aniko0205
jót nevettem, majd ha lesz ideje...

" alt="

">
Rájöttem, hogy miért írta a nagymuti címét. Mert nagymuti fog feszíteni a vállpántos topban

" alt="

"> Nagyfater örömére...
Én sem cseréltem vele, de fordított esetben, ha egy városban laknánk, írnék egy levelet és bedobnám a ládába, ha be tudnék jutni, hogy várom a megígért dolgot. Végül is, ő adta meg a címét, rakta ki nyilvánosan az iwiwre...
Még vmikor gyerekkoromban

" alt="

"> posztereket cseréltem, újságban meghirdettem, erre este - 18 körül - kapuztak. Két csávó jött posztert cserélni.

" alt="

"> Ha ők el tudtak jönni...
Anno volt 3000 pontom, jelentkezett is Barbi15, de tényleg más email cím volt, ez már gyanús volt. Hát mit ne mondjak, nem akart ezért a rengeteg pontért csak pár vk-t, dolgot adni, én meg nem mentem bele, szerencsémre...
Most néztem a levelezgetésemben, hogy én is próbáltam üzletelni vele...hűtőmágnest cserében egyezkedtünk, de eltűnt...szerencsére én sem küldtem neki
Nekem is Szabó Izabella-ként jöttek a mail-ek, de Barbiként írta alá...
Ez a csajszi nekem is irt sport csere miatt, hogy majd ha lesz ideje küld valamit cserébe, dehát én ugy gondoltam akkor nekem sincs időm rá.
VárszegiViki! Iwiw-en beirta az adatlapjára a munkahely cimszó alatt.
Nem hiszem, hogy zavarja a dolog, ha zavarta volna, nem is tette volna, amit tett. Úgyhogy szerintem falra vetett borsó...

" alt="

">
Én is abban bízom,hogy elolvassa ezt a topicot és egy kicsit magába néz és elgondolkodik azon,hogy nagyon nem jó úton jár!
nadina: én ezért nem csengettem fel.
Bocs, hogy beleszólok, én nem vagyok érintve a dologban csak olvasgattam a topicot. Szerintem az ilyennek a családi háttere sem különb, nem sokra mennétek vele, ha írnátok az apjának vagy bárkinek a családban. Biztos hogy a szülő nem fogja pótolni a lányuk "adósságát" Még lehet, hogy ti jönnétek rosszul ki belőle, hogy mit zaklatjátok őket.

" alt="

">
Én csak abban bízom, hogy anélkül, hogy valaki személyesen is megmondaná a véleményét neki, legalább visszalátogat ide és megnézi ezt a topicot....
Tanulságul, hogy most mit is gondolunk róla és legalább a válaszborítékosonak helyre hozná az ígéreteit!!!!!
De lehet naív vagyok....

" alt="

">
egyetlen: ezt honnan tudod?
Hogy mi mindenre jó ez az internet!

" alt="

"> Egy magánnyomozó sem lenne hatékonyabb!

" alt="

"> A kiscsaj egy 17.kerületi suli 10.osztályába jár! Engem ugyan nem vert át, de elszomorító, hogy valaki ilyen korán kezdi!

" alt="

">
Ma elmentem a címre, mert ott van a posta mellett, ott volt dolgom. 3 emeletes tömbház egyik lakása. Kapucsengőre ki volt írva Onodi Gábor. Az az apja ( iwiw szerint 44 éves) kiscsaj 16. A pesti címen a nagymuti lakik. Írjatok neki meg talán az apjának iwiwen. Én nem csengettem fel, lehet le se jönne, no meg engem nem cseszett át, nem volt vele dolgom.
Huh, ez mennyire gáz, hogy valaki ilyen fiatalon ennyire romlott már... Mire lesz képes később???
Mondjuk Pécelt írta be címnek az iwiw-re bár nem tudom,hogy ez lényeges-e!
gondolom olvassa azért a fórumot, és ha tényleg 15-16 éves, akkor talán megilyed, hogy valaki bemegy a tsz-be keresni a hozzátartozóját, és balhét csinál vele. jól meg is érdemelné, hogy utána otthon kapjon ezt-azt!
Gondolom anyucija nem játékos fajta, nem akart neki elég sportszeletet venni. Azért akár 15 akár 16 szerintem akkor is nagyon gáz ilyent csinálni.
Szerintem is ő lesz! De egy 15 - 16 éves leányzó, hogy merri ezt megcsinálni!!!

" alt="

"> Ez elképesztő!
Akkor most már a születési dáumát i tudjuk, 1992,
Címe: Onodi Barbara
1172 Budapest
Szt. Imre herceg út 44.
A takszöv címe,ahol vkje dolgozik: Ónodi Barbara 2119 Pécel Ráday tér 6...
musicfan2008@citromail.hu a címe, Barbi15 a ninckeve.
A gond vele az, hogy ugye másnap bemegy a suliba a sportszlet szerkóba, mindenki agyondícséri, ő meg nagy bölcsen bólogat, közben tudja, hogy hogyan is jutott hozzá. Vagyis, legközelebb mást fog kitalálni...

" alt="

">
hát, ami azt illeti a hozzátartozót tényleg jól be lehetne égetni a TSZ-ben

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások