Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 44 / 487 oldal |
Prizze halacska, kifestőkönyv elkelt!
Van egy ilyenem cserére: (vadonatúj)
Babyliss 2150 Jumbo hajsütővas - extra méretű hajsütővas a természetes hullámokért
• 2 hőfokozat
• Forgatható kábel
• 40 mm átmérő
• Ki/be kapcsoló gomb
• Beépített biztonsági támaszték
• Biztonsági fogórész
230V 31W
A neten 6000ft felett van az ára, én ennél kevesebb utalványt, illetve utalványt és mást (vonalkód, tárgy, játék) kérnék érte
Babyliss 2150 Jumbo hajsütővas - extra méretű hajsütővas a természetes hullámokért
• 2 hőfokozat
• Forgatható kábel
• 40 mm átmérő
• Ki/be kapcsoló gomb
• Beépített biztonsági támaszték
• Biztonsági fogórész
230V 31W
A neten 6000ft felett van az ára, én ennél kevesebb utalványt, illetve utalványt és mást (vonalkód, tárgy, játék) kérnék érte
Sziasztok!
Elcserélnék:
- új ébresztö órás táskarádiót (kb. 30 cm x 20 cm) - èrtéke: 15.000 Ft
- új ételpárolót (elektronikus készülék) - értéke: kb. 8.000 Ft
Elsösorban GO utalványt várnék vagy egyéb hasznos dolgot.
Elcserélnék:
- új ébresztö órás táskarádiót (kb. 30 cm x 20 cm) - èrtéke: 15.000 Ft
- új ételpárolót (elektronikus készülék) - értéke: kb. 8.000 Ft
Elsösorban GO utalványt várnék vagy egyéb hasznos dolgot.
Elcserélnék:
Fa manikűrkészlet
Pöttyös alsó L-es
Vénusz pecsenyéskészlet
szeretnék:
Milka (bőgő)tehén
Panadol állat
vagy egyéb apróbb tárgy
Fa manikűrkészlet
Pöttyös alsó L-es
Vénusz pecsenyéskészlet
szeretnék:
Milka (bőgő)tehén
Panadol állat
vagy egyéb apróbb tárgy
gida3310! Köszi
cserére vár Nagyon Vadon gyerekpóló (méret: junior L) és foglalkoztató füzet
sajnos én nem tudok vele mit kezdeni, de egy kisgyerek biztos nagyon örülne! (képet tudok küldeni)
cserébe valami hasznosat szeretnék amit lehet postán küldeni...
sajnos én nem tudok vele mit kezdeni, de egy kisgyerek biztos nagyon örülne! (képet tudok küldeni)
cserébe valami hasznosat szeretnék amit lehet postán küldeni...
dulifuli123:
Az Avon 4-es katalógusából kellett Solution terméket vásárolni, mellé sorsjegyet adtak, ott lehetett csomagot nyerni.
Már nem lehet rendelni belőle.
Az Avon 4-es katalógusából kellett Solution terméket vásárolni, mellé sorsjegyet adtak, ott lehetett csomagot nyerni.
Már nem lehet rendelni belőle.
Mia, köszönöm, ezt tudtam de ennyit nem áldozok rá, inkább veszek újat ennyiért, azért kérdeztem, hátha van valainek talonban, elfekvőben..
Elcserélném családi belépőmet a MOM parkba a vasárnapi mozira,ajánlatot mailban kérek,holnap reggel 7-ig,mert vissza kell igazolni.
Sziasztok!
Meleg-hidegétkezési utalványokat + interne utalványokat keresek megvételre!
Meleg-hidegétkezési utalványokat + interne utalványokat keresek megvételre!
Cserére vár:
21800 Ft kultúra utalvány (beválthatók a különböző kulturális intézményeknél: színházak, múzeumok, könyvtárak, művelődési házak, mozik és jegyirodák. http://www.accorservices.hu/hu/Beváltható 2008. 12.31.-ig Szigetjegyhez is jó.)
Milka tehén (garantált nyeremény)
Prizee halacska, kifestőkönyv, neonpen, PC joypad, kis rádió.
Fa manikűrszett
Rosszcsont Rudi kulcstartó
Danubius kisrádió
Theodora lépésszámláló
21800 Ft kultúra utalvány (beválthatók a különböző kulturális intézményeknél: színházak, múzeumok, könyvtárak, művelődési házak, mozik és jegyirodák. http://www.accorservices.hu/hu/Beváltható 2008. 12.31.-ig Szigetjegyhez is jó.)
Milka tehén (garantált nyeremény)
Prizee halacska, kifestőkönyv, neonpen, PC joypad, kis rádió.
Fa manikűrszett
Rosszcsont Rudi kulcstartó
Danubius kisrádió
Theodora lépésszámláló
Kismackó sátrat keresek, lenne érte pl. Darling törölköző
Avon nyereménycsomit
Astor nyereménycsomit
Naomikat cserélek másra
Astor nyereménycsomit
Naomikat cserélek másra
kovax
A nyomtatóhoz szgépes üzletben érdeklődj. Sajna nem nagyon bíztatlak,h lesz, mert az alkatrészek nagyon drágák. Ezért már ha vmi meghibásodik, nem a hibás alkatrészt cserélik ki, hanem az egész terméket újra. Az én hp nyomtatómhoz (ami kb volt 5 éve 15ezer Ft) az új adapter elméleti síkon 8ezerbe került volna, de nem is tudtak rendelni sehonnan,mert nincs a nagykerekben sem.
A nyomtatóhoz szgépes üzletben érdeklődj. Sajna nem nagyon bíztatlak,h lesz, mert az alkatrészek nagyon drágák. Ezért már ha vmi meghibásodik, nem a hibás alkatrészt cserélik ki, hanem az egész terméket újra. Az én hp nyomtatómhoz (ami kb volt 5 éve 15ezer Ft) az új adapter elméleti síkon 8ezerbe került volna, de nem is tudtak rendelni sehonnan,mert nincs a nagykerekben sem.
isminek van vodás feliratú,3310-ese.
Vmilyen avon termék vásárlásával.
gida3310! Mivel lehet avon csomit nyerni?
Avon ajándékcsomag lesz cserére (9095 Ft értékű) 1 Go utalvány, vagy kp. érdekel. Vagy van jó ajánlatod? Érdekel cserébe pulzusmérő karóra is!
Testzsír analizátor is új gazdát keres.
Testzsír analizátor is új gazdát keres.
Astor fekete filces szemhéjtus, ára olyan 1500 körül van, de természetesen nem kérnék érte ilyen értékü cserét.
Naomi 50 ml parfüm, 1 db GO tömbért, vagy kp.
Naomi 50 ml parfüm, 1 db GO tömbért, vagy kp.
nem pontosan ide tartozik, de hátha, keresek Canon BJC-250 nyomtatóhoz "adapter"t. vagy ötletet, hogy hol próbálkozzan vele...