Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 319 oldal |
Auchan P&G
Mit sorsolnak holnap?
A holnapi sorsolásokon nekem is csurranhatna valami. De, ha nem egy wellness nagyon boldoggá tenne vagy egy Aquaworld belépőnek is örülnék.
Egyébként ezektől a plüssöktől, bögréktől, pólóktól én is rosszul vagyok. De ezek tömeg ajándékok, a nagyobb értékű főnyeremény/főnyeremények azért megvannak a játékokon. Ezek a reklám dolgok meg kedves kis figyelmességnek számítanak, hogy valamit azért mégis kapjon az ember, ha már a főnyeremény nem az övé, úgy is mondhatnám, hogy vigaszdíj.
törpi
Legalább addig nem költjük el.
" alt="
">
Legalább addig nem költjük el.

még a Camping sajtos 50000-et sem költjük,nagyon lassan megy
Azért egy autó nekem "ideális nyeremény" lenne.
" alt="
">

Én pl. nagyon boldog vagyok/lennék, ha sok wellness-t nyerhetnék, meg családi nyaralást, mert különben aligha szánnánk rá magunkat, mert a pénz állandóan valami másra kell, ami fontosabb. De számomra a kikapcsolódás a párommal minden pénznél többet ér.
A bankkártyás nyereményről: azt hittem milyen jó dolog. De csalódnom kellett, mert a CBA 20 éves játékán nyert kerek 10.000 forint még mindíg nincs a zsebemben, előtte meg kellett nyitni az ingyenes számlát, ami úgy történt, hogy a bank főnöke behívott egy zárt irodába, és megpróbált átcsábítani a R.... bankhoz, fél órámba került míg elmagyaráztam, hogy nem és kész!!. A pénz viszont még mindig nem érkezett meg a számlára
A bankkártyás nyereményről: azt hittem milyen jó dolog. De csalódnom kellett, mert a CBA 20 éves játékán nyert kerek 10.000 forint még mindíg nincs a zsebemben, előtte meg kellett nyitni az ingyenes számlát, ami úgy történt, hogy a bank főnöke behívott egy zárt irodába, és megpróbált átcsábítani a R.... bankhoz, fél órámba került míg elmagyaráztam, hogy nem és kész!!. A pénz viszont még mindig nem érkezett meg a számlára
Holnapi nap lesz 2 sorsolás is,bármelyik nyereménynek nagyon örülnék
" alt="
">

Engem nem zavar a finish matrica a "sablonos" nyereményemen.
Most egy 3D tv-nek tudnék örülni nagyon.
Most egy 3D tv-nek tudnék örülni nagyon.
Köszönöm a Marokkói utat.
" alt="
">
Nagyon, visszavezethetnéd hozzám azt is, akivel elmennék..

Nagyon, visszavezethetnéd hozzám azt is, akivel elmennék..
Ridita!
Én továbbra is imátkozom
" alt="
">nekem így esik jól,ha Téged zavar ne olvasd!
Én továbbra is imátkozom

Jó sok sablonos nyereményt mindenkinek...
" alt="
"> Aztán abból oldja meg plasztikai sebészetet, meg a 80 napot a Föld körül...
Én pl. imádom a coca, milka, sport szelkós lógos dolgokat... valószínű a színei miatt... szeretem a Trilakos pólót, abban alszok, mosogatok, megyek a Balatonra... stb... munkába ritkán fogom be....
Én pedig biztos rossz helyen járok, mert nekem mindig akkor adnak vmit ha veszek... "szóróanyag...."
Én meg szeretem olvasgatni más imáját... olyan ari...

Én pl. imádom a coca, milka, sport szelkós lógos dolgokat... valószínű a színei miatt... szeretem a Trilakos pólót, abban alszok, mosogatok, megyek a Balatonra... stb... munkába ritkán fogom be....
Én pedig biztos rossz helyen járok, mert nekem mindig akkor adnak vmit ha veszek... "szóróanyag...."
Én meg szeretem olvasgatni más imáját... olyan ari...
Nem olvastam végig az összes beírást,de azért néhány gondolatot hagy mondjak én is. Sok helyen azt tanítják, hogy merj álmodni, írd le azokat, tegyél hozzá időpontot és ha olyan akkor készíts hozzá tervet és apránként haladj a megvalósítása/megszerzése felé. Mivel itt nyereményekről van szó, ezért általában a tettek megelőzik a vágyakozást a sorsolások előtt.
Leírni/beírni meg miért ne lehetne egy ilyen fórumba!!?? Sokan sok ökörségeket osztanak meg másokkal. Még annyit,hogy az életemben azok a dolgok sokkal hamarabb teljesültek, amiről sokan tudtak - bár akadtak köztük irigyek és rosszakarók - mert így rátaláltam olyanra is aki tudott segíteni a megvalósításában is,
Továbbra is legyen vágyaitok/kívánságaitok - még ha az a pénz is - és írjátok akár ide is, mert csak az kaphat aki kér!
Valaki mondta, hogy vigyázz, hogy mit gondolsz/mondasz/kívánsz,mert az teljesül!
Szerencsés életet mindenkinek!
Leírni/beírni meg miért ne lehetne egy ilyen fórumba!!?? Sokan sok ökörségeket osztanak meg másokkal. Még annyit,hogy az életemben azok a dolgok sokkal hamarabb teljesültek, amiről sokan tudtak - bár akadtak köztük irigyek és rosszakarók - mert így rátaláltam olyanra is aki tudott segíteni a megvalósításában is,
Továbbra is legyen vágyaitok/kívánságaitok - még ha az a pénz is - és írjátok akár ide is, mert csak az kaphat aki kér!
Valaki mondta, hogy vigyázz, hogy mit gondolsz/mondasz/kívánsz,mert az teljesül!
Szerencsés életet mindenkinek!
sadának teljesen igaza van. Hiába mondod sablonosnak akkor is a pénz a legjobb nyeremény, mert senki sem tudhatja, hogy kinek mire van szüksége. Lehet, hogy a nyertesnek éppen elromlott a hűtője, akkor neki az a legfontosabb, van aki nyaralni szeretne elmenni, van akinek a számlákat kell kifizetnie, vagy a hitelét, stb. stb. stb. A pénzt mindenki arra használja amire neki a legfontosabb. Én is nyertem pár wellnest az elmúlt időben, de sajnos kénytelen voltam mindet eladni bagóért,mert nem tudtam felhasználni (pedig szerettem volna), viszont a pénz nagyon kellet volna. És a szívem szakadt meg amikor egy 50-60 Ft értékű utalványt 20000 Ft -ért kellett eladnom.
" alt="
"> Mennyivel jobb lett volna megkapni az értékét.
Más. Az, hogy milyen szándékkal indítottad ezt a fórumot egy dolog, de a téma nagyjából ezzel a néhány bejegyzéssel, amit a napokban hozzáfűztél szerintem ki is merült, csak ismételni tudnánk magunkat újra meg újra. Hogy időközben ez egy virtuális imahely lett, szerintem ez nem baj. Mindenki megoszthatja aki akarja, hogy éppen mire vágyik, mit szeretne nyerni, mi az amire szüksége lenne. Vagy éppen megköszöni a szerencséjét. Én ezt aranyosnak tartom. Eddig is használtam, és ezután is fogom.
" alt="
"> Őszintén szólva azt sem bánom, hogyha ez téged zavar.
" alt="
">

Más. Az, hogy milyen szándékkal indítottad ezt a fórumot egy dolog, de a téma nagyjából ezzel a néhány bejegyzéssel, amit a napokban hozzáfűztél szerintem ki is merült, csak ismételni tudnánk magunkat újra meg újra. Hogy időközben ez egy virtuális imahely lett, szerintem ez nem baj. Mindenki megoszthatja aki akarja, hogy éppen mire vágyik, mit szeretne nyerni, mi az amire szüksége lenne. Vagy éppen megköszöni a szerencséjét. Én ezt aranyosnak tartom. Eddig is használtam, és ezután is fogom.

Mindent összevetve a legnagyobb gond mégsem az ajándékokkal van, hanem a dilettáns szervezéssel:
- a nem megfelelő reklámmal, a későn megjelenő -s menet közben- változó, pontatlan hivatalossal
- az egyedi azonosításra nem alkalmas adatok bekérésével (aminek következmény vagy az, hogy egyeseket kizár a játékból, vagy az, hogy egy pályázattal akárhányszor lehet játszani)
- azzal, hogy az eredeti blokk helyett beérik mindenféle másolattal, amiknek eredetiségéről regényeket lehetne mesélni
- azzal, hogy a promóciós csomagolású termékeket nem kezdik el időben teríteni, v. a kódok olvashatatlanok, elkenődnek,
- v. azzal, hogy egyre több játékot fb regihez kötnek, s ezzel a megcélzott fogyasztók zömét kizárják a játékból,
- tovább is van, mondjam még?
- a nem megfelelő reklámmal, a későn megjelenő -s menet közben- változó, pontatlan hivatalossal
- az egyedi azonosításra nem alkalmas adatok bekérésével (aminek következmény vagy az, hogy egyeseket kizár a játékból, vagy az, hogy egy pályázattal akárhányszor lehet játszani)
- azzal, hogy az eredeti blokk helyett beérik mindenféle másolattal, amiknek eredetiségéről regényeket lehetne mesélni
- azzal, hogy a promóciós csomagolású termékeket nem kezdik el időben teríteni, v. a kódok olvashatatlanok, elkenődnek,
- v. azzal, hogy egyre több játékot fb regihez kötnek, s ezzel a megcélzott fogyasztók zömét kizárják a játékból,
- tovább is van, mondjam még?
Ridita
A szervezők nem ide járnak ötletért.
Mindegyiknek megvan a maga jól fizetett marketingese, aki ránk zúdítja a saját agymenését.
Egy átlagos háziasszony nem fog a megszokott termékből többet venni csak azért, hogy egy stylist egy vagyonért ráaggassa a saját ízlésének megfelelő fölösleges holmikat. Pedig egyre több az ilyen nyeremény.
A szervezők nem ide járnak ötletért.
Mindegyiknek megvan a maga jól fizetett marketingese, aki ránk zúdítja a saját agymenését.
Egy átlagos háziasszony nem fog a megszokott termékből többet venni csak azért, hogy egy stylist egy vagyonért ráaggassa a saját ízlésének megfelelő fölösleges holmikat. Pedig egyre több az ilyen nyeremény.
Bármennyire "unalmas" és fantáziátlan, a kp ill. bankkártya a legjobb nyeremény: Mindenki arra használja, amire akarja: akár szilikonos ütközőkre, akár világ körüli útra, ráadásul szabadon választhat hol műtteti magát ill. Rióba v. Alaszkába akar utazni, vagy csak a Balatonra egy hónapra népes családjával.
A szervezők pedig olyan szlogent akasztanak ezekre a nyereményekre, amilyent csak akarnak.
Sok nyertes hiába jó, hasznos egy nyeremény, mégis kénytelen eladni töredék áron. A kp. az övé az utolsó Ft-ig.
Kis értékű tárgynyereményeknek nincs sok értelme: kütyü-mütyükkel tele a padlás, ráadásul egy vagyonba kerül a postázás. Akkor inkább küldjenek dupla olyan értékű utalványt a tárgynyeremény + futár árában.
Régen, mikor olcsóbb volt a postázás és ritkaságnak számított egy egyedi bögre v. kötény, más volt a helyzet. Plüssökkel is Dunát lehet már rekeszteni, kilós boltokban fillérekért megveheted.
Ilyesmit max. hosztesz akciókban osztogassanak.
A szervezők pedig olyan szlogent akasztanak ezekre a nyereményekre, amilyent csak akarnak.
Sok nyertes hiába jó, hasznos egy nyeremény, mégis kénytelen eladni töredék áron. A kp. az övé az utolsó Ft-ig.
Kis értékű tárgynyereményeknek nincs sok értelme: kütyü-mütyükkel tele a padlás, ráadásul egy vagyonba kerül a postázás. Akkor inkább küldjenek dupla olyan értékű utalványt a tárgynyeremény + futár árában.
Régen, mikor olcsóbb volt a postázás és ritkaságnak számított egy egyedi bögre v. kötény, más volt a helyzet. Plüssökkel is Dunát lehet már rekeszteni, kilós boltokban fillérekért megveheted.
Ilyesmit max. hosztesz akciókban osztogassanak.
Kedves Jojo és Kabala! Mint korábban említettem én indítottam ezt a fórumot azzal a céllal, hogy némi ötletet adjak a játékszervezőknek, mert sajnos gyakran elég fantáziátlanok. Én évek óta játszom és ha a díjak kimerülnek a logós kulcstartóban, meg bögrében, tényleg nem veszem a fáradtságot, hogy részt vegyek a játékban. Ha ti sablonos nyereményeket szeretnétek, rendben van, csak próbáljatok meg a témánál maradni és lehetőleg ne imádkozásra használjátok a fórumot, mint mostanában a legtöbben.
Sablonos főnyereményeket szeretnék !!!