Na szerintem a héten sem tudok már venni semmit,most telefonáltak a férjemnek,hogy véletlenül holnapra kettőjüket osztották be egy melóra,legyen szabadnapos.Így 3 nap itthon lesz,olyankor meg vérremenő harcok folynak a gépért. Megjön az autószerelőtől és vége a jó volágnak

Reácska ! Neked teljesen igazad van. Én azt próbálom hangsúlyozni, hogy mi volt megtévesztő, ami miatt most majd mindenki elégedetlen és szerintem jogosan. Ha csak azt odairták volna, hogy a készlet erejéig, már nem lenne ennyi panasz.
Egy dologban hibáztak. A boltba rakták a nagyobb, jobb értékű ajándékokat. Ha a boltban nyakbaakasztó meg hasonló apróságok lennének a kutyának se kellene egy idő után. Így sokkal többen széfeltek volna a nagyobb értékű, szebb ajándékokért.
Marty: nincs akkora boltkészlet a földön ami elég lenne a webnyereménynek (és még hányan játszanak?) ugye te sem gondoltad komolyan, hogy végig tele lesz a bolt?
nagyon régóta játszom én is mindenféle beküldős, vonalkódos játékot, de eddig ezeken kívűl egy fél éves újságelőfizetést nyertem, ezért örvendezek ennyire. Természetesen megértem a felháborodottságotokat, csak én ennyi sikertelen játék után örülök annak ami összejött.
Itt garantált vásárlásról volt szó , nem nyerésről. Legalábbis induláskor.
mia: első nap mindenki vásárolhatott ha megcsinálta pl. a játékot és küldött be 1-2 kódot.

Legalább szerdáig voltak cuccok a boltban. Utána pedig pár hétig minden hétfőn reggel nyitott azaz lehetett tudni mikor lesz cucc.
Egyébként bárhol játszol a nyerés nem törvényszerű.

wadgalamb
tök jó,h neked ilyen sok minden sikerült. ennek örülök. csak annak nem tudok,h saját magamnak SEMMIT sem tudtam venni, széfből kivenni, egyebek. csak fölöslegesen küldözgetem a kódokat.
Tehát mivel lehetnék elégedett?

Számomra a fő gond az, hogy az előzőnél a szerencsén múlott és ezt mindenki tudomásul vette. Itt meg gyakorlatilag garantált ajándékot igértek, ha van pontod megveheted. És ezt messzemenően nem tartották be. Sőt menet közben változtatták a szabályokat. A kiirás csak nekünk volt kötelező, nekik nem. És nem tudom ez mennyire törvényes, de hogy nem etikus az biztos.
nekem könnyű, mert itthon vagyok egész nap, bár ez inkább akkor volt jó amikor még majdnem minden órában nyitvavol a bolt, ez a napi 1-2 vagy 0 nekem sem igazán jön be, de már nem is gyűjtögetek, csak kinyitom a széfet
mia
Hidd el, olvassák a fórumot.
Én az előzőnél kidolgoztam a beküldési szisztémát és egész jól működött.Persze voltak sikertelen esetek is szép számmal, de minden hétre jutott sikerélmény ,itt meg hetekig semmi.
ja és még egy puha rádióm is van, szal . nekem bejött ez a típusú játék
én nem elégedetlenkedem, más játékokon nem szoktam nyerni, sőt a pm elöző, játékán sem nyertem semmit, pedig akkor is beküldtem a heti négy kódot. itt legalább az első nap megvettem a késkészletet, és lett még takaróm, 4 db nyakbaakim, 1 mágneses tollam, ja és vettem még egy kék képkeretet (nem igazán tetszik). szóval úgy érzem nekem így több nyereményem lett mintha sorsoltak volna. Persze engem is zavar hogy a bolt sosincs nyitva , de ezeknek is tudok örülni .
Nekem az első két hét bejött, de aztán semmi.

ennél sztem bármi jobb

Sokkal jobb lett vona nyerő időpont,akkor elküldöm és nyerek vagy nem,de nem ülünk itt a semmiért órákat

ma is küldtem kódot, de minek? eddig még soha semmit nem tudtam venni, a sorsoláson sem nyertem semmit, széfben sem volt semmi

Kár,h a BAT nem olvassa ezt a kis fórumot

megtudhatná a véleményeket a mostani "nagyszerű" játékról

ilyenre kár költenie sztem... a szervezés csapnivaló volt

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások