Nagyon szeretnék egy fényképezőgépet!

" alt="

">
teszek érte.
köszönöm!
Drága Fortuna!
Köszönök mindent amit nyertünk már!Még sosem írtam ide,de szerdán a Sport szeletnél kérlek....egy kicsit gondolj Ránk is.
Drága Fortuna! Köszönöm a mozijegyeket, a sok ásványvizet.

" alt="

"> Kérlek gondolj rám ezután is. Főleg, ha pénzt, vagy utazást sorsolnak!

" alt="

"> De jöhet minden más is.

" alt="

">
Reményt nyernék - mert az Olimpia alatt végre éreztem, összetartanak az emberek.
Bizalmat, hogy mindig azt adjuk a másiknak, amit magad is szívesen kapnál.
S a pénz? Higgyétek el, a vágyaitok mindig meghozzák majd a PÉNZT is, de sokkal, de SOKKAL fontosabb, ha ott vannak melletted a Szeretteid, a gyermeked, a Társad, Szüleid, barátaid. stb. S ők mindig segíteni fognak! Hittel, Szeretettel. Ahogy éppen akkor kell.
S ezt tényleg csak kérni kell. S megadatik.
Igen, a Sport 15-én lesz. Nagyon boldog lennék ha esetleg............

" alt="

">
Én is a Sport csokira gondoltam, de csak 15-én lesz a sorsolás.
Sporszelet millióit is holnap szerintem
valakli tud cserélni két chio kódot sürgősbe?
A holnapi sorsolásokon nekem is csurranhatna valami. De, ha nem egy wellness nagyon boldoggá tenne vagy egy Aquaworld belépőnek is örülnék.
Egyébként ezektől a plüssöktől, bögréktől, pólóktól én is rosszul vagyok. De ezek tömeg ajándékok, a nagyobb értékű főnyeremény/főnyeremények azért megvannak a játékokon. Ezek a reklám dolgok meg kedves kis figyelmességnek számítanak, hogy valamit azért mégis kapjon az ember, ha már a főnyeremény nem az övé, úgy is mondhatnám, hogy vigaszdíj.
törpi
Legalább addig nem költjük el.

" alt="

">
még a Camping sajtos 50000-et sem költjük,nagyon lassan megy
Azért egy autó nekem "ideális nyeremény" lenne.

" alt="

">
Én pl. nagyon boldog vagyok/lennék, ha sok wellness-t nyerhetnék, meg családi nyaralást, mert különben aligha szánnánk rá magunkat, mert a pénz állandóan valami másra kell, ami fontosabb. De számomra a kikapcsolódás a párommal minden pénznél többet ér.
A bankkártyás nyereményről: azt hittem milyen jó dolog. De csalódnom kellett, mert a CBA 20 éves játékán nyert kerek 10.000 forint még mindíg nincs a zsebemben, előtte meg kellett nyitni az ingyenes számlát, ami úgy történt, hogy a bank főnöke behívott egy zárt irodába, és megpróbált átcsábítani a R.... bankhoz, fél órámba került míg elmagyaráztam, hogy nem és kész!!. A pénz viszont még mindig nem érkezett meg a számlára
Holnapi nap lesz 2 sorsolás is,bármelyik nyereménynek nagyon örülnék

" alt="

">
Engem nem zavar a finish matrica a "sablonos" nyereményemen.
Most egy 3D tv-nek tudnék örülni nagyon.
Köszönöm a Marokkói utat.

" alt="

">
Nagyon, visszavezethetnéd hozzám azt is, akivel elmennék..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások