Végre én is csatlakozhatom a pepsi nyertesek közé.
Az előbb sikerül 2 koncertjegyet nyernem!!!
Valami elkeződik, megyünk a telefonra.
Lord1971.
Lehet, hogy butaság amit írok, de szerintem a cégnek adót is kell fizetni a jegyek után. És ha elveszik a levél, attól azt még be kell fizetni. Talán ezért biztosították többre.
Kár olyan izgatottnak lenni egy jó tipptől.
sada!
Köszi a fórumhasználatra vonatkozó oktatást.
Ha nehezedre esett válaszolni, nem lett volna muszáj.
Köszi!
az hogy mivan a boritékra irva mindegy ha a jegyirodákban 9000ft a jegy annál drágábban ugysem tudod eladni . én 15000rt adom a 2t
2x2 jegy az összesen 4 db jegy. Ha 9000 Ft/db az ára, akkor az érték hozzávetőlegesen stimmel.
lord számítása akkor lenne jó, ha a ticketexpressnél 9000/2 db lenne az ár. Nos, melyik az igazi ár?
Mi célja lenne egy cégnek azzal,hogy túlbiztosít?Főleg egy ems küldeményt ami egyébként sem lehet olcsó.Na mindegy majd utánajárok mi a sumákság a dologban.Köszi!
A borítékon feltüntetett érték az, amire biztosították:
Lehet több is, meg kevesebb is, mint a tényleges ára.
tegnap megjött a 2x2 bep jegy.A borítékon érték:30000 ft van,de benne állójegy ami a ticketexpressz szerint 9000/db.Akkor mi az igaz?Egy borítékban 2 jegy van.Mitől lett a 18000 ,30000?
napocska10 Hozzászólás - 2007. augusztus 15. :: 18:20
Nicika
Azért nem az oldalról tudtam meg, hogy nyertem, hanem onnan, hogy felhívtak. Mert különben honnan tudnák az adatainkat?
Nicika Hozzászólás - 2007. augusztus 15. :: 18:07
Asszem rájöttem! A pepsi oldalán fent vannak a nyertesek...
Nicika Hozzászólás - 2007. augusztus 15. :: 18:04
Napocska! Lehet hogy buta kérdés, de akkor honnan tudod hogy nyertél telót?
napocska10 Hozzászólás - 2007. augusztus 15. :: 17:54
PEPSI telefon
Nagyon rafkósak, nem küldenek újabban válasz sms-t. Szóval nem tudom mikor nyertem. És a kupakokat bedobtam a többi nyeretlen mellé. Már van egy szatyorral. Elég lesz megkeresni a nyertest.
Offtopic, sőt off-site - Társalgó topic
Persze, ha használnád az oldal keresőjét, te is gyorsan megtaláltad volna!
Ez a hozzászólás hol van?
Persze, hogy tud, be is írta ide:
playboy22 Hozzászólás - 2007. augusztus 12. :: 23:08
Képzeljétek tegnap az IWIW-en csak úgy megkeresett egy csaj, aki olvasta a nevemet és a lakhelyemet a Pepsi oldalán a nyerteseknél, hogy megkérdezze hogyan nyertem a Motorolákat a Pepsinél.
Én meg azt válaszoltam, hogy sok kupakból....!
Balázs Csaba Szentesről:3nap alatt 4 Pepsi mobil!Na ő vagy tud valamit,vagy eszméletlen sok kupakja van.
Sziasztok!
Nyertem két jegyet de még nem küldték! Valaki megtudnja mondani hogy hova szolnak a jegyek (melyik szektorba), vagy bárhova felhasználható!!?
köxi :-)) perxe hogy küldök még aug 31ig
Nálam is hasonló a helyzet, van még kódom, de nem megy az oldal!
14/0
Szomorú vagyok!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások