekes, mert van amikor meg elfogadják? Ok, hogy most ez a Bonjourus is jeligés, mert csak pf-os címe van, na de mennyi mindent beküldtem már jeligésen és ajánlva, akkor miért nem figyelmeztettek? Posta.......:-(((
Azért kíváncsi vagyok, hogy másnak mit mondanak ez ügyben. Kit mivel kábítanak?
Bá r tavasszal a Delikát tálkáért első nap feladtam a levelemet, mégsem vagyok a gyorsasági listán.... Valyon ki a hunyó?

Néhány játék szabályzatában bene van, hogy ajánlott levéllel nem foglalkoznak, de a többség nem ilyen. A postásnak meg semmi köze hozzá!
dit: fulhallgatot.
en augusztusban nyertem meg taskat
szintén Pepsi: Én sem kaptam semmi jelzést, pedig múlt héten még nagyon örültem. Azért remélem, hogy nem hagyják lejáratni magukat. Tudja valaki, hogy a szeptemberi kvízen amúgy mit lehetett nyerni?
pepsis tema: en sem kaptam semmilyen emailt. meg augusztusban nyertem. errol ennyit

Kia !!
ezt én sem értem !!
nagyon sokszor a biztos ajándékért mindig ajánlva adom fel !!
ez a kisasszony önálló akciója volt !!
holnap én is viszek Bonjouros borítékot !!ajánlva fogom küldeni....
Szétrobbanok!
Hallottatok már olyat, hogy a nyereményes borítékokat nem lehet ajánlva feladni? A postán nem adhattam fel többért (ugye ajánlva csak drágább, mint simán) a Creme Bonjouros levelet. Egyszerűen nem hiszem el. Hát miféle törvény írja elő, hogy ajánlva nem adhatok fel bizonyos leveleket? Na és miért pont a nyerős leveleket nem lehet?(Ha mégis így van , akkor bocs a postától) Vagy ez megint a postáskisasszony kitolása velem szemben? Nagyon dühös vagyok a postára.
És a Pepsi napozós játékát néztétek?
A "Kukkants a kupakba" promócióval egy időben indították és az első kiírás szerint aug. végéig kellett volna tartania.
Aztán meghosszabbították szeptember 30-ra a határidőt.
Hónapokig 50-60ezer pontok szerepeltek a toplistán, én is játszottam, 59ezer pontnál többet nem tudtam csinálni rajta, az eslő helyezettnek volt 62ezer. 2-3 hónapon át!!!
Aztán szeptember 30-án az egész toplista tele lett vadidegen nevekkel és 180-200 !!!!! ezer pontos eredményekkel.
Nekem ez gyanús
Sajnálom azt a néhány órát, amit elvesztegettem ezzel a játékkal, gondolhattam volna, hogy a Pepsi ismerősöknek akarja kiosztani a discman-eket, meg walkman-eket. De azért bosszant, amikor hülyének nézik az embert
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások