zshajni azért ez általában nem így van.
nyertem nyáron egy tabot, a garancia nem attól az időponttól él amikor a szervező cég megvette nem amikor megkaptam.
Ez a kártya (vagy nevezzük vásárlási utavlánynak) gondolom a vásárlás időontjátol számított 1 évig él.
Cserko - 1 év az érvényességi ideje, októberben küldték ki,szóval nem járhatott le. Mekkora összeget vásároltál le? Az csak nem lehet probléma, hogy a fennmaradó részt kártyával szerettem volna rendezni?
Sziasztok! A Jegymesterhez.... nem én nyertem a kártyát, de én váltottam be, nem volt vele gond, tehát nem hiszem, hogy az lenne a baj, hogy névhez adják a kódot... Aktiválni kellett, ahogy írjátok. Lejárati dátum is volt hozzá, szeptemberi. Két kártyánál két külön dátum volt megadva, nem mindegyik kártya ugyanakkor járt le. Nem lehetséges, hogy ez a gond?
Nem dolgozom a cégnél. Én is nyertem anno , csak próbálom megfejteni mi lehet a hiba.
Én is ma próbáltam beváltani, a saját nevemre szól a nyeremény, nem sikerült, most kaptam tőlük e-mailt:
Tájékoztatjuk, hogy vásárlása a Jegymester Webáruházban (jegymester.hu) sajnos nem sikerült.
Hiba: 3 - A kártya lejárt.
Adlgirl - Te esetleg a cégnél dolgozol? Vagy nem értem pontosan. Névhez lenne kötve a felhasználás? Akkor miért engedte aktiválni?
zshajni
Most értem haza írtam már emilt is. A kódot biztosan nem váltotta be senki... Hogy őszinte legyek nem is tudom, hogy kell. Ha rajtam múlik írd, hogyan tudok segíteni és megteszem amit tudok..
zshajni
A Jegymester rendszerében a nevedhez hozzárendeltünk egy kódot, mely kódot online fogsz tudni beváltani. Ehhez kérlek látogass el a www.jegymester.hu weboldalra és regisztrálj a promócióban megadott adataiddal (név, cím...stb).
Amennyiben már van a weboldalon létező regisztrációd, úgy ezt a lépést nem kell megtenned, egyszerűen csak lépj be fiókodba.
Az ajándékkártyát az első vásárlás előtt aktiválni kell, melyet ezen az oldalon tudsz megtenni: www.jegymester.hu/ajandekkartya
Az aktiváláshoz a jelszó: partywithstyle
Szerintem az a gond, hogy nem a Te neveden van a nyeremény azért nem tudod felhasználni.
peralgin régi fórumos, nem? Tőle vettem, de nem reagált még. Én biztosan nem használtam fel, ennyire dinnye nem vok.

" alt="

">
De igazából a rendszer észlelte a kódot, és jelezte is, hogy 5000 Ft, csak gondolom azért nem jelenik meg, mert lejárt.
Vagy már vki felhasználta?
Honnan tudjátok, hogy működik? Lehet, hogy az a gond, hogy kevesebbet tudok csak költeni, mint 5000? Vagy nem értem! Kiválasztom a jegyet, bejelölöm, hogy jegymester kódos vásárlás lesz, tovább kattintok, majd érvénytelen vásárlás hibaüzenetet kapok. Már vagy 5x hiába próbáltam.

" alt="

">
Én is most aktiváltam a jegymester kártyát, ha megvan az e-mail amiben a kártyaszám van, akkor működik
zshajni
Igen, október 3.-án küldték ki az e-mailt
Debreceniek! Gázkazán (Demrad márkájú) szerelőt tudtok ajánlani ismerősi körből akivel meg voltatok elégedve? Köszönöm szépen!
Köszi veruss!

" alt="

"> Ez eszembe sem jutott ez az opció, és a mailben sem írtak erről. Már sikerült aktiválnom, viszont azt írja, hogy szeptember 26.-án lejárt.

" alt="

">
Nem én nyertem, de elvileg októberben küldték ki a nyertes e.maileket tavaly.
Az aktiválásnál beírod a kártya számot, a jelszóhoz pedig beírod: partywithstyle
zshajni, itt kell aktiválni:
www.jegymester.hu/ajandekkartya
Azt írják a gyakori kérdésekben, hogy először aktiválni kell a kódot. Ott kér egy jelszót, de nem fogadja el amit beírok. Vajon mit kéne oda írni?
Vki tudna segíteni a jegymester kód beváltásában? Nem találom, hová kellene beírnom.

" alt="

">
Reácska. Próbáld meg a furgefutar.hu lapot. Nekem 3 nap alatt vitt ki Németországba akkumulátort is tartalmazó 16 kg-os csomagot 8000 Ft-ért. amit a repülőre nem engedtek fel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások