Van fórumtárs Ceglédről?
Aki néha Budapesten is előfordul?

" alt="

">
Egy könyvet kéne odavinni
Köszi!
Itt is újságból fejtheted .
Itt nem is néztemújságban szoktam megfejteni, de most nem kaptunk újságot.
Nem boldogulsz vele?

" alt="

">
https://rejtveny.penny.hu/
Valaki el tudná küldeni a penny rejtvény megfejtését?
Véletlenül nincs lementve valakinek a Nescafe utolsó napi nyerteslistája?
Zshajni hivj mar fel lecci, a tegnap emlitett modon nem latom az emailem tabletrol napkozben... telom meg nincs feltoltve... koszi...
köszi!

" alt="

">
"Tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket, hogy a rémhírek ellenére a Vaterafutárnál az MPL csomagautomata díja 2017.11.01-ig változatlanul 490 Ft marad! Amennyiben valamelyik postán ennél magasabb áron kerül a vaterafutáros csomag felvételre, kérjük, jelezzétek azt felénk FB üzenetben az adott posta megadásával, hogy intézkedni tudjunk az ügyben."
Ma is ezt használtam és 490-et fizettem a postán.
Már nem 490. Okt. 1-től 889.
Tegnap beírták a postás topicba.
Trendy: köszi, ezt ismerem. Még szeptember elején többen beírtuk, hogy csak akkor 490 Ft ha automatába adom fel. Én viszont postán szeretném. Van valami üzleti csomag. Azt keresném. .
http://www.vaterafutar.hu/#mpl
MPL üzleti csomagot szeretnék feladni. Ha jól tudom akkor ennek az ára 490 Ft. De nem találom a linket, hogy hol kell kitölteni a nyomtatványt.
Ha postán adom fel de automatába megy akkor 490 Ft? Vagy már ez is 890?
Zsolesz180
Köszönöm szépen a választ!
macika!
Tavaly is a Glamour napok a hetében megjelenő Kiskegyedben voltak a kuponok. De volt a Blikk Nőkben is.
Sziasztok! Mit tudtok arról hogy a glamour napok 2017 őszi kuponjai csak a Glamour újságban lesznek, most nem lesz a Kiskegyedben?
Köszönöm előre is a választ!
Értem zshajni.
Ilyen szinten én már nem akarok belefolyni. Sajnálom, hogy így jártál

" alt="

">
Az pedig végképp elfogadhatatlan szerintem, hogy vkinek meg érvényes.mi ez könyörgöm? Ki húzta a rövidebb gyufat? Jarjon le uakkor mindenkinek.
Gabi-nincs ezzel gondom, ha tudok rola.
Amikor megvettem rakerdeztem az eladótól, hogy meddig érvényes. A válasz 1ev volt. Persze vitathatjuk honnan számít az egy év, de nem érzem korrektnek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások