Tábla csokiban nincs kód.
Keksz dobozban van.
Délutánra elfogadta, de ez az egész egy káosz.
Írtam nekik.
Írjatok nekik ti is!
Milkáéknál elmentek otthonról...
Ha csak AP-kód kell (nem töltöttem még fel, nem tudom, hogy milyen formátum: A12345678, APA12345678 vagy csak 12345678), akkor egy blokkal temérdek embör pályázhat...
Veszek egy waffelinit, bepályázom magamnak, a családtagjaimnak, a kollégáimnak, a szomszédoknak (Taki bácsi, Lenke néni, Alma, János, Mágenheimék), a haragosaimnak stb.
Aztán ha nyer valaki, odaadom a blokkot és örvendezünk együtt.
Ha viszont van kód a promós csomagolásban (pl. kistáblás csoki) és azt nem fogadja el a renczer, akkor mire jó a kód, elvtArsak?
OTPvel játszottam 10/10 2 perc 22 másodperc talán elég lesz
Sziasztok!
Nálam a milka nem enged be, de még regisztrálmóni sem.

" alt="

">
Hol a legolcsóbb a Milka Waffelini?
Milka JSZ minek beszél arról , hogy azonos óra és percnél érvénytelen a pályázat, mikor csak AP kódot kell feltölteni, időpontot nem. Egyébként meg túl lett bonyolítva az egész játék.
Játszik valaki az OTP-s BL jegyekért
a kvíz kitöltésével?
Nestles Ntflix kódot mennyi idő mire kiküldik?
Köszi
A promós keksznek a dobozában van kód.(Táblás csokiban nincsen ?????)
De nem fogadja el.
Ha csak ap kell, az gáz is lesz.
Milka
A jsz szerint csak AP kódot kell rögzíteni...
Érdekes...
marcsi8 én ápr.10.- én megkaptam a chiot a screvotól .
Nekem a wny főoldal nem nyílik meg, hibakód van. Lindt nyuszit tudtam feltölteni.
2 oldalról beszéltek párhuzamosan:
a wny-ről
és a Lindt arany nyusziról.
Nálam sem müködik, semmit nem tudok feltölteni 😡
Sziasztok! Nálam már egy ideje nem jön be a főoldal, server error hibát ír. Csak a fórumra tudok belépni. Másnál jól működik?
Fáreó
Nekem sikerült két nyugtát is regisztrálni az elmúlt néhány percben!
Már nem műxik a Lindt arany nyuszis feltöltés? azt írja 1 blokkot csak 1x lehet feltölteni, ezt a blokkot még nem próbáltam.
2 új blokkal is ugyanez történt.
Illetve ha feltöltöttem a fotót beküldés előtt eltűnik,újra töltöm a képet akkor meg a fent írtakat jelzi.
Ma meddig hány óráig lehet(ett) játszani?
Lyvia, sada! Köszönöm szépen!
marcsi8
Igen, én is várom, de még csak előkészítették a csomagot az értesítés szerint, futárnak még nem adták át.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások