Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 892 oldal |
Trendy: köszi, ezt ismerem. Még szeptember elején többen beírtuk, hogy csak akkor 490 Ft ha automatába adom fel. Én viszont postán szeretném. Van valami üzleti csomag. Azt keresném. .
http://www.vaterafutar.hu/#mpl
MPL üzleti csomagot szeretnék feladni. Ha jól tudom akkor ennek az ára 490 Ft. De nem találom a linket, hogy hol kell kitölteni a nyomtatványt.
Ha postán adom fel de automatába megy akkor 490 Ft? Vagy már ez is 890?
Ha postán adom fel de automatába megy akkor 490 Ft? Vagy már ez is 890?
Zsolesz180
Köszönöm szépen a választ!
Köszönöm szépen a választ!
macika!
Tavaly is a Glamour napok a hetében megjelenő Kiskegyedben voltak a kuponok. De volt a Blikk Nőkben is.
Tavaly is a Glamour napok a hetében megjelenő Kiskegyedben voltak a kuponok. De volt a Blikk Nőkben is.
Sziasztok! Mit tudtok arról hogy a glamour napok 2017 őszi kuponjai csak a Glamour újságban lesznek, most nem lesz a Kiskegyedben?
Köszönöm előre is a választ!
Köszönöm előre is a választ!
Értem zshajni.
Ilyen szinten én már nem akarok belefolyni. Sajnálom, hogy így jártál
" alt="
">
Ilyen szinten én már nem akarok belefolyni. Sajnálom, hogy így jártál
" alt="
">Az pedig végképp elfogadhatatlan szerintem, hogy vkinek meg érvényes.mi ez könyörgöm? Ki húzta a rövidebb gyufat? Jarjon le uakkor mindenkinek.
Gabi-nincs ezzel gondom, ha tudok rola.
Amikor megvettem rakerdeztem az eladótól, hogy meddig érvényes. A válasz 1ev volt. Persze vitathatjuk honnan számít az egy év, de nem érzem korrektnek.
Amikor megvettem rakerdeztem az eladótól, hogy meddig érvényes. A válasz 1ev volt. Persze vitathatjuk honnan számít az egy év, de nem érzem korrektnek.
na el kellett volna olvasnom... szóval a garancia attól az időponttól él amikor megvették, nem attól az időponttól amikor megkaptam.
zshajni azért ez általában nem így van.
nyertem nyáron egy tabot, a garancia nem attól az időponttól él amikor a szervező cég megvette nem amikor megkaptam.
Ez a kártya (vagy nevezzük vásárlási utavlánynak) gondolom a vásárlás időontjátol számított 1 évig él.
nyertem nyáron egy tabot, a garancia nem attól az időponttól él amikor a szervező cég megvette nem amikor megkaptam.
Ez a kártya (vagy nevezzük vásárlási utavlánynak) gondolom a vásárlás időontjátol számított 1 évig él.
Cserko - 1 év az érvényességi ideje, októberben küldték ki,szóval nem járhatott le. Mekkora összeget vásároltál le? Az csak nem lehet probléma, hogy a fennmaradó részt kártyával szerettem volna rendezni?
Sziasztok! A Jegymesterhez.... nem én nyertem a kártyát, de én váltottam be, nem volt vele gond, tehát nem hiszem, hogy az lenne a baj, hogy névhez adják a kódot... Aktiválni kellett, ahogy írjátok. Lejárati dátum is volt hozzá, szeptemberi. Két kártyánál két külön dátum volt megadva, nem mindegyik kártya ugyanakkor járt le. Nem lehetséges, hogy ez a gond?
Nem dolgozom a cégnél. Én is nyertem anno , csak próbálom megfejteni mi lehet a hiba.
Én is ma próbáltam beváltani, a saját nevemre szól a nyeremény, nem sikerült, most kaptam tőlük e-mailt:
Tájékoztatjuk, hogy vásárlása a Jegymester Webáruházban (jegymester.hu) sajnos nem sikerült.
Hiba: 3 - A kártya lejárt.
Tájékoztatjuk, hogy vásárlása a Jegymester Webáruházban (jegymester.hu) sajnos nem sikerült.
Hiba: 3 - A kártya lejárt.
Adlgirl - Te esetleg a cégnél dolgozol? Vagy nem értem pontosan. Névhez lenne kötve a felhasználás? Akkor miért engedte aktiválni?
zshajni
Most értem haza írtam már emilt is. A kódot biztosan nem váltotta be senki... Hogy őszinte legyek nem is tudom, hogy kell. Ha rajtam múlik írd, hogyan tudok segíteni és megteszem amit tudok..
Most értem haza írtam már emilt is. A kódot biztosan nem váltotta be senki... Hogy őszinte legyek nem is tudom, hogy kell. Ha rajtam múlik írd, hogyan tudok segíteni és megteszem amit tudok..
zshajni
A Jegymester rendszerében a nevedhez hozzárendeltünk egy kódot, mely kódot online fogsz tudni beváltani. Ehhez kérlek látogass el a www.jegymester.hu weboldalra és regisztrálj a promócióban megadott adataiddal (név, cím...stb).
Amennyiben már van a weboldalon létező regisztrációd, úgy ezt a lépést nem kell megtenned, egyszerűen csak lépj be fiókodba.
Az ajándékkártyát az első vásárlás előtt aktiválni kell, melyet ezen az oldalon tudsz megtenni: www.jegymester.hu/ajandekkartya
Az aktiváláshoz a jelszó: partywithstyle
Szerintem az a gond, hogy nem a Te neveden van a nyeremény azért nem tudod felhasználni.
A Jegymester rendszerében a nevedhez hozzárendeltünk egy kódot, mely kódot online fogsz tudni beváltani. Ehhez kérlek látogass el a www.jegymester.hu weboldalra és regisztrálj a promócióban megadott adataiddal (név, cím...stb).
Amennyiben már van a weboldalon létező regisztrációd, úgy ezt a lépést nem kell megtenned, egyszerűen csak lépj be fiókodba.
Az ajándékkártyát az első vásárlás előtt aktiválni kell, melyet ezen az oldalon tudsz megtenni: www.jegymester.hu/ajandekkartya
Az aktiváláshoz a jelszó: partywithstyle
Szerintem az a gond, hogy nem a Te neveden van a nyeremény azért nem tudod felhasználni.
peralgin régi fórumos, nem? Tőle vettem, de nem reagált még. Én biztosan nem használtam fel, ennyire dinnye nem vok.
" alt="
">
De igazából a rendszer észlelte a kódot, és jelezte is, hogy 5000 Ft, csak gondolom azért nem jelenik meg, mert lejárt.
" alt="
">
De igazából a rendszer észlelte a kódot, és jelezte is, hogy 5000 Ft, csak gondolom azért nem jelenik meg, mert lejárt.
Vagy már vki felhasználta?