Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 101 oldal |
Ti betudtok lépni a kávéfarmra?
Nekem belépés után sötétség van. A férjem szerint katonai akció várható.
" alt="
">

Teljesen összevissza megy ez egész: Két napja még 18000 babszemem volt, nem vettem sorsjegyet, és ma 14900 van, csak,a másikon egy órája 1200, most - ! 8000.
" alt="
">

nálam most -10621
" alt="
">

most én is nézem, hogy a termelés kezdetén eltűntek a babok... remélem nem kerültek túl messze és visszatalálnak
" alt="
">

nekem is minuszban vannak a babszemeim,de ilyen szokott lenni és visszaáll. b. 6-ik belépésre előjött a kvíz is balra,alól
balra lent van egy kis fül
közben kevesebb lett a babszemeim száma
közben kevesebb lett a babszemeim száma
sütik törlése, kijelentkezés/bejelentkezés és bal oldalon van 1 új fül (olyan mint a profil)
Találkozott valaki azzal a kvízzel, amiről a Hírmondó ír?
Nem vagy egyedül,a férjem már teljesen kész
" alt="
">,mikor jövök a farmra
" alt="
">

Jojó!
Szerintem már csak megszokásból gyártom a kávét.
Szerintem már csak megszokásból gyártom a kávét.
2008-ban a Nescafénak volt a "Momentcity" játéka. Nagyon ötletes és változatos volt, sok mindent lehetett csinálni benne. Nem tudom hogy valaki közületek játszott e benne, mert akkor tudja miről beszélek. Ott vettem sorsjegyet sok mindenre és egy alkalommal felhívtak telefonon, hogy nyertem. Nem akartam elhinni, azt hittem valaki hülyéskedik velem. Aztán később amikor kiírták a nyertesek nevét akkor tudatosult bennem hogy valóban nyertem. Nem is akár mit! Egy hét éjszakás Görögországi "Sidari" utat. Ezt az élményt soha nem fogom elfelejteni !!!!!!!!!!!!!!
Hagyd abba
" alt="
">

Én öszintén megírom hogy nagy üzemben gyártom a kávét. Amikor guru valaki akkor is egy üvegért csak 20 babszemer ad.
Eddig elkészült 206 üveg, ami 4120 babot ért. Csak már nagyon unom!!!!
Eddig elkészült 206 üveg, ami 4120 babot ért. Csak már nagyon unom!!!!
Szia Krysztasz!
A bekerített farm jobb oldalán az épületnél van a tál és az épületnek támasztva a kerék. Ez a játék elejétől kezdve ott van mindenkinek. A kerékre kattints és akkor ad 500 babszemet.
A bekerített farm jobb oldalán az épületnél van a tál és az épületnek támasztva a kerék. Ez a játék elejétől kezdve ott van mindenkinek. A kerékre kattints és akkor ad 500 babszemet.
sada
köszi, akkor várok még.
köszi, akkor várok még.
Türelem!
Később, ha már több parcellán termelsz, gyorsabban haladsz.
Később, ha már több parcellán termelsz, gyorsabban haladsz.
nekem még tálam sincs. Akkor nagyon az elején vagyok?
Ha van, akkor meglátod, jobbra a tál mellett.
Hogy találom meg a farmon a kereket, amit guríthatok?