Nem érted a lényeget. Vasárnap nem a szerencsétől függ, hogy nyersz e vagy sem. Vasárnap két ember nyer, első aki véletlen, és egy, aki a legtöbbet küldi be. Már nyert egy autót szóval lényegtelen ha rákölt, 100ezer forintnyi smst. Eladja és megtérül. Logikusan gondolkozott, ha mohó lennék, én is ezt csinálnám! 3 millióért ellehet adni egyet, eladom a kettőt, veszek egy használt BMW-t. Szerinted idegeskednék ha véletlen sorsolás lett volna aznap? Nem, akkor gratulálnék neki, hogy micsoda piszok szerencsés ember! Jövöhéten is ezt csinálja majd? Vagy bármelyik más nyertes?
Na mind1, tényleg nem szép, hogy szídok egy embert ismeretlenül. Csak sajnos ilyen emberek is vannak a világban.
Egy próbát megér

ildic!
Szeintem teljesen mindegy kinek a nevén van a kártya.
Azt hiszem inkább regizek a párom nevében az ő telójáról.

Ezt a férfimizériát azért én is sokallom a vodánál, már csak azért is, mert éltalában a nők játszanak inkább - vagy rosszul gondolom
Mindenesetre statisztikailag is fura. Lehet, hogy ott csesztem el, hogy én regisztráltam? De hát mit tegyek, ha az én nevemen van voda kártya?

A nők elköltötték a pénzüket a dm-ben betétekre, így már nem marad keret erre a játékra is.

igen! de ez a játék úgy látszik már a férfiaknak is elég férfias és játszanak vele

Szerintetek nők is nyerhetnek a Vodafon-nál????
Meg azt írod balu,jó lett volna az autó ,mert 30km eket kell utaznod.Akkor más mit szóljon?Én 240km t utazok rendszeresen Pestre 2 gyerekkel vonattal,mégsem szidom azt a szerencsés embert ,aki 2 autót is nyert.
"Ilyen piszok sz...t embert még sosem láttam!
Az ilyen embereket elzárnám a világ elől! "Miért?Mert szerencséje volt?Úgy tűnik csak az irigység beszél belőled,és ez a negatív!!!
Szerintem azok között kellene kisorsolni a plusz autót, akik nem nyertek. Így korrektebb lenne a játék.
szerencsére én nem vagyok vodafone-os és így nem izgatom magam annyira a játék miatt, de szvsz mindenkinek igaza van picit. Nekem is volt már olyan (vonalkód beküldős játékban), hogy nagyon rámentem a nyereményre, rohadt sok pályázatot beküldtem (napi levélkötegekkel álltam sorba a postán) és még egy tollat sem nyerte

nagyon dühítő.
lehetne ezt a játékot úgy is csinálni, hogy azok akik nem nyertek ne rossz szájízzel hagyják abba, pl a játékszabályban benne lehet, hogy 1 ember 1 autó. mert így tényleg elveszik az esélyt azok elől, akiknek nincs annyi fölösleges pénzük...
de mint tudjuk ezeknek az emlelt díjasoknak pont az a lényegük, hogy azokat az autókat kb a ti pénzetekből veszik meg... nekik meg k*** mindegy, hogy kinek adják...

Mi is számolgattuk, hogy mennyit lehetne "beáldozni". De rájöttünk, hogy tuti vannak nálunk "Őrültebbek"! Inkább nem kockáztatok.

Játszunk szépen, óvatosan. És nagyon bízunk Fortunában!

Nekem nem teszik balu,hogy egy ismeretlen embert lebunkózol.

Ha te nyertél volna,jól esne,ha gratuláció helyett kisbunkóznának?Biztos volt annyi pénze,hogy megmerte kockáztatni.
Ez akkor, nem a kisemberek játéka,olyan csóróké,mint én.
Meg se próbálom szerintem,1sms-el úgyse lehet nyerni szvsz.
A tehetősebbeknek,hajrá!

balu, szvsz félreértitek a játékszabályt. Tarnay K. azért nyert kettő autót, mert csütörtökön istentelen sok sms-t beküldött, s szerencséje volt, mert ő lett a napi nyertes, ráadásul ezzel annyi pontja lett, hogy vasárnapig senki sem előzte meg. Tehát nem feltétlen szemét az az ember, csak szerencsés, s mellé mert áldozni. Szerintem utána nem küldött már sms-t, miután csütörtökön nyert, mégis "kitartott" vasárnapig...
Vasárnap ugyanis nem a vasárnap legtöbbet beküldő nyeri meg a sorsolás nélküli autót, hanem az, aki vasárnap éjfélig a legtöbb pontot gyűjti. Gyűjthette azt hétfőn is....
A vasárnapi heti autóért több százezer Ft-nyi ( szvsz. min 2000 db) sms-t be kell küldeni.
Ha vki ezt egy nap alatt ereszti el, akkor nagyon jók az esélyei, hogy a napi nyereményt is megcsípje.
(És elzsibbad az ujja a percenkénti 1,5 sms-től).
Kérdés: kinek van elég pénze és bátorsága, hogy cca. félmilkót kockáztasson a 4-8-szoros nyeremény reményében?

Szomoruan tapasztaltam,hogy sem a Tinivel, sem a Dankóval nem nyertünk,pedig a Tinire sok-sok pályázatot beküldtem!
cica
Ne busulj a kismackó miatt,nálam is vannak bőven amiről hiányzik a logó,de bizzunk benne,hogy lesz még a vonalkódjával is játék!
Én ezt még most sem hiszem el. Biztos vagyok benne, hogy a második helyen végeztem, és ha rendes lenne a cég akkor nem ennek a kis taplónak adná a kocsit. Na sebaj ... ez van...
De ha tellik neki, minek kell neki 2? Nekem a kocsi kellett, azt hittem nem fognak ennyit beküldeni... Főleg, hogy nem egy ilyen kis bunkó! Direkt rááldoztam, jobb veszíteni 30ezret, mint 4milliót. Ez egy kis bunkó aki elvette mások elől a játékot. Többet nem fogok beküldeni smst ez jó tanulság volt erre. Nem fogok belehalni ebbe a veszteségbe, de jobbra is költhettem volna.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások