Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 9173 oldal |
Nem-nem, azóta már elolvastam a játékszabályt.
Fődíjra
A múúú csak a heti nyereményhez kell, nem?
Agi80 ahhoz hogy pályázz a csokipapir kell a muúú hoz..
Hupikék
Köszönöm
Köszönöm
Köszönöm mindenkinek a választ!
Agi80
szerintem az árából látszik, hogy mmmax, tudsz indulni a főnyereményért. De a biztonság kedvéért kérdezz rá a szervezőnél. Elvileg ilyenkor nekik kellene lebeszélni a kereskedelmi lánccal, hogy a blokkon a megnevezés mit takar.
szerintem az árából látszik, hogy mmmax, tudsz indulni a főnyereményért. De a biztonság kedvéért kérdezz rá a szervezőnél. Elvileg ilyenkor nekik kellene lebeszélni a kereskedelmi lánccal, hogy a blokkon a megnevezés mit takar.
Sziasztok
Vettem ma milka mmmax nagy táblás csokoládét, viszont a blokkon annyi szerepel, hogy: milka táblás tejcsokoládé. Ebben az esetben is tudok indulni a fődíjért vagy a milka csomag válogatásért? Hogy bizonyítom hogy mmaxos csokim volt? köszönöm előre is a válaszokat :-)
Vettem ma milka mmmax nagy táblás csokoládét, viszont a blokkon annyi szerepel, hogy: milka táblás tejcsokoládé. Ebben az esetben is tudok indulni a fődíjért vagy a milka csomag válogatásért? Hogy bizonyítom hogy mmaxos csokim volt? köszönöm előre is a válaszokat :-)
Legalul a második (százalékjeles) ikonra kell kattintani.
Egy bugyuta kérdés:
A spar appból hova lettek a heti kuponok?
Én nem találom. " alt="">
A spar appból hova lettek a heti kuponok?
Én nem találom. " alt="">
Köszönöm a válaszokat!
Jendal
Nem kell újra regisztrálnod.
Ahol kijelentkezel ott van az "adataim módosítása".
Ha átírtad a címed, akkor lépj ki. A következő belépésnél már az új e-mail cím lesz a neved alatt.
Nem kell újra regisztrálnod.
Ahol kijelentkezel ott van az "adataim módosítása".
Ha átírtad a címed, akkor lépj ki. A következő belépésnél már az új e-mail cím lesz a neved alatt.
Ha jól emlékszem, feltöltés után kiírta, hogy sikeres feltöltés. Külön értesítés nem jött.
(nehezen tudtam feltölteni, csak telóról sikerült.)
(nehezen tudtam feltölteni, csak telóról sikerült.)
A Spar-Tibi játéknál a feltöltésre érkezik valami visszajelzés? Hogy sikerült-e a feltöltés.köszi a választ.
Pom-Bär játéknál azért érdemes időnként ránézni arra a napra, amikor nyertél, ha kiírják a neved, akkor jól csináltad, de az több nap is lehet, miután kitöltötted az űrlapot.
Egy idő után kapsz e-mailt is, a szállítás egyeztetése miatt.
Ha nem vagy biztos valamiben, jobb ha írsz nekik, az a biztos.
A Szobinál miért maradna így a lista, ha nincs meg az összes nyertes?
Tartaléknyertesek?
Egy idő után kapsz e-mailt is, a szállítás egyeztetése miatt.
Ha nem vagy biztos valamiben, jobb ha írsz nekik, az a biztos.
A Szobinál miért maradna így a lista, ha nincs meg az összes nyertes?
Tartaléknyertesek?
Jendal
A Pombär játéknál amit kaptál e-mailben link arra kattints, átirányít egy adat felvevő oldalra. Ott elég megadni és beküldeni az elérhetőséget, ha jól emlékszem.
A Pombär játéknál amit kaptál e-mailben link arra kattints, átirányít egy adat felvevő oldalra. Ott elég megadni és beküldeni az elérhetőséget, ha jól emlékszem.
Az 1 hónap is bőven letelt már.
Szerintem Szobinál egyik nyereménynél sincs meg az összes nyertes. Lehet sokan nem számítottak rá, hogy eredetiben fogják kérni a blokkot, úgyhogy ez a lista már sanszos hogy így marad.
Szobi játéknál csak 3 tv nyertes van kiirva. A 4. valószinű nem küldte be még a blokkot. 30 nap után pótnyertest értesitenek a JSZ szerint.
Pombar maci nyereménynél elég ha kitöltöm az adatokat, vagy még külön is el kell küldeni címet telefonszámot? Az itteni oldalon a regisztrációnál át lehet írni az e- mail címet vagy újból kell regizni a webnyeremény oldalon?