Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 51 oldal |
Üdv mindenkinek! 10 milliós március van nálam,mi a bánatot kezjek vele,kérem írjátok meg,vagy hívjon akivel tudunk kooperálni.20 330 6117. Gőzöm sincs a szabályokról!
Basszus akkor nem semmi..pedig mennyien görcsölnek még ez miatt is

mel6, amikor bediktáltam a kódom, azt mondták, hogy valami apró figyelmesség. Én kb sörnyitóra számítok 

Most már lehet tudni, hogy mit rejt a titkos ajándék??
Még van egy Március ajándék kupakom kóddal, de 10 Fa vonalkódot szeretnék érte, ha valakit érdekel...
Bocsi, most látom, hogy mindenki ezt keresi :-))) Ma jött össze a másik három...gondoltam megkérdezem van-e valakinek a hiányzó...na de tárgytalan akkor :-)))
Zsolesz - Ajándék
Zsolesz - 10 millió
Március - 100ezer
Doki - 10 millió
Doki - 100ezer
Ezek vannak, sok minden érdekelne cserébe!
:-)
Zsolesz - 10 millió
Március - 100ezer
Doki - 10 millió
Doki - 100ezer
Ezek vannak, sok minden érdekelne cserébe!
:-)
Zsolesz 100 ezrest keresek!!! Ha van valkinek írjatok!
Köszi
Köszi
De már a 2milla 5-nél tart. Nő a gázsi.
Eddig 2-ért akarták megszerezni, most már a fele, ez tök jó.

Eddig 2-ért akarták megszerezni, most már a fele, ez tök jó.
megint egy vicces újonc

Dezső bá 10 milliót + Zsolesz 100 ezret + Március ajándékot keresek. Az összegeket természetesen felezzük. Írjatok
söme, én ma 2 hete leltem kódra, rögtön hívtam őket. Automatára kellett megadni a nevem, telefonszámom és azt ígérték, hogy hamarosan visszahívnak. Pár óra múlva újra hívtam őket, akkor már ügyintézőt kértem, és megkérdeztem, hogy mikor hívnak vissza. Ő akkor felvette az adataim és azt mondta, hogy 3 héten belül küldik. Rá egy hétre hívott egy hölgy, aki felakarta felvenni az adataim.
Mikor diktáltad be a kódot?
Azt hiszem, megpróbálom, elvégre kék számot kell hívni, ennyit talán megér. Tudja-e valaki, hogy mennyi idő múlva küldik az ajándékot?
Azt hiszem, megpróbálom, elvégre kék számot kell hívni, ennyit talán megér. Tudja-e valaki, hogy mennyi idő múlva küldik az ajándékot?
söme, nekem azt mondták a telefonba, amikor bediktáltam a kódom, hogy valami apróság. Én sörnyitónál nagyobb dolgot nem várok.
Vendéglátós vagyok, hétvégi rendezvényen kb. 60 rekesz soproniban volt 15db Március ajándék. Nem tudom mi a nyeremény, lehet, hogy nem is érdemes foglalkozni vele. Még nem kapott senki sem ajándékot?( Jó lenne tudni, hogy mit küldenek)
Hja, és, hogy még el sem árulják, h mi az ajándék, az meg nonszensz! Milyen komolytalan!
Remélem idetéved vki a Sopronitól..
Remélem idetéved vki a Sopronitól..

nagyon gagyi ez a sopronis promó. A nyerési esély erősen a nullához közelít, ahhoz képest sikerült jól agyonbonyolítaniuk.
Tegnap egy céges rendezvényen többszáz nyitófület összegyűjtöttünk a csapattal, szinte ez lett az este eseménye, h nyitófülekre vadásztunk, aztán lekonyult a fülünk is, h még egy nyavalyás ajándék sem jött össze.
Más sörös játékkal, ennyi pályázattal agyonnyertük volna magunkat.

Tegnap egy céges rendezvényen többszáz nyitófület összegyűjtöttünk a csapattal, szinte ez lett az este eseménye, h nyitófülekre vadásztunk, aztán lekonyult a fülünk is, h még egy nyavalyás ajándék sem jött össze.

Nekem van Március ajándék kupakom kóddal együtt, de cserébe 10 fa/vademecum kód érdekel...

Akinek olyan van, az beváltja magának!
Az ajándékoknál Március a kódos.
tudna valaki segiteni március ajándék nyito fület keresek.Ha valaki tud segiteni irja meg hogy mit kér érte cserébe köszi